עבור לתוכן
Izik Bakshi

מכרז לתפקיד מנהל מחלקת אירועים

Recommended Posts

פורסם

שלום לכולם,

אייל סמינר צפוי לסיים את תפקידו בספטמבר (תודות יהיו בשרשור נפרד), ולכן נפתח מכרז לתפקיד מנהל מחלקת אירועים.

מחלקת אירועים עוסקת בלב העשייה שהיא הפעילות ברשת, ונסיון העבר מלמד שמיעוט של אירועים גורם לירידה בפעילות ברשת, לצוות החטיבה חשוב למצא את המועמד המתאים שימשיך ביחד עם אביב קרבל את הפעילות הענפה.

דרישות:

חבר חטיבה ללא עבר משמעתי

חבר חטיבה מעל גיל 16, בוגר, אחראי ובעיקר יצירתי.

אנגלית ברמה טובה.

הגדרת תפקיד:

ניהול מחלקת אירועים והובלה בכל בהכנות הנדרשות לאירוע (לוגו, דף אירוע, תאום לגבי פקחים), הובלה ביצירה של אירועים חדשים ומינוף רעיונות של חברי חטיבה לאירועים.

כמו כל תפקיד בצוות, יש תמיד יד חופשית לקחת חלק בעשייה מעבר להגדרת התפקיד במגוון רחב של דברים (הדרכה, אתר וכו').

כל הרואה את עצמו מתאים מוזמן להציג מועמדות במייל בלבד.

כתובת המייל היא: vatil1@vatil.org.il ו- vatil2@vatil.org.il

יש לשלוח את הפרטים הבאים:

שם + משפחה, תאריך לידה, מספר VATSIM, קצת על עצמכם בפן האישי, ולמה אתם רואים את עצמכם כמתאימים.

פורסם
סתם שאלה למה דוקא מעל גיל 17?

ליאור,

תפקיד מנהל מחלקת אירועים הוא קשה, אחראי ומחייב בגרות, אחריות והתמדה. הניסיון מלמד שתכונות אלו באות בדרך כלל עם הגיל. יש כמובן יוצאי דופן וגם בחטיבה שלנו יש כמה צעירים שהם בוגרים ואחראים (למשל יוני בירון, יובל פישלר, אביב קרבל..... אני בטח לא מכיר את כול השאר אישית אבל בהזדמנות זאת כל הכבוד לכם!!). אז כדי להתמקד בחרנו את גיל 17, ואנחנו מקווים שזו החלטה נכונה. אם יש חריגים בגיל צעיר יותר נגיד 15-17 שחושבים שהם מספיק בוגרים ואחראים כדי להשתלב בתפקידים כאלה בחטיבה אז תנו לנו לדעת על זה ונדאג לכוון אתכם תוך כדי עשייה לפרוח אצלנו.

פורסם

שלום לכולם, גיל המינימום לתפקיד ירד ל-16.

אנחנו נמתין עוד מספר ימים כדי לאפשר לחברי החטיבה שרצו אך לא שלחו.

אני שוב קורא לכלל חברי החטיבה שרוצים לקחת חלק בעשייה, לבוא לתרום.

פורסם

שלום לכולם.

תודה לכל מי ששלח בקשה.

עברתי על כל הבקשות, והחלטתי על מנהל חדש ( תצא הודעה נפרדת).

כל מי ששלח ולא מקבל את התפקיד, אני רוצה להודות לו באופן אישי על הנכונות לתרום.

תמשיכו לתרום ולנסות להתקבל לתפקיד כאשר יתפנה מקום.

זה לא אומר שאתם לא טובים,אתם מצויינים , איש איש בתחומו.

תודה.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...