×�פיק פורסם יוני 20, 2004 דיווח פורסם יוני 20, 2004 שמעו, לידיעתי אני לא התקנתי עידכון לסקווק בוקס (זה יקרה מתישהו?? ) בכל מקרה, היום טסתי קצת עם כל הפיקוח שהיה. אני מתחבר לדליברי בסקווק בוקס, ולפני שפתחתי את ה AVC הוא פותח לי אותו אוטומתית, ומתחבר לערוץ של הדליברי, בלי שלחצתי על כלום חוץ מלהתחבר בסקווק בוקס לדליברי. הופיע לי שורה צהובה שהצהירה על זה שהתחברתי לערוץ קול שלו. ככה זה המשיך עם כל שאר הפקחים, יענו הסקווק בוקס עושה את העבודה של הטיונר. זה היה ממש ממש נוח. אבל האם מישהו נתקל בזה? אני היחיד? איך זה פתאום נוסף ככה? תודה.
אורח פורסם יוני 20, 2004 דיווח פורסם יוני 20, 2004 ועל זה אצלנו אומרים באידיש, אה גיטה שבס פוצניו ככה זה עובד מהיום הראשון. רן.
×�פיק פורסם יוני 21, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 21, 2004 לא שיניתי שום דבר על המחשב! טסתי בצהררים זה לא היה. בערב באתי וטסתי וזה היה. אבל שיניתי משהו אחד, התקנתי FSNVIGATOR. זה בטח לא קשור.
the pilot פורסם יוני 21, 2004 דיווח פורסם יוני 21, 2004 לא שיניתי שום דבר על המחשב!טסתי בצהררים זה לא היה. בערב באתי וטסתי וזה היה. אבל שיניתי משהו אחד, התקנתי FSNVIGATOR. זה בטח לא קשור. כמו שרן אמר. זה אצל כולם,ככה מההתחלה
Nimrod פורסם יוני 21, 2004 דיווח פורסם יוני 21, 2004 אפיק פורסם: ראשון יונ' 20, 2004 11:16 pm נושא ההודעה: עידכנו את הסקווק בוקס? -------------------------------------------------------------------------------- שמעו, לידיעתי אני לא התקנתי עידכון לסקווק בוקס (זה יקרה מתישהו?? ) בכל מקרה, היום טסתי קצת עם כל הפיקוח שהיה. אני מתחבר לדליברי בסקווק בוקס, ולפני שפתחתי את ה AVC הוא פותח לי אותו אוטומתית, ומתחבר לערוץ של הדליברי, בלי שלחצתי על כלום חוץ מלהתחבר בסקווק בוקס לדליברי. הופיע לי שורה צהובה שהצהירה על זה שהתחברתי לערוץ קול שלו. ככה זה המשיך עם כל שאר הפקחים, יענו הסקווק בוקס עושה את העבודה של הטיונר. זה היה ממש ממש נוח. אבל האם מישהו נתקל בזה? אני היחיד? איך זה פתאום נוסף ככה? תודה. אצלי אני צריך להעביר את הערוץ גם בAVC. איך אני יכול לשנות את זה. כי בRW זה לא קרה.