עבור לתוכן
OmriSoudry

** חדש: סינרי לבסיס תל-נוף (FSX בלבד) **

Recommended Posts

פורסם

שלום לכולם,

החלטנו לשחרר את הסינרי לבסיס תל נוף לFSX כדי לעודד אנשים לטוס קצת "מחוץ לקופסא" (טייסי עיט לא להיעלב, זה רק ביטוי :roll: ). הסינרי מגיע יחד עם דפיות מחודשות לשדה, הכוללות מידע על השדה, המסלולים, ההקפה, הנהלים בשדה (שחשוב לקרוא) ועוד.

מה הסינרי כולל:

- דת"קים למטוסי קרב

* לכל דת"ק יש מספר.

* לכל דת"ק יש כניסה אחורית כדי שהטייס יוכל להיכנס עם הפנים כלפי היציאה.

* לכל כניסה אחורית שכזו יש שילוט שאומר לאיזה דת"ק היא שייכת (כדי שלא תתבלבלו).

* ביציאה מכל דת"ק יש שילוט למסלול 15 (המסלול הראשי להמראות קרב מתל נוף).

- כבישים למכוניות.

- שינוי קטן בטקסטורות קרקע.

- חניות ורחבות למסוקים ומטוסי תובלה.

- מערכת ILS למסלול 36 (אין עדין תהליך מסודר!).

- VOR בתל נוף.

- מצורף לZIP ההורדה גם המדריך לנדב"ר צבאי ברשת.

לינק להורדה: http://www.ifschool.net/fs/contant/mods/download/index.php?ph=850&action=file&id=378&pid=

אני מבקש מכל הטייסים שמשתמשים בFS9 להתעזר בסבלנות עד לשחרור גרסא דומה גם לסימולטור שלכם. עד אז, בעת טיסה בשדה יש לציין לפקח שאין לכם את הסינרי החדש ולפקוח עיניים למטוסים מסביב.

כמה תמונות:

96649846.jpg

65531567.jpg

31522670.jpg

38659916.jpg

תהנו! 8)

פורסם

תודה. בד"כ נהוג להוסיף קובץ README שיסביר איך להתקין, פה אין קובץ כזה ואני לא יודע אם בתקיית TEXTURE אמור להיות משהו כי אצלי הוא ריק, אין כלום, האם אמור להיות בו משהו?

פורסם

קובי שלום

בקשר להודעה שלך.

אתה צריך להיכנס ל:C/PRODRAM FILES/MICROSOFT GAMES/FLIGHT SIMULATOR X/ADON CSENERI

ובפנים תעשה תיקיה חדשה בשם תל נוף

ובתוכה תכניס את מה שהורדת, תסינרי ואת התקסטור(פשוט גרור לשמה אותם לתוך התיקיה)

כנס לסימולטור ותוסיף רגיל .

אדון סינרי תל נוף תפתח ותוסיף

מקווה שעזרתי

ליאור

פורסם

ליאור תודה על העזרה, אני יודע איך להוסיף סינרי, אני פשוט רוצה לדעת אם אמור להיות משהו בתוך תיקיית ה TEXTURE כי אצלי אין כלום, הוא ריק, יש רק שני קבצים בתוך תיקיית ה SCENERY שנקראים LLEK_ADE_OS.BGL והשני LLEK_ADE_OS.xml וזהו, אני מעוניין לדעת אם כך זה צריך להיות או שצריך להיות גם משהו בתיקיית ה TEXTURE, תודה בכל אופן על העזרה.

פורסם

זה בסדר.

ככה זה אמור להיות, תכניס את הטקסטור והסינרי לתיקיה אחת, שתפתח באדון סינרי כמו שצייניתי למעלה .

כנס לסימולטור והוספה רגילה

ליאור

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...