עבור לתוכן
Yuval Fishler

שדה דב פלוטו גישה ומגדל בן גוריון באוויר!

Recommended Posts

פורסם

יובל, בדר"כ לא כדאי לעלות למשמרת אם היא מתוכננת לחצי שעה, שאני עולה למשמרת אני משריין לפחות שעתיים קדימה כי אני לוקח בחשבון שלוקח זמן לאנשים לראות שיש פיקוח ולהתארגן על טיסה.

אני מאתר לעצמי שתחת השגחה זה קצת יותר בעיה לשריין שעתיים, אבל באופן כללי (וגם לעתיד) משמרת של חצי שעה לא משיגה הרבה תנועה.

סתם שתכיר שיש חטיבות בחו"ל שדורשות מפקח שעולה למשמרת לשריין לפחות חצי שעה במינימום, לדוגמא חטיבת יורוקונטרול.

פורסם
  Alon Abelson כתב:
פלוטו? האם שמעתי פלוטו????

כנראה טעות כי בשעות האלו הייתי בדרום אז אם הכוונה אלי אני מבקש להקפיד :P

בואו בואו לדרום החם

עד שנתרגל שאתה על דרום אתה תהיה כבר גישה / ת"א :fist:

פורסם
  Izik - VATIL2 כתב:
יובל, בדר"כ לא כדאי לעלות למשמרת אם היא מתוכננת לחצי שעה, שאני עולה למשמרת אני משריין לפחות שעתיים קדימה כי אני לוקח בחשבון שלוקח זמן לאנשים לראות שיש פיקוח ולהתארגן על טיסה.

אני מאתר לעצמי שתחת השגחה זה קצת יותר בעיה לשריין שעתיים, אבל באופן כללי (וגם לעתיד) משמרת של חצי שעה לא משיגה הרבה תנועה.

סתם שתכיר שיש חטיבות בחו"ל שדורשות מפקח שעולה למשמרת לשריין לפחות חצי שעה במינימום, לדוגמא חטיבת יורוקונטרול.

המשמרת לא תוכננה לחצי שעה, אבל ברגע שכבר כמעט כל השבוע שאתה עולה ופשוט אתה יושב במשך חצי שעה מול מסך ריק לגמרי!

זה מתסכל, וזה ביזבוז זמן שלי ושל המשגיח.

DavidBD כתב:
  Alon Abelson כתב:
פלוטו? האם שמעתי פלוטו????

כנראה טעות כי בשעות האלו הייתי בדרום אז אם הכוונה אלי אני מבקש להקפיד :P

בואו בואו לדרום החם

עד שנתרגל שאתה על דרום אתה תהיה כבר גישה / ת"א :fist:

חח פשוט אני כבר רואה את השם אלון אבלסון ואני רואה פלוטו.. בסדר נתרגל :D

פורסם

יובל, אני מבין את התסכול, אבל זה לא בזבוז זמן כי עוד אין לנו שירות של SMS לפלאפון ברגע שיש פיקוח, לכן לוקח זמן עד שתנועה מתחילה להגיע, בדר"כ המשמרות היא עמוסות מתחילות שריק בהתחלה.

וכמו שאני תמיד אומר - התמדה מנצחת!

פורסם
  Mark163 כתב:
פיקוח מתוכנן= תנועה. תודיע בפורום או תפרסם באתר שאתה עולה כמה שעות לפני. אם אף אחד לא יבוא, אני יבוא 100%.

הבעיה היא שאני בהשגחות, ככה שאני לא כ"כ יכול לתכנן, במידה ואני מוצא משגיח אני עולה ישר.

כמובן שאם אני אדע מראש אני אודיע בפורום..

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...