עבור לתוכן
shay mor

שלום לכולם ונעים מאוד

Recommended Posts

פורסם

אתמול הצלחתי להתחבר לראשונה לרשת vatsim (אחרי מסכת לא קלה של תקלות טכניות וביניהן התנתקות מספקית האינטרנט הנוכחית והתחברות ל-014 ) ,כאשר החיבור הראשון שלי בוצע ב-llhz כצופה/מאזין בלבד .

האמת היא שציפיתי לראות קצת יותר תנועה ולשמוע קצת יותר פקחים (ממש התרגשתי לקראת החיבור הראשון :wink: )

בכל מקרה ,כנראה שהתחברתי בזמן הלא נכון .

הייתי רוצה לדעת , האם יש ימים / שעות ספציפיות שבהן יש תנועה ופקחים ברשת? ,האם יש ימים מתוכננים ?

פורסם
אתמול הצלחתי להתחבר לראשונה לרשת vatsim (אחרי מסכת לא קלה של תקלות טכניות וביניהן התנתקות מספקית האינטרנט הנוכחית והתחברות ל-014 ) ,כאשר החיבור הראשון שלי בוצע ב-llhz כצופה/מאזין בלבד .

האמת היא שציפיתי לראות קצת יותר תנועה ולשמוע קצת יותר פקחים (ממש התרגשתי לקראת החיבור הראשון :wink: )

בכל מקרה ,כנראה שהתחברתי בזמן הלא נכון .

הייתי רוצה לדעת , האם יש ימים / שעות ספציפיות שבהן יש תנועה ופקחים ברשת? ,האם יש ימים מתוכננים ?

שלום שי.

באופן עקרוני, שעות הערב (אזור 1830 ומעלה) הן הפעילות. באופן מעשי, זה מאוד משתנה בלי משרעת קבועה. אתה מוזמן לעקוב אחר הפורום לקבלת מידע על פיקוח שמתחבר (לפעמים יש פיקוח ספונטני, ולפעמים יש על כך הודעה גם בפורום), וכן לראות מתי יש ארועים גדולים ברשת. לדוגמא, מחר בערב (שבת) יש ארוע גדול באילת. רק סביר שגם מקומות אחרים יהיו מחוברים בארץ, לרבות בן גוריון באופן חלקי.

מעבר לזה - פשוט עניין של מזל.

בהצלחה.

פורסם

שלום וברוך הבא שי, תוכל למצוא מידע נוסף לחברים חדשים בשרשור הבא:

viewtopic.php?f=1&t=27200

כמו שבטח הבחנת, רוב הפעילות מתרכזת בסופי שבוע וגם באמצע השבוע שיש הזדמנות לפקחים לעלות ולקחת חלק.

להתראות במחזור 18!

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...