עבור לתוכן
Moshe Mizrahi

פניה של FS ADDON לאוכלוסית גנבי התוספים

Recommended Posts

פורסם

הוא מדבר ללב של ההאנשים.

ובישראל יש אוליי אחד או שניים כאלו עם לב, ככה שזה בטח לא אקטואלי לגבי מדינתנו הקטנטונת.

(לצערי)

אז פלוני ואלמוני (שמות בדויים) תתחילו לשלם עבור התוספים שלכם.

פורסם
הוא מדבר ללב של ההאנשים.

ובישראל יש אוליי אחד או שניים כאלו עם לב, ככה שזה בטח לא אקטואלי לגבי מדינתנו הקטנטונת.

(לצערי)

אפשר היה לנחש את זה גם לפי ההזדהות ומספר התגובות בשרשור הזה... הודעה פרטית אחת ואתה.

וצודק מיכאל שכבר לא נמצא כאן, שזה משהו ששווה להילחם עליו יותר מאשר על שם משפחה בחתימה :snipersmile:

פורסם

כ"כ נכון ולא אפשרי,

יש תוספים שאכן שווה לקנות ומגיע עליהם כסף. (LVLD, FSPASS, REX וכד')

אך ישנם מוצרים שלא שווים את הכסף שהם עולים (PSS למיניהם, CARENADO בחלקם וכד')

זה הזמן לפנות לאנשים ולשאול אותם איך הם היו מרגישים אילו היו גונבים מהם מוצר ונותנים אותו בחינם.

המון חברות פושטות רגל בגלל התופעה הזאת.

חבל שזה ככה.

פורסם
כ"כ נכון ולא אפשרי,

אצלי הרבה דברים הם חוקיים ואני משתדל לקנות אבל יש דברים שמה לעשות, אי אפשר לקנות אז עושים חטא.

זה הזמן לפנות לאנשים ולשאול אותם איך הם היו מרגישים אילו היו גונבים מהם מוצר ונותנים אותו בחינם.

חבל שזה ככה.

אתה נוגד את עצמך, מצד אחד אתה אומר שאתה בעצמך 'עושה חטא' ומצד אתה אומר שזה לא בסדר, איזה מסר אתה רוצה להעביר פה ? שזה לא בסדר לגנוב אבל אם המוצר לא שווה את הכסף אז לפרוץ אותו ?

ומסר קצת סמכותי ללא קשר להודעה מעליי, הדיון הזה מאוד מאוד מאוד חשוב אבל גם רגיש אז תשתדלו לא לחרוג מהגבולות...

פורסם
הוא מדבר ללב של ההאנשים.

(לצערי)

אפשר היה לנחש את זה גם לפי ההזדהות ומספר התגובות בשרשור הזה... הודעה פרטית אחת ואתה.

וצודק מיכאל שכבר לא נמצא כאן, שזה משהו ששווה להילחם עליו יותר מאשר על שם משפחה בחתימה :snipersmile:

הבהרה קצרה:

למי שהבין מהתגובה שלי שהמעטתי בחשיבות העמידה בנהלים של הפורום אז אין פה שום דידרוג (ההיפך משדרוג?) או נסיגה בגיבוי שאני נותן לזה (פשוט ההודעה הפרטית האחת שקיבלתי היתה ממיכאל, שהציע שיש פה משהו שצריך להילחם עליו), הדגש כאן הוא על הצורך להטמיע את היושרה בשימוש בתוספים בתשלום. מקווה שיותר ברור עכשיו 8)

פורסם
כ"כ נכון ולא אפשרי,

חבל שזה ככה.

אני מתרגם את ההודעה שלך לסופרמרקט :wink:

יש מוצרים שאכן שווה לקנות ומגיע עליהם כסף. (חלב , לחם, מרגרינה, ומילקי (רבק איך בא לי מילקי)

אך ישנם מוצרים שלא שווים את הכסף שהם עולים (פסק זמן, קליק, אבקת כביסה)

אז גונבים? : :wink:

פורסם

אם אפשר אתן גם את דעתי.

אמיר מאוד צודק, אם יש לך הרבה מוצרים בסופר ואתה צריך משהו את צריך לקנות אותו. לא מוצא חן בעיינך איכותו של המוצר או מה שהו מציע

תמורת מחירו אל תקנה אותו. מצד שני תמיד היו גנבים ותמיד יהיהו, והסיבה היא שבאינטרנט זה עוד יותר קל לגנוב מהסיבה שהכל נגיש הרבה יותר.

בעקרון הגנבים האמיתיים הם אלו שפורצים ועוקפים את ההגנה של היוצרים ולא המשתמש שנתקל או חיפש להיתקל בתוסף.

מצד שני... נראה שכולם היום תפסו את הטרנד והתחילו לגבות כסף על תוספים שלא ממש שווים את זה. בראשיתו של FS98 או 95 עדיין לא היה

העסק כל כך מפותח ורוב הדברים היו מצויים בחינם והרבה. היו המצב שונה, כל אחד שיוצר משהו מהר מאוד מתחיל לדרוש כסף בכמות כל שהיא גם אם

לא גדולה על התוסף שהו עשה.

ולכל אלו שלא רוצים לקנות תמיד יש חלופה אלטרנטיבית חינם, אם כי באיכות ירודה יותר אבל גם משהו. ראו את POSKY, קבוצה של מתנדבים שמוציאים הרבה

תוספים ללא תשלום ובאיכות גבוהה. אין עוד מילים חוץ מלהגדיר את כל התוספים האלו כביזנס, ובעסקים תמיד יש גנבים.

פורסם

מיכאל צודק, וכולנו מסכמים שזה הרבה יותר חשוב משם בחתימה.

לצערי הרב , אין לVATIL דרך להילחם בתופעה חוץ מהדרך שבא אנו נלחמים בא כיום, לא נותנים פתחון פה להמלצות או אפילו רמיזות בפורום לתופעה הזו.

חינוך , חינוך ושוב פעם חינוך, מעבר לכך , אני לא יכול להיכנס לכל אחד למחשב ולבדוק.

וזה מה שמשה מזרחי מנסה לעשות וכל הצוות כמובן.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...