Alon Abelson פורסם יולי 9, 2009 דיווח פורסם יולי 9, 2009 שלום חברים, השבוע פלוטו חצה את ה100 שעות על העמדה.... בואו לחגוג עם פלוטו בצפון את יום ההולדת 100 שעות. כיבוד קל והרבה הרבה יחס טוב ינתנו לטסים. מחכה לראות אתכם החל מהשעה 18:30 ועד..... כמו תמיד כמה שתרצו. שיהיה לכולם סוף שבוע נפלא
Amit Doron פורסם יולי 9, 2009 דיווח פורסם יולי 9, 2009 מזל טוב לתל אביב! אופס סליחה...מזל טוב לפלוטו!XD
4x-asm פורסם יולי 9, 2009 דיווח פורסם יולי 9, 2009 עם זמן איכותי כזה של פיקוח טוב של פקח מעולה איך לא נגיד לך מזל טוב ישר כח אחי תמשיך ככה כל הכבוד
Adam Waiser פורסם יולי 9, 2009 דיווח פורסם יולי 9, 2009 היום ברמת דוד היה אחד הערבים הנדירים ביותר. נהניתי מאד ואני חייב לומר שוב כל הכבוד לאלון שכבר מאה שעות זורם עם כל שיגעון ושריטה בכיף ובמקצועיות אדירה תמשיך ככה. =D> =D>
ohad פורסם יולי 9, 2009 דיווח פורסם יולי 9, 2009 מזל טוב לפלוטו! ולאלון התותח! חבל שדווקא עכשיו נתקעתי עם בעיית הגאים כשבאתי לנגיעה במגידו
Alon Abelson פורסם יולי 9, 2009 מחבר דיווח פורסם יולי 9, 2009 תודה על הברכות. היום ברמת דוד באמת היה מקרה חריג ומדהים. סחבק יושב פלוטו. באותו זמן מצטרפת שלישית F16 מדרום לטיסה ברמת הגולן. במהלך הטיסה מספר 2 חוזר לנחיתה ברמת דוד קצר בדלק. ואז העניין מתחיל. 1 ו 3 חוזרים לאחר מכן כאשר 3 נכנס בנחיתת אונס לרמת דוד. באותו זמן אדם עם מסוק חילוץ נמצא בדרכו מרמת דוד לרמת הגולן. ברגע שהוא שומע את הדיווח הוא שאול אם צריכים את עזרתו בפינוי צוות האויר. מיד מקבל קו ישר לרמת דוד ונוחת על מסלול 27 ישירות למטוס בסוף מסלול לטובת חילוץ. בסופו של דבר הטייס סבל מפציעות קלות באוזן שמאל ופונה למרפאת הכנף :roll: לסיכום היום בכניסתו של חיל האויר לאימונים ושילוב של תזמון מדהים של אדם עם מסוק החילוף קיבלנו מקרה שמנסיוני התנהל בדיוק כמו במציאות!!! היה ממש מהנה ומכיוון שביום ראשון אני במילואים שבוע אז אפילו קיבלתי תירגול איכותי. תודה לכולם וששששבת שלום כן ירבו מקרים כאלו
Adam Waiser פורסם יולי 9, 2009 דיווח פורסם יולי 9, 2009 תודה על הברכות.היום ברמת דוד באמת היה מקרה חריג ומדהים. סחבק יושב פלוטו. באותו זמן מצטרפת שלישית F16 מדרום לטיסה ברמת הגולן. במהלך הטיסה מספר 2 חוזר לנחיתה ברמת דוד קצר בדלק. ואז העניין מתחיל. 1 ו 3 חוזרים לאחר מכן כאשר 3 נכנס בנחיתת אונס לרמת דוד. באותו זמן אדם עם מסוק חילוץ נמצא בדרכו מרמת דוד לרמת הגולן. ברגע שהוא שומע את הדיווח הוא שאול אם צריכים את עזרתו בפינוי צוות האויר. מיד מקבל קו ישר לרמת דוד ונוחת על מסלול 27 ישירות למטוס בסוף מסלול לטובת חילוץ. בסופו של דבר הטייס סבל מפציעות קלות באוזן שמאל ופונה למרפאת הכנף :roll: לסיכום היום בכניסתו של חיל האויר לאימונים ושילוב של תזמון מדהים של אדם עם מסוק החילוף קיבלנו מקרה שמנסיוני התנהל בדיוק כמו במציאות!!! היה ממש מהנה ומכיוון שביום ראשון אני במילואים שבוע אז אפילו קיבלתי תירגול איכותי. תודה לכולם וששששבת שלום כן ירבו מקרים כאלו רק ברשת!!!!!! והם יקרו אם יהיה צוות כוננות מוסק ואפשר לדאוג לזה....
Yarin_l10 פורסם יולי 9, 2009 דיווח פורסם יולי 9, 2009 אדם,הבאת לי רעיון.. חיל האוויר הוירטואלי, אני מאמין שיצליחו לגייס הרבה אנשים. הרעיון האו כזה: במהלך אירועים של החטיבה, מטוסי קרב יהיו בכוננות בכל בסיסי חיל האוויר. זאת אומרת: 1 ברמת דוד,1 בחצרים,1 בתל נוף ו-1 בעובדה. אם יש מטוס שמגיע לארץ ולא יוצר קשר,או שלא טס כראוי, שולחים מטוס לליווי. כמובן שמטוסים שבכוננות לא ישתעממו ויחכו שיהיה מקרה, אלה ימריאו לאימונים,הקפות וכו'.. למשל מטוס באמצע עם הרוח,מטוס שהתנדב לכוננות,ופתאום יש מקרה, נותנים לו וקטור ישיר לתנועה הבעייתית והוא מלווה אותו לנחיתה. ראיתי שעשו את זה בחד"ב.. יש בסרטון בוואי נט. אבל יותר ריאליסטי שיש ארבעה מטוסים בכוננות. אפשר גם לשלוח את כולם בבת אחת לליווי מאוד נדיר
Adam Waiser פורסם יולי 9, 2009 דיווח פורסם יולי 9, 2009 אדם,הבאת לי רעיון..חיל האוויר הוירטואלי, אני מאמין שיצליחו לגייס הרבה אנשים. הרעיון האו כזה: במהלך אירועים של החטיבה, מטוסי קרב יהיו בכוננות בכל בסיסי חיל האוויר. זאת אומרת: 1 ברמת דוד,1 בחצרים,1 בתל נוף ו-1 בעובדה. אם יש מטוס שמגיע לארץ ולא יוצר קשר,או שלא טס כראוי, שולחים מטוס לליווי. כמובן שמטוסים שבכוננות לא ישתעממו ויחכו שיהיה מקרה, אלה ימריאו לאימונים,הקפות וכו'.. למשל מטוס באמצע עם הרוח,מטוס שהתנדב לכוננות,ופתאום יש מקרה, נותנים לו וקטור ישיר לתנועה הבעייתית והוא מלווה אותו לנחיתה. ראיתי שעשו את זה בחד"ב.. יש בסרטון בוואי נט. אבל יותר ריאליסטי שיש ארבעה מטוסים בכוננות. אפשר גם לשלוח את כולם בבת אחת לליווי מאוד נדיר צר לי לצנן את ההתלהבות אבל יש כמה דברים שחייבים לזכור: עניין הליווי חייב להיות מתואם ומוסכם גם על הטייס שאותו מלווים ובוודאי שעל הפקחים והבקרים המעורבים. הקטע בחד"ב צולם במיוחד ורק לאחר אישור מאד חריג וחסר תקדים וגם היה מתוכנן (המטוס המריא במיוחד כדי לדמות מטוס שלא מזדהה) אתה לא יכול ללוות כל מטוס שתבחר בטח שלא ללא רשות אבל הרעיון מאד נחמד וצריך לראות איך מבצעים במסגרת המגבלות
Yarin_l10 פורסם יולי 9, 2009 דיווח פורסם יולי 9, 2009 אדם,הבאת לי רעיון..חיל האוויר הוירטואלי, אני מאמין שיצליחו לגייס הרבה אנשים. הרעיון האו כזה: במהלך אירועים של החטיבה, מטוסי קרב יהיו בכוננות בכל בסיסי חיל האוויר. זאת אומרת: 1 ברמת דוד,1 בחצרים,1 בתל נוף ו-1 בעובדה. אם יש מטוס שמגיע לארץ ולא יוצר קשר,או שלא טס כראוי, שולחים מטוס לליווי. כמובן שמטוסים שבכוננות לא ישתעממו ויחכו שיהיה מקרה, אלה ימריאו לאימונים,הקפות וכו'.. למשל מטוס באמצע עם הרוח,מטוס שהתנדב לכוננות,ופתאום יש מקרה, נותנים לו וקטור ישיר לתנועה הבעייתית והוא מלווה אותו לנחיתה. ראיתי שעשו את זה בחד"ב.. יש בסרטון בוואי נט. אבל יותר ריאליסטי שיש ארבעה מטוסים בכוננות. אפשר גם לשלוח את כולם בבת אחת לליווי מאוד נדיר צר לי לצנן את ההתלהבות אבל יש כמה דברים שחייבים לזכור: עניין הליווי חייב להיות מתואם ומוסכם גם על הטייס שאותו מלווים ובוודאי שעל הפקחים והבקרים המעורבים. הקטע בחד"ב צולם במיוחד ורק לאחר אישור מאד חריג וחסר תקדים וגם היה מתוכנן (המטוס המריא במיוחד כדי לדמות מטוס שלא מזדהה) אתה לא יכול ללוות כל מטוס שתבחר בטח שלא ללא רשות אבל הרעיון מאד נחמד וצריך לראות איך מבצעים במסגרת המגבלות אדם,אני ידעתי שזה היה "מבויים".. מן הסתם,לא ציפיתי שפתאום דווקא כשיש חד"ב וכתבה על החטיבה יש ליווי למטוס שלא יוצר קשר. אבל כמו שכתבת, אפשר לראות איך לסדר את זה. אני מאמין שאיכשהו ואטסים יסכימו,בדיוק כמו שהם הסכימו את טיסות חיל האויר הוירטואלי.(במגבלות מסויימות,הם יסכימו).
אורח Yarden Salvi פורסם יולי 9, 2009 דיווח פורסם יולי 9, 2009 למרות שהיה קצר ושהחזקת שם למעלה מ 4 שעות של פיקוח בעמדה, כרגיל הפיקוח היה מעולה, היחס עוד יותר, וכיף כמו שצריך. תודה רבה אלון, תמשיך לפקח ככל שתוכל, גם בעוד אלפי שעות, נשמח להיות תחתיך! ד"א, איציק "ת"א" בקשי, התחרות על כמות השעות יוצאת לדרך :mrgreen:
Etai Charit פורסם יולי 9, 2009 דיווח פורסם יולי 9, 2009 אדם,הבאת לי רעיון..חיל האוויר הוירטואלי, אני מאמין שיצליחו לגייס הרבה אנשים. הרעיון האו כזה: במהלך אירועים של החטיבה, מטוסי קרב יהיו בכוננות בכל בסיסי חיל האוויר. זאת אומרת: 1 ברמת דוד,1 בחצרים,1 בתל נוף ו-1 בעובדה. אם יש מטוס שמגיע לארץ ולא יוצר קשר,או שלא טס כראוי, שולחים מטוס לליווי. כמובן שמטוסים שבכוננות לא ישתעממו ויחכו שיהיה מקרה, אלה ימריאו לאימונים,הקפות וכו'.. למשל מטוס באמצע עם הרוח,מטוס שהתנדב לכוננות,ופתאום יש מקרה, נותנים לו וקטור ישיר לתנועה הבעייתית והוא מלווה אותו לנחיתה. ראיתי שעשו את זה בחד"ב.. יש בסרטון בוואי נט. אבל יותר ריאליסטי שיש ארבעה מטוסים בכוננות. אפשר גם לשלוח את כולם בבת אחת לליווי מאוד נדיר צר לי לצנן את ההתלהבות אבל יש כמה דברים שחייבים לזכור: עניין הליווי חייב להיות מתואם ומוסכם גם על הטייס שאותו מלווים ובוודאי שעל הפקחים והבקרים המעורבים. הקטע בחד"ב צולם במיוחד ורק לאחר אישור מאד חריג וחסר תקדים וגם היה מתוכנן (המטוס המריא במיוחד כדי לדמות מטוס שלא מזדהה) אתה לא יכול ללוות כל מטוס שתבחר בטח שלא ללא רשות אבל הרעיון מאד נחמד וצריך לראות איך מבצעים במסגרת המגבלות אדם,אני ידעתי שזה היה "מבויים".. מן הסתם,לא ציפיתי שפתאום דווקא כשיש חד"ב וכתבה על החטיבה יש ליווי למטוס שלא יוצר קשר. אבל כמו שכתבת, אפשר לראות איך לסדר את זה. אני מאמין שאיכשהו ואטסים יסכימו,בדיוק כמו שהם הסכימו את טיסות חיל האויר הוירטואלי.(במגבלות מסויימות,הם יסכימו). עובדים על קונספטים דומים במסגרת הטייסות שיקומו. הכל צריך להיות מתואם, וגם יהיה מתואם. יהיה מטוס בכוננות, לא בכל בסיסי הארץ אלא בחצרים כבסיס האם של החיל. בארועים אולי אפילו שניים. אף אחד לא יזניק את עצמו על דעת עצמו, אלא הכל יהיה מתואם מול בקר, מול טייס מיורט, ולטייס הכונן לא יישאר אלא להיות מוזנק ולקבל ווקטורים, בדיוק כמו במציאות בה הוא לא מתחיל לתאם אלא פשוט קופץ הכי מהר שאפשר. כפי שאמרתי, רעיון יפה, חזון למועד, ומתבשל במסגרות של הטייסות שבהקמה.
Yarin_l10 פורסם יולי 9, 2009 דיווח פורסם יולי 9, 2009 רגע אחד, אני לא אמרתי איפשהו שהמטוס שבכוננות יזניק על דעת עצמו. אלה שהמגדל פיקוח יצור איתו קשר וההמשך כבר ידוע נראה לי.
אורח omertech פורסם יולי 9, 2009 דיווח פורסם יולי 9, 2009 מזל טוב! באמת, הפיקוח היום היה אחד המרשימים. כמות טיסות גבוה למדי, טיסה צבאית עם מצב חירום, ומסוק הצלה שנשלח לאיזור (אם אינני טועה, כיוון שאינני בקיא בפרטים, לא יצא לי להאזין לעומק בעוד שהתרכזתי בטיסה שלי).