אורח פורסם אוגוסט 6, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 6, 2009 ערב טוב,יום שבת הקרוב ה8.8 בין השעות 20:00-22:00 מקומי,יתקיים אירוע Fly In Rosh Pina, האירוע יתקיים באותה מתכונת של האירוע שהיה לאילת לפני שבועים,מצטער באי גיוון, ניסינו לארגן את הירדנים אבל הם לא חוזרים אלינו,אז זה מיני אירוע לפני אירוע גדול אחר . רישום סלוטים כיוון שר"פ הוא שדה דל בחניות,נעזרתי בשחר שירטו והוא הקים מערכת הרשמה של סלוטים,הסלוטים מתוכננים ככה שמטוסים שהם סוגים בינוני ומעלה שינחתו בשדה יהיה להם תמיד חניה פנויה,במידה ולא יידחפו טייסים אחרים. אני מבקש מכל מי שמתכוון לטוס בבקשה להירשם במערכת סלוטים,ע"מ שתיהיה אפשרות למי שלא רשום לטוס, ישנם שעות מתות שאין בהם סלוטים,ככה שטייסים לא רשומים וקלים עד בינוני יוכלו לטוס. אני מבקש שתיצמדו לשעות הרשומות ושהETA של הנוחתים באמת יהיה תואם. הזמן המראה הוא זמן בקשת "הסעה" מהמגדל למסלול. הסלוטים שקיימים: המראות 01 - טורבו פרופ,חניה 1,המראה 20:05 02 - טורבו פרופ,חניה 2,המראה 20:10 03 - טורבו פרופ,חניה 3,המראה 20:15 04 - טורבו פרופ,חניה 4,המראה 20:20 05 - טורבו פרופ,חניה 1,המראה 20:50 06 - טורבו פרופ,חניה 2,המראה 21:00 07 - טורבו פרופ,חניה 3,המראה 21:30 09 - טורבו פרופ,חניה 4,המראה 21:35 10 - טורבו פרופ,חניה 1,המראה 21:40 נחיתות 01 - טורבו פרופ,חניה 1,נחיתה 20:30 02 - טורבו פרופ,חניה 2,נחיתה 20:35 03 - טורבו פרופ,חניה 3,נחיתה 20:45 04 - טורבו פרופ,חניה 4,נחיתה 20:55 05 - טורבו פרופ,חניה 1,נחיתה 21:05 06 - טורבו פרופ,חניה 2,נחיתה 21:10 07 - טורבו פרופ,חניה 3,נחיתה 21:45 09 - טורבו פרופ,חניה 4,נחיתה 21:50 10 - טורבו פרופ,חניה 1,נחיתה 21:55 קישור למערכת: http://lsa-virtual.co.il/slot/ היא מדברת עם VATSIM,ככה שתכניסו את הVID הנכון והעדכני שלכם ע"מ שנידע את הסלוט של מי שנרשם,בנוסף אתם מכניסים גם סיסמא שבעזרתה תבטלו את הסלוט אם תצטרכו. חניות מטוסים קלים,יש מספיק חניות בשבילכם ולכן לא צריך סלוטים. סינרים FS9 - http://vatil.org.il/vatil/downloads/llib2beta.zip FSX - http://www.ait-aviation.org/isp/index.php?page=llib דפיות http://info.mot.gov.il/CAA_HE/index.php ... mitstart=6 שימו לב להערות בדפיות חניה, כמו כן יש הליך מכשירים לר"פ,במידה ותנאי מז"א לא יאפשרו גישת ראיה(סביר שלא יקרה),יכול להיות שנשתמש בגישות מכשירים לשדה. שדה חלופי במידה והכמות תנועה לא תאפר המראות ו\או נחיתות,תופנו לשדות החלופיים שרשמתם בתוכנית אז לשים לב לזה ותבחרו שדה שיתאים לכם. כמו כן להגיע עם אקסטרה דלק לאירוע כי ייתכנו עיקובים. פיקוח הפיקוח שדרוש: -גישה ב"ג -פלוטו -ראש פינה -חיפה -מתפעלי מנחתים למיניהם(כל מי שמוסמך על מגדל יכול להפעיל מנחת!) אם מישהו מוכן לקחת עמדת תיאום(כמובן שיפורסמו נהלים בהתאם),למרות שזה נראה לי מיותר,שיצור קשר. פקחים שמעונינים לפנות אלי במסנג'ר או במייל vatil8@vatil.org.il. מקווה שהאירוע יצא מוצלח כמו האירוע הקודם :drinking:
אורח פורסם אוגוסט 6, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 6, 2009 חברים ,ההגדרה לטורבו פרופ באמת לא טובה,הכוונה היא למטוסים שהם מגרופ C וD.
mickey lip פורסם אוגוסט 6, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 6, 2009 רק הערה , מי שמוסמך מגדל בהחלט יכול לפקח על מנחת, אבל לא לפני שהוא עדכן את אמיר איזה מנחת הוא רוצה על מנת שנוכל לעדכן אותו ברשימת פקחים.
Yoni פורסם אוגוסט 6, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 6, 2009 אני בא! בנתיים נרשמתי לנחיתה בראש פינה ולאחר כזמן מה המראה נוספת. אני חושב שהיה רצוי לתקשר עם ואטסים גם בנושא האימייל ובכך לשלוח לכל מי שנרשם אימייל על השעות, חניות וכד'... בכל מקרה, כל הכבוד ושיהיה בהצלחה!
Shireto Shahar פורסם אוגוסט 6, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 6, 2009 אני בא!בנתיים נרשמתי לנחיתה בראש פינה ולאחר כזמן מה המראה נוספת. אני חושב שהיה רצוי לתקשר עם ואטסים גם בנושא האימייל ובכך לשלוח לכל מי שנרשם אימייל על השעות, חניות וכד'... בכל מקרה, כל הכבוד ושיהיה בהצלחה! תודה יוני. באירוע הבא זה יהיה כלול
yuvalshtark פורסם אוגוסט 7, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2009 אני יגיע אבל אני לא נרשם כי אני לא יודע בדיוק מתי אני יכול. אני אשתדל שזה היה בזמנים המתים שלא טסים בהם
Idan Traub פורסם אוגוסט 8, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2009 קרבל כל הכבוד על הצרור שנתת מסביבות תשע עד הסגירה . מדהים לראות שדה בקצה הארץ מופצץ כל דקה במצטרף אחד ובעוזב . למרות בעיות להתניע תעגלה בעלת ארבע המנועים בסוף העגלה תפסה ואפשר לצאת לדרך . תאמת טיסת לילה קצרה כיפית רק מפה ומשדר VOR קטן .
Shoval Cohen פורסם אוגוסט 8, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2009 קרבל, כל הכבוד על האירוע, היה מוצלח ורבוי תנועות, תודה. תודה רבה גם לכל הפקחים!
Yoni פורסם אוגוסט 8, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2009 קרבל סחתיין על הביצוע! לאחר בעיה קטנה שפתרתי, עליתי עם חברי החדש דאש 7 לשתי טיסות IFR נחמדות וקצרות: שדה דב - ראש פינה ראש פינה - חיפה נהנתי מאוד מהפיקוח של שירטו, אבלסון וקרבל. מחכה לעוד אירועים כאלה (צוות אירועים? :mrgreen: ) סתאאם... ישר כוח על הביצוע, ויש טעם לעוד.
Daniel Bindman פורסם אוגוסט 8, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2009 המראתי, נדפק לי הסימולטור בדשא :< היה יפה אבל, כל הכבוד קרבל!
ohad פורסם אוגוסט 8, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2009 עשיתי נתיב IFR ראשון ברשת, עם נפילה אחת של הסקוואקבוקס ואח"כ 3 הולדים בחדירת עננים בר"פ. אחלה זובור עשו לי קרבל, אירוע שני מוצלחשאתה מארגן! תמשיך עוד
uvdude פורסם אוגוסט 8, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2009 עשיתי נתיב IFR ראשון ברשת אוהד - אתה יצאת על TALMI2 רק בשביל לחזור על J10C חזרה לNAT. זה היה בכוונה? אתה מודע ליציאות NAT3 מב"ג נכון?
ohad פורסם אוגוסט 8, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2009 עשיתי נתיב IFR ראשון ברשת אוהד - אתה יצאת על TALMI2 רק בשביל לחזור על J10C חזרה לNAT. זה היה בכוונה? אתה מודע ליציאות NAT3 מב"ג נכון? כן, אני מודע אליה, רציתי פשוט להתאמן על היציאה הזו.
uvdude פורסם אוגוסט 8, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2009 כן, אני מודע אליה, רציתי פשוט להתאמן על היציאה הזו. אוקיי, כי ראיתי אותך תופר את הTMA כמו כלב, רציתי לוודא שזה לא היה מחוסר ידיעה. שיהיה בכיף
ohad פורסם אוגוסט 8, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2009 כן, אני מודע אליה, רציתי פשוט להתאמן על היציאה הזו. אוקיי, כי ראיתי אותך תופר את הTMA כמו כלב, רציתי לוודא שזה לא היה מחוסר ידיעה. שיהיה בכיף היה מאוד כיף
Ilay Gol פורסם אוגוסט 9, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2009 היה אירוע מאוד מוצלח הרבה מאוד תנועה.. היה מדהים! תודה רבה למארגנים ולפקחים היה חבל על הזמן :wink:
Yoav Hahamo פורסם אוגוסט 9, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2009 ללא ספק אירוע מוצלח מאוד עם המון תנועה! כל הכבוד! =D>