yuvalshtark פורסם יולי 27, 2009 דיווח פורסם יולי 27, 2009 טוב, לפני כמה ימים נחשפתי למטוס חדש מבית Carenado. וכמו שכולם יודעים החברה הזאת אף פעם לא מעכזבת. המטוס הוא מטוס דו מנועי של חברת פיפר. "PA-34 200T SENECA II" זה מטוס בשבל כל אחד שאוהב לטוס על דו-מנועי אבל לא כיף לו לטוס על הברון הדיפולטי. זה קישור לדף המטוס: http://www.carenado.com/ecommerce/busca ... roducto=74 והנה כמה תמונות: אז אני ממש ממש מליץ עליו מטוס מעוד נוח (וגם לא יקר )
אורח Yarden Salvi פורסם יולי 27, 2009 דיווח פורסם יולי 27, 2009 מבחינת המודל הוא מושלם, כרגיל. יש בעיות עם ההתנהגות. המטוס יכול להטיס את האף לזוית של 60 מעלות תוך שניה וכך גם בכל שאר הצירים. אפילו במשקל מלא, במהירות שיוט, במהירות נמוכה וכד', המטוס מתנהג בצורה מהירה מדי, רגיש מדי לכל תזוזה. אשמח לשמוע חוות דעת של אחרים בנושא.
yuvalshtark פורסם יולי 27, 2009 מחבר דיווח פורסם יולי 27, 2009 מבחינת המודל הוא מושלם, כרגיל.יש בעיות עם ההתנהגות. המטוס יכול להטיס את האף לזוית של 60 מעלות תוך שניה וכך גם בכל שאר הצירים. אפילו במשקל מלא, במהירות שיוט, במהירות נמוכה וכד', המטוס מתנהג בצורה מהירה מדי, רגיש מדי לכל תזוזה. אשמח לשמוע חוות דעת של אחרים בנושא. אני הרגשתי את זה במטוס אבל גם הברון הוא כזה. זה לא הפריע לי מדי
David Bendavid פורסם יולי 27, 2009 דיווח פורסם יולי 27, 2009 אחד החסרונות שלו הוא בטריה מאוד מאוד קצרה. לפי הבד"ח, רוב הפעולות מבוצעות כשהבטריה כבויה. בטיסות לילה צריך לזכור בע"פ איפה נמצא כל דבר כי דיי קשר לקרוא בלי תאורה, אבל אפשרי. מצטרף להמלצה על המטוס, מטוס מעולה!
Idan Traub פורסם יולי 27, 2009 דיווח פורסם יולי 27, 2009 מבחינת המודל הוא מושלם, כרגיל.יש בעיות עם ההתנהגות. המטוס יכול להטיס את האף לזוית של 60 מעלות תוך שניה וכך גם בכל שאר הצירים. אפילו במשקל מלא, במהירות שיוט, במהירות נמוכה וכד', המטוס מתנהג בצורה מהירה מדי, רגיש מדי לכל תזוזה. אשמח לשמוע חוות דעת של אחרים בנושא. אני הרגשתי את זה במטוס אבל גם הברון הוא כזה. זה לא הפריע לי מדי הברון גם דפוק (הדיפולטי ) בנושא הזה . יש סרטונים ביוטיוב שהגיעו איתו לG דו ספרתי + . מישהו חייב לערוך לו תהתנהגות .
David Bendavid פורסם יולי 27, 2009 דיווח פורסם יולי 27, 2009 מבחינת המודל הוא מושלם, כרגיל.יש בעיות עם ההתנהגות. המטוס יכול להטיס את האף לזוית של 60 מעלות תוך שניה וכך גם בכל שאר הצירים. אפילו במשקל מלא, במהירות שיוט, במהירות נמוכה וכד', המטוס מתנהג בצורה מהירה מדי, רגיש מדי לכל תזוזה. אשמח לשמוע חוות דעת של אחרים בנושא. אני הרגשתי את זה במטוס אבל גם הברון הוא כזה. זה לא הפריע לי מדי מישהו חייב לערוך לו תהתנהגות . ניראלי שתומר יהיה המושיע אם יהיה לו זמן וחשק
Amir Gluzman פורסם יולי 27, 2009 דיווח פורסם יולי 27, 2009 נראה מטוס מצויין! יש לי את ה-182Q של קרנדו,לפי כמה טיסות,מטוס מצויין. אני לא יודע לגבי מה שאמרת,אבל הוא נראה טוב! חברה מצויינת. המטוסים הקלים שולטים!
אורח פורסם יולי 27, 2009 דיווח פורסם יולי 27, 2009 מבחינת המודל הוא מושלם, כרגיל.יש בעיות עם ההתנהגות. המטוס יכול להטיס את האף לזוית של 60 מעלות תוך שניה וכך גם בכל שאר הצירים. אפילו במשקל מלא, במהירות שיוט, במהירות נמוכה וכד', המטוס מתנהג בצורה מהירה מדי, רגיש מדי לכל תזוזה. אשמח לשמוע חוות דעת של אחרים בנושא. אני הרגשתי את זה במטוס אבל גם הברון הוא כזה. זה לא הפריע לי מדי הברון גם דפוק (הדיפולטי ) בנושא הזה . יש סרטונים ביוטיוב שהגיעו איתו לG דו ספרתי + . מישהו חייב לערוך לו תהתנהגות . תומר הכין חבילת תיקון למטוסים דיפולטיים.
Shoval Cohen פורסם יולי 27, 2009 דיווח פורסם יולי 27, 2009 מטוס ראליסטי מאוד. בקשר להתנהגות המטוס - Carenado שחררה לפני מס' ימים חבילת תיקונים (ניתן למצוא באתר שלהם).
Tomer Haim פורסם יולי 27, 2009 דיווח פורסם יולי 27, 2009 גם עם התיקון של CARENADO לא פתרו את אחת הבעיות המשמעותיות - המטוס לא רוצה לנתק אני כבר שבוע מנסה ולא מצליח לתקן כנראה שהיום עליתי על משהו.. מקווה לתקן בקרוב..
אורח Yarden Salvi פורסם יולי 27, 2009 דיווח פורסם יולי 27, 2009 גם עם התיקון של CARENADO לא פתרו את אחת הבעיות המשמעותיות - המטוס לא רוצה לנתקאני כבר שבוע מנסה ולא מצליח לתקן כנראה שהיום עליתי על משהו.. מקווה לתקן בקרוב.. אם תוכל לעשות את זה גם לPA28 שלהם, פייפר ARROW, זה יהיה מצוין. בבד"ח שלו כתוב שמהירות הטיפוס המיטבית שלו היא בין 75-85 קשרים. לכן מהירות הניתוק צריכה להיות מעט פחות מזה, והמטוס פשוט לא מנתק מתחת ל.. גם עם 50% משקל, מדפים שלב 1 אותו דבר..
Idan Traub פורסם יולי 27, 2009 דיווח פורסם יולי 27, 2009 גם עם התיקון של CARENADO לא פתרו את אחת הבעיות המשמעותיות - המטוס לא רוצה לנתקאני כבר שבוע מנסה ולא מצליח לתקן כנראה שהיום עליתי על משהו.. מקווה לתקן בקרוב.. מזאת אומרת לא מנתק? לא זז מהאדמה? המטוס ליפני חבילת התיקון בגלל הבעיות בציר העלרוד אינו זז מילימטר למעלה ליפני קשרים . ולאחר משיכה ביוק פשוט דופק זווית הטיה בשניה . אני ינסה את החבילת תיקון ויראה .
Or Montag פורסם יולי 27, 2009 דיווח פורסם יולי 27, 2009 התקנתי את המטוס היום ואהבתי אותו מאוד. אחלה מטוס. הוא יותר טוב מהברון לדעתי.
yuvalshtark פורסם יולי 27, 2009 מחבר דיווח פורסם יולי 27, 2009 גם עם התיקון של CARENADO לא פתרו את אחת הבעיות המשמעותיות - המטוס לא רוצה לנתקאני כבר שבוע מנסה ולא מצליח לתקן כנראה שהיום עליתי על משהו.. מקווה לתקן בקרוב.. אני חשבתי שזה רק אצלי
Tomer Haim פורסם יולי 28, 2009 דיווח פורסם יולי 28, 2009 תמתינו לפני הצביעה, המטוס הזה חסר תקנה (חוצמיזה צריך לבדוק אם AJO הוא טורבוצארג'). אני עדיין לא מצליח להשתלט עליו. בגדול זה לא פשוט לתקן מטוס, יש כל כך הרבה פרמטרים שמהם הסימולטור שואב מידע, מערבב הכל יחד ובונה תכונות טיסה. למשל המטוס הזה, לא מוכן לנתק לפני קשר. הסיבות האפשריות הן: - חוסר עילוי של הכנף (יש 2 פרמטרים לבדוק) - מרכז כובד קדמי מידיי - אפקטיביות קטנה מידיי של הגה גובה - זוית מירבית של הגה גובה קטנה מידיי - מרחק הגה גובה ממרכז כובד קצר מידיי - הגדירו לו מהירות הזדקרות גבוהה מידיי ניסיתי לשנות הכל וכלום לא זז ואז גיליתי ש: המטוס הזה, לא מוכן לנתק לפני קשר אבל יכול לטוס ב60 קשר כלומר יש משהו פיזי שלא מאפשר לו להרים אף, אז הגדרתי (וירטואלית) את הגלגלים הראשיים כאילו הם 20 ס"מ קדימה ממקומם הקודם, זה עזר טיפה אבל לא מספיק לכל דבר שמנסים יש תופעות לוואי - הגדלת העילוי על הכנפיים גוררת מטוס שגולש כמו דאון - הגדלת אפקטיביות הגה גובה גוררת מטוס רגיש בלתי ניתן להטסה - הזזת הגלגלים הראשיים גוררת מטוס בלתי יציב על הקרקע בנוסף לכל זה המטוס לא יציב באויר ואם מגבירים יציבות מקבלים מטוס יציב באופן מוזר כאילו שהוא בכלל לא צריך מקזז.. לא נתקלתי בהרבה מקרים קשים כאלו בעבר.. מקווה להצליח.
Yarin_l10 פורסם יולי 28, 2009 דיווח פורסם יולי 28, 2009 תמתינו לפני הצביעה, המטוס הזה חסר תקנה (חוצמיזה צריך לבדוק אם AJO הוא טורבוצארג').אני עדיין לא מצליח להשתלט עליו. בגדול זה לא פשוט לתקן מטוס, יש כל כך הרבה פרמטרים שמהם הסימולטור שואב מידע, מערבב הכל יחד ובונה תכונות טיסה. למשל המטוס הזה, לא מוכן לנתק לפני קשר. הסיבות האפשריות הן: - חוסר עילוי של הכנף (יש 2 פרמטרים לבדוק) - מרכז כובד קדמי מידיי - אפקטיביות קטנה מידיי של הגה גובה - זוית מירבית של הגה גובה קטנה מידיי - מרחק הגה גובה ממרכז כובד קצר מידיי - הגדירו לו מהירות הזדקרות גבוהה מידיי ניסיתי לשנות הכל וכלום לא זז ואז גיליתי ש: המטוס הזה, לא מוכן לנתק לפני קשר אבל יכול לטוס ב60 קשר כלומר יש משהו פיזי שלא מאפשר לו להרים אף, אז הגדרתי (וירטואלית) את הגלגלים הראשיים כאילו הם 20 ס"מ קדימה ממקומם הקודם, זה עזר טיפה אבל לא מספיק לכל דבר שמנסים יש תופעות לוואי - הגדלת העילוי על הכנפיים גוררת מטוס שגולש כמו דאון - הגדלת אפקטיביות הגה גובה גוררת מטוס רגיש בלתי ניתן להטסה - הזזת הגלגלים הראשיים גוררת מטוס בלתי יציב על הקרקע בנוסף לכל זה המטוס לא יציב באויר ואם מגבירים יציבות מקבלים מטוס יציב באופן מוזר כאילו שהוא בכלל לא צריך מקזז.. לא נתקלתי בהרבה מקרים קשים כאלו בעבר.. מקווה להצליח. יש אפשרות להעביר את מרכז הכובד יותר אחורה?
Tomer Haim פורסם יולי 28, 2009 דיווח פורסם יולי 28, 2009 כן ואז אולי הוא ינתק אבל אחר כך יתהפך מחוסר יציבות חמור. כל דבר שמנסים בא על חשבון דבר אחר
Idan Traub פורסם יולי 28, 2009 דיווח פורסם יולי 28, 2009 תמתינו לפני הצביעה, המטוס הזה חסר תקנה (חוצמיזה צריך לבדוק אם AJO הוא טורבוצארג').אני עדיין לא מצליח להשתלט עליו. בגדול זה לא פשוט לתקן מטוס, יש כל כך הרבה פרמטרים שמהם הסימולטור שואב מידע, מערבב הכל יחד ובונה תכונות טיסה. למשל המטוס הזה, לא מוכן לנתק לפני קשר. הסיבות האפשריות הן: - חוסר עילוי של הכנף (יש 2 פרמטרים לבדוק) - מרכז כובד קדמי מידיי - אפקטיביות קטנה מידיי של הגה גובה - זוית מירבית של הגה גובה קטנה מידיי - מרחק הגה גובה ממרכז כובד קצר מידיי - הגדירו לו מהירות הזדקרות גבוהה מידיי ניסיתי לשנות הכל וכלום לא זז ואז גיליתי ש: המטוס הזה, לא מוכן לנתק לפני קשר אבל יכול לטוס ב60 קשר כלומר יש משהו פיזי שלא מאפשר לו להרים אף, אז הגדרתי (וירטואלית) את הגלגלים הראשיים כאילו הם 20 ס"מ קדימה ממקומם הקודם, זה עזר טיפה אבל לא מספיק לכל דבר שמנסים יש תופעות לוואי - הגדלת העילוי על הכנפיים גוררת מטוס שגולש כמו דאון - הגדלת אפקטיביות הגה גובה גוררת מטוס רגיש בלתי ניתן להטסה - הזזת הגלגלים הראשיים גוררת מטוס בלתי יציב על הקרקע בנוסף לכל זה המטוס לא יציב באויר ואם מגבירים יציבות מקבלים מטוס יציב באופן מוזר כאילו שהוא בכלל לא צריך מקזז.. לא נתקלתי בהרבה מקרים קשים כאלו בעבר.. מקווה להצליח. יש אפשרות להעביר את מרכז הכובד יותר אחורה? יש כזה דבר אבל אתה מסתכן בהזדקרות שטוחה . לא דבר נעים . :cry: תומר לפי התיאורים של העדכונים באתר של קרנדו הם שיפרו חלק מהמאפיני טיסה של המטוס . ולדעתי איך ויצא מטוס עם כל כך הרבה באגים ?
Tomer Haim פורסם יולי 28, 2009 דיווח פורסם יולי 28, 2009 טוב זה לבינתיים http://cid-90878a46a8820ee2.skydrive.li ... L/pa34.zip לימדתי את המטוס להתנהג.... כמו מטוס בקרוב תצפו גם לתכונות טיסה צמודות לספר ופנל 2D
yuvalshtark פורסם יולי 28, 2009 מחבר דיווח פורסם יולי 28, 2009 תודה רבה רבה תומר כל הכבוד. ואם כבר מדברים על המלצות למטוסים דו מנועיים אני אתן עוד המלצה על מטוב שלפי דעתי הוא עוד יותר מדהים. של החברה RealAir כאן יש לכם הכל על המטוס http://realairsimulations.com/duke09/sc ... creenshots זה מטוס ממש ממש מרשים, נראה מציאותי מאוד והוא קצת יותר מהיר מהברון. גם ממליץ בחום למי שאוהב מטוסים מהירים
Tomer Haim פורסם יולי 29, 2009 דיווח פורסם יולי 29, 2009 המטוס היחיד שאפשר לצבוע לדגם הזה הוא: http://www.airliners.net/photo/F.N.-Avi ... 0442856/L/ לא יודע אם הוא קיים היום אבל הוא היחיד שהוא גם טורבוצארג' וגם עם 2 להבים בכל פרופלור (בדרך כלל יש 3)
Amit Doron פורסם יולי 29, 2009 דיווח פורסם יולי 29, 2009 הסירו דאגה לגבי צביעה,עוד חודש בערך מחשב חדש,אז צביעות לFSX יבואו בצרורות(כולל הססנה של קרנדו :mrgreen: )
Tomer Haim פורסם יולי 30, 2009 דיווח פורסם יולי 30, 2009 תבדקו את התיקון הראשוני, אני אשמח לדעת איך הוא מתנהג בנוסף קבלו מצגת מעולה שמצאתי http://www.sarasotaflightinstructor.com ... a%20II.ppt