ramimz פורסם אוגוסט 8, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2009 האשכול שלי על ה- Airnav RadarBox ? וגם אם החלטתם למחוק אותו מסיבה שרק מובנת לכם, אתם לא חושבים שמין הראוי זה לכתוב לי הודעה כלשהיא בפרטי ?
Yoni פורסם אוגוסט 8, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2009 ומה בדיוק הקשר שלו לפורום תמיכה ??? כפי שרשמתי כתגובה בשרשור, אתה מעוניין למכור משהו, הרי הוא מתאים לפורום מכירה וקנייה.
Adam Waiser פורסם אוגוסט 8, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2009 ומה בדיוק הקשר שלו לפורום תמיכה ??? בתור דבר ראשון: 1. יש לפרסם הודעות אך ורק בפורום המיועד לנושא עליו כתבת. זכור כי המנהלים רשאים להעביר הודעות שיפורסמו בפורום שאינו מתאים. פורום תמיכה הוא גם פורום "מכירה החלפה וקניה" בשלב מסויים בהודעתך כנראה הופיע פרסום שאתה מעוניין למכור את ה"צעצוע" המדובר ולכן הוא הועבר לפורום המתאים לאחר מכן כנראה שינית דעתך והשמטת את ההודעה בדבר המכירה. כרגע מכיוון שהשרשור מלא בתמונות נראה לי שהמקום הראוי לו ביותר הוא פורום תמונות, באופן כללי רק אומר שאיש ממנהלי הפורום לא מנסה להתעמר או להרגיז בכוונה תחילה וכל מה שעומד לנגד עיני כולנו הוא סדר ונוחות השימוש לכלל החברים. נעשתה טעות שככל הנראה לא נשלחה לך מיד הודעה פרטית על העברת השרשור ועל כך אני מתנצל בשם המנהלים הנוגעים בדבר. הבהרות נוספות אם צריך בפרטי תודה וסליחה
ramimz פורסם אוגוסט 9, 2009 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 9, 2009 ומה בדיוק הקשר שלו לפורום תמיכה ??? בתור דבר ראשון: 1. יש לפרסם הודעות אך ורק בפורום המיועד לנושא עליו כתבת. זכור כי המנהלים רשאים להעביר הודעות שיפורסמו בפורום שאינו מתאים. פורום תמיכה הוא גם פורום "מכירה החלפה וקניה" בשלב מסויים בהודעתך כנראה הופיע פרסום שאתה מעוניין למכור את ה"צעצוע" המדובר ולכן הוא הועבר לפורום המתאים לאחר מכן כנראה שינית דעתך והשמטת את ההודעה בדבר המכירה. כרגע מכיוון שהשרשור מלא בתמונות נראה לי שהמקום הראוי לו ביותר הוא פורום תמונות, באופן כללי רק אומר שאיש ממנהלי הפורום לא מנסה להתעמר או להרגיז בכוונה תחילה וכל מה שעומד לנגד עיני כולנו הוא סדר ונוחות השימוש לכלל החברים. נעשתה טעות שככל הנראה לא נשלחה לך מיד הודעה פרטית על העברת השרשור ועל כך אני מתנצל בשם המנהלים הנוגעים בדבר. הבהרות נוספות אם צריך בפרטי תודה וסליחה אז מה עושים עכשיו ? בואו נראה מה היה לנו ? אז הוא התחיל במסעו כאשכול תקין לחלוטין באשכול General בכדי לשתף את החברים בעוד משהו מאוד מעניין שקשור לתעופה. ואח"כ שהחלטתי למכור אותו, אז בואו נעביר אותו אותו לפורום קניה ומכירה, ואתמול בלילה שהוספתי לו עוד כמה תמונות, אז הוא כבר מתאים לאשכול תמונות וצילומים, ועכשיו שהחלטתי כבר לא למכור אותו, אז נחזיר אותו לפורום General, או שנפתח במיוחד עבור רמי פורום Airnav RadarBox ?!? אדם, הקריקטורה הזאת נראית לך הגיונית ? שיהיה המשך יום מהנה לכולם.
Amir Paz פורסם אוגוסט 9, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2009 תענה אתה על השאלה. החלטת למכור מוצר? - שים אותו בפורום המתאים. החלטת להציג מוצר - שים אותו בפורום הכללי אם הוא קשור לתעופה. החלטת להציג מוצר - שים אותו בפורום OT אם הוא לא קשור לתעופה. התמונות הם חלק מהצגת המוצר ולכן יהיו איתו יחד בהודעה. אם אתה פותח הודעה שכל היעוד שלה הוא הצגת תמונות - סע לפורום תמונות. "החלטתי לא למכור" אחרי שעתיים? :roll: אנחנו עושים את העבודה שלנו ומסדרים את הפורום לפי נושאים. תקל עלינו את העניין ותהיה ממוקד יותר.