עבור לתוכן
אורח

**אירוע ירושלים של זהב**

Recommended Posts

פורסם
חייל האוויר מכין לכם אחלה של הפתעה ולכן מומלץ להוריד את הקובץ הבא:

http://www.flightsim.com/kdl.php?fid=137005

עידן, אני חושב שכשאתה מבקש מאנשים להוריד קובץ, מן הראוי שתספר מה הקובץ עושה ;).

פורסם

יופי של ארוע, תודה רבה לכל הפקחים שלקחו חלק, ניסיתי להפגין נוכחות למרות כל הבלגאן מסביב עם המילואים שלי בסוף עלה לי בכניסה באדמה, אמיר מצטער על החוסר קשב בג' שלך ;)

פורסם

תודה לחב' עיט ולכל הפקחים שלקחו חלק באירוע ,מקווה לאירועים נוספים בקרוב,במהלך הטיסה באזור חדרה קבלתי קט מנוע ונאלצתי לנחות נחיתת אונס על כביש (למזלי לא היו רכבים על הכביש) אחרי תיקון התקלה המראתי בהצלחה אבל באזור איילון הבחנתי באיבוד לחץ שמן מנוע ולכן הודעתי על חרום, הפקח האדיב הפנה אותי במיידית לנחיתה בבן גוריון והטיסה הסתיימה שם ולא בירושלים.להתראות באירוע הבא.

פורסם

היה אחלה, מסודר ומקצועי!

תודה לפקחים!

טסתי את הנתיב, חניתי שעה בירושליים ומשם לנתב"ג. היה כייייייף...

תומר מורג

4X-CMT

פורסם

טסתי ללא קשר לארוע וזו היתה אחת הטיסות הראשונות שלי עם פיקוח מלא

למרות כל השגיאות שלי התמיכה של הפקחים השונים היתה מרשימה, תודה על הסבלנות ומקווה שבפעמים הבאות הטעויות ירדו וההנאה תגבר

כה לחי וסבבה

פורסם
למרות כל השגיאות שלי התמיכה של הפקחים השונים היתה מרשימה

מצטרף לתודות ולהערכה לפקחים התותחים. הכשרת הפקח כ"נותן שירות" היא חלק מאבני היסוד של הכשרת הפקחים במשפחת VATIL, ועל כך תודה ענקית לכל מי שידו בהכשרה ובהדרכה: איציק, אמיר, כל הפקחים הותיקים שלנו וכן המשגיחים שהם חלק בלתי נפרד ממערך ההדרכה. באירועים כאלה רואים כמה שעבודת הנמלים הזאת משתלמת - זה לא ממש משנה אם אתם חדשים או ותיקים, את השירות תקבלו באדיבות, ברמה הגבוהה ביותר והקרובה ביותר למציאות. תודה לכם! =D>

פורסם

אחח איזה כיף היה למרות שלא יכלתי להרשם לטיסה של עייט

קפצתי ל"קדם" לקחתי את הינשוף ("סער") עמוס במחלקת המרגמות של מסייעת 51 לאימון ברמת הגולן.

היה פיקוח מקצועי ואדיב לאורך כל הדרך ופשוט נהניתי מכל רגע.

כן ירבו

פורסם

חברים תודה רבה על האירוע.

אני סבור שגם הפקחים כמו הטייסים נהנו מהאירוע המצויין.

אירוע ממוקדם ומסודר.

תודה רבה לפקחים שיצא לי לעבוד מולם בעיקר מול מגדל קריית שמונה שהוציא תנועות בתיאום מצויין.

כן ירבו

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...