DushuDb פורסם אוגוסט 26, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2009 אהלן חבר'ה, אני חדש כאן כמו שאתם רואים. רק בזמן האחרון התחלתי ללמוד טיסות ראייה (CVFR). נרשמתי לואטסים ולואטיל. הגעתי לשלב בו אני צריך לבחור בין שתי תוכנות ההתחברות לרשת הנ"ל. מהם ההבדלים ביניהן? כיצד עובדים עם כל אחת מהן? והחשוב מכל - איזו מבין שתיהן אתם ממליצים לי להוריד ולהשתמש? תודה ולילה טוב. דן.
Noy Farhi פורסם אוגוסט 26, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2009 אם מעניין אותך יופי של מודל של מטוס FSINN אם יש לך מחשב קצת יותר חלש אם מודל לא יפה במיוחד אבל חוסך פרמיםSQUAWKBOX אני אישית טס אם SQUAWKBOX
DushuDb פורסם אוגוסט 27, 2009 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 27, 2009 אם מעניין אותך יופי של מודל של מטוס FSINN אם יש לך מחשב קצת יותר חלש אם מודל לא יפה במיוחד אבל חוסך פרמיםSQUAWKBOX אני אישית טס אם SQUAWKBOX אוקיי, תודה רבה.
DushuDb פורסם אוגוסט 27, 2009 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 27, 2009 FS2004. לא בטוח שהמחשב יחזיק מעמד ב-FSX.
Ido Rosenthal פורסם אוגוסט 27, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2009 אם ככה אז: SB - התקנה פשוטה וקל להגדיר אותה אבל דורשת ממך הרבה הגדרות כל פעם שאתה מתחיל טיסה. אין יותר מדי אפשרויות ולכן התפעול שלה פשוט מאוד FSINN - דורשת קצת יותר השקעה בהפעלה ראשונה כדי להגדיר אותה לשביעות רצונך, אח"כ כל מה שאתה צריך לעשות זה ללחוץ על כפתור כדי להתחבר וזהו. יש לה הרבה יותר אפשרויות וזה יכול קצת לסבך את התפעול שלה אבל אחרי שלומדים אותה היא מאוד נוחה לעבודה ולדעתי עדיפה על SB מבחינת פריימים זה לא נכון להגיד שSB עדיפה, אתה יכול לבחור גם מודלים שלא מורידים הרבה פריימים בשביל FSINN ואפילו להעלים את כל המטוסים ע"י לחיצת כפתור כדי לשפר פריימים בשלבים קריטים בטיסה (כמו פיינל) מה שאין בSB.