guyishai פורסם יוני 20, 2004 דיווח פורסם יוני 20, 2004 שלום, באתר החטיבה יש קובץ עם הסידים של בן גוריון שלא לקוח מהפמ"ת, ויש בו סידים שאין בפמ"ת המעודכן מאגודת התעופה הכללית (SALAM, PURLA). באיזה מהקבצים יש להשתמש? (אני שואל כי ראיתי בפורום ATC/תחקירים שמישהו ביצע את הסיד פורלה שלא קיים בדפיות מהפמ"ת). תודה,
Avshalom פורסם יוני 20, 2004 דיווח פורסם יוני 20, 2004 אני לא ממש בטוח, אבל ממה שנדמה לי ביטלו את הסיד של SALAM, לא? (אני אשמח אם מישהו יוכל לענות בבקשה) אתה יכול להשתמש בקבצים שיש באתר החטיבה, הם מעודכנים ותואמים לרשת. אם למישהו יש המלצה אחרת, אז אתם יכולים לתקן אותי.. :wink:
Ohad Shalev פורסם יוני 20, 2004 דיווח פורסם יוני 20, 2004 אבשלום זה לא ממש נכון... הסיד SALAM חי ובועט... רק חבל שאין הרבה מטוסים שיוצאים מבן גוריון לירדן ככה שהוא לא ממש פעיל... אבל אם יש טיסה מבן גוריון לירדן היא תצא אך ורק על SALAM בניגוד לאמיתי שאפשרי שהטיסה תצא גם מ-TALMI פרטים נוספים על זה בפורום ATC\תחקירים... בקשר לפמ"ת גיא... מה שפעיל ברשת זה מה שמופיע פה באתר...
Avshalom פורסם יוני 20, 2004 דיווח פורסם יוני 20, 2004 תודה על התיקון! שכחתי באמת שיש טיסות לירדן מבן גוריון, אז הייתי בטוח שביטלו את הנוהל הזה.
guyishai פורסם יוני 20, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 20, 2004 אז למה הסידים האלו לא מופיעים בפמ"ת, שכביכול אמור להיות הכי מעודכן?