עבור לתוכן
תומר עינבר

למה שלא נעבור כולנו ל-FSX?

Recommended Posts

פורסם

אני משתמש ב-FSX אבל הדעה שלי מחוברת לשני הצדדים (תכף תבינו למה)

שני דברים שחשוב להבין:

1.מי שמשתמש ב-FS9 לא טס ב-FSX מסיבה שהיא הוצאת המון מזומנים על מחשב חדש. (ואל תתחילו להתחכם ולהגיד ש FS9 יותר טוב כי אם היה לכם מחשב חזק הייתם עוברים ל-FSX מבלי לחשוב פעמיים) ותומר זה שלך יש מחשב חזק זה לא אומר שלכולם יש.

2.חברים,3 שנים (תומר צודק)! זה מספיק זמן.

לי יש מחשב קצת מעל הממוצע (לא הכי חזק) ושמתי הגדרות על HIGH ,MEDIUM HIGH ויש לי 15 פריימים ולא 30.

עם 15 פריימים הסימולטור לא מרצד או נתקע ואין לי בעיות.

ולפעמים כשנכנסים לעננים בגובה נמוך מאוד (מה שכמעט לא קורה) אז יורדים הפריימים ל-8 שזה מעצבן אבל הסימולטור לא נתקע באף שלב.

אז מי שטס עם כבדים לא ירגיש ירידה בפריימים בזכות הגובה הרב.

ומי שטס עם ססנה גם לא ירגיש ירידה כל-כך אי הופעת העננים בגבהים אלה עוזרת.

אז אני ממליץ לעבור ל-FSX ולעשות את המאמץ,כי הרי כולנו רוצים בסופו של דבר רוצים לטוס בסימולטור ריאליסטי.

ומי שחושב ש-25 פריימים! זה מינימום אז או שיש ל מחשב חזק והוא כבר התרגל ל-60 פרימיים,או שהוא חולם.

ולדעתי,דיונים שכאלה לא ראויים,כי זה לא בסדר להיכנס לכיס של כל אחד :idea:

יום טוב :!:

פורסם

היי לכולם..

אף אחד לא נכנס לכיס של אף אחד..

לפחות אני וכתבתי גם רק את דעתי.

בכל מקרה לי יש מעבד QUAD Q9400 ו 9800GT כרטיס מסך ולוח אם בסיסי+ של ASUS (למשל הלכתי על 9800 ולא יותר כדי לחסוך כסף למרות שאז הוא היה נחשב בינוני+ וכסנדרט טבעי לכאלה שמחפשים פשרה בין מחיר לביצועים)

FS9 מגיע לי ל60-70 פריימים ללא בעיה גם עם כל הכיוונים על המקסימום ..אך כיוונתי ל 30 כי זה מספיק ונותן זנמן לסינרי לעלות.

FSX נלחמתי בהגדרות גם נעזרתי במדריך FSX של תומר חיים כדי לקבל 30 פריימים וזה עם כיוונים דיי בינוניים.

כן אכן מחשב דיי חזק ( במושגים של לפני 9 חודשים שקניתי אותו ) ונחשב כבר מיושן עכשין לאחר דור חדש I7 והבא אחריו שיצא בטח תוך חצי שנה - שנה וגם הוא קשה לו קצת עם FSX!!!!

גם היום מחשב כזה יעלה סכום נחמד!!

או שבאותו סכום אפשר לקנות קצת יותר חזק כמו Q9550 למשל?

אז זה באמת ההגבלה היחידה כמו שאני רואה אותה.

MS כדאי לכם לשפר את המנוע הגרפי, ובמהירות :!: כדי לחשוב בכלל על פיתןח גרסה הבאה - אם תשתנה דעתם :wink:

בכל מקרה, כן, המחשב היה יקר...לא זוכר בדיוק כמה, אך משהו בסדר גודל של 5000 - 6000 שח (קהיתי גם מסך 19 אינטש שעלה כמה מאות ) עד אז היה לי מסך רגיל מפלצתי תוצרת MAG שהיה טוב אבל ענק בגודל ( עומק ).

לגבי הסינרים בהחלט - לפחות לגבי ישראל למרות כל העבודה המבורכת של ISP ו LSA גרסת X עדיין חסרה בעיקר ב"ג.

שאני חושב שתמונות לא חסרות לו בשביל פיתוח כמו שהיה עם מקומות אחרים.

לגבי PMDG ,אני לא יודע כי אין לי, אך יכול להיות שכמו שאמרתם הוא חסר ל X, וזה גם גורם משפיע.

פורסם

לי יש מחשב עם ביצועים יותר חלשים משלך והיום ראיתי שב-FSX אני מגיע ל-30 פריימים עם קצת מאמץ.

ו-20,25 בלי בעיה.

אז מחשב אפילו כמו שלי שעלה לפני שלושה חודשים 3,000 ומשהו שקל יספיק לכל אחד.

אם מישהו חושב שאם הוא יחכה יצא מחשב זול עם 70 פריימים ל-FSX אז הוא טועה.

בינתיים עברו כמה וכמה שנים מאז צאתו של הסימולטור ואנשים אתם מפסידים :!:

מי שיכול לעשות את המאמץ ולקנות מחשב סטנדרטי שייתן 30 פריימים שלא יחכה כי גם ללא סינרי הנוף והשטח נראים יפים בצורה מדהימה :!:

אני אישית יכול להגיד על עצמי שעד לפני 4 חודשים השתמשתי במחשב נייד שלא הייתם רוצים לדעת מהם הביצועים שלו,וגם לא הייתם רוצים לדעת שהוא בקושי מריץ SIMS 2.

ובכל זאת לא הרגשתי אכזבה מהמחשב,למרות שהשטח היה חלק כמו טוסיק של תינוק ובנתב"ג לא ראיתי אפילו את הטרמינל החדש כי אז זה היה מוריד לי מ-12 פריימים ל-7 :wink:

וגם היום שיש לי מחשב סביר לעיתים רחוקות זה יורד ל-10 פריימים וגם אז זה לא נתקע.

אם נחשוב על זה,נבין שמצאת המחשבים של עד לפני שנה הסימולטור לא ייתקע בחיים! אלא יוריד פריימים מה שאפשר לסבול לכמה דקות.

לסיכום,אני אומר את זה גם לך רון,אל תנסו לאכול את הצלחת ולקוות שלא יישברו לכם השיניים :D .

ואני לא מבין מה ההנאה הגדולה מ-60 פריימים. צריך להסתפק ממה שיש ויש הרבה! 40 פריימים למחשב טוב זה ועוד איך מספיק וגם 17 פריימים.

יום טוב לכולם :idea: :D

פורסם

אני מטיס את ה"מלכה" שהיא זוללת פריימים ומקבל בכל מצב ובכל שדה תעופה בארץ ובעולם 31 פריימים בFS9.

בFSX זה בלתי אפשרי .שם אני טס עם הססנה שאני רוצה להדגים וללמד את הנכדים או חברים.

בוקי זאב:4X-MJB

פורסם

לא חובה בכל שניה ושניה 30 פרימים .

אני בכלל לא שם לב לפרימים ונהנה הרבה יותר על הFSX .

מאז שקניתי מחשב נורמאלי אני לא יכול לראות תמונות של FS9 בלי עריכה . זה פשוט כאילו משהו חסר .

מקווה שבקרוב עם ווינדוס 7 ירוץ גם יותר מהר ולא עם הXP שמגביל לי את המעבד .

פורסם

עידן נכון מאוד...

XP לא יודע לנצל משאבים כראוי ואוליי בהחלט זאת בעיה..

בהחלט גם בזמנו MS טענו ש FS רץ טוב יותר על ויסטה מ XP אך עם כל ההפחדות שהיו החלטתי לא לשדרג לויסטה ועכשין מחכה ל WIN7הסופי שיצא בקרוב.

לאמיר..

אם היית קורא עד הסוף היית מבין שכתבתי שהוא יכול להריץ FS9 פריימים 60-70 בלי בעיה אך כיוונתי אותו ל 30 ...

סופ"ש מהנה לכולם :lol:

נתראה מחר באירוע.. :wink:

פורסם

בוא נגדיר סופית ש FSX הוא משחק יפה עם מוסיקה והמון משימות מאוד משעשעות וכיף לשחק בו ואת ה FS9 ליותר מקצוענות שדות ראלים ותמיכה רחבה גם לבנאים. :-)

אבל זה בנתיים..אולי עוד כמה חודשים זה יהיה אחרת

זה הכל

פורסם

כיום מותקן אצלי רק FSX.

דיברתם פה על פריימים ועל גרפיקה. אצלי הסיבה היא שונה.. הסיבה היא התנהגות המטוס והתנהגות מזג אויר דרך ההגאים בקו יש אל הידיים/רגליים שלי, זה קנה אותי, לא חשוב לי אם על הקרקע יש/אין גדר/ יש/אין פנסי תאורה, אותי מעניין להטיס את המטוס בדיוק כפי שאני רגיל להטיס אותו ו FSX עושה עבורי את העבודה הזו... יש לי מחשב מלפני שנתיים וחצי שבהגדרות בינוניות מריץ את FSX על 25-30 פריימים, מתחת ל25 פריימים לא הייתי נוגע ב FSX כי התנהגות המטוס תלוייה גם במנוע הפיסיקלי של הסימולטור וגם בפריימים.

מצד שני.

נכון להיום אין לי זמן לטיסות ארוכות על מטוסים גדולים אבל אם הייתי טס על מטוסים גדולים, הייתי טס על FS9 כי אני אוהב את PMDG 737 ואני אוהב את ה 747 של RFP ובשביל למשוך ב VR ולהרים גלגלים וזהו.. אני לא צריך סימולטור שמתנהג עד כדי כך מציאותי ויכול לפנות משאבים בשביל אובייקטים, רכב פולומי, גדרות, שלטים, וכמה ואי אילו גימיקים בשטח השדה.

פורסם
בוא נגדיר סופית ש FSX הוא משחק יפה עם מוסיקה והמון משימות מאוד משעשעות וכיף לשחק בו ואת ה FS9 ליותר מקצוענות שדות ראלים ותמיכה רחבה גם לבנאים. :-)

אבל זה בנתיים..אולי עוד כמה חודשים זה יהיה אחרת

זה הכל

דודי אני חושב שאתה טועה .

FSX הוא משחק בידיוק באותה רמה שהFS9 שלך משחק . הFS9 שלך אפילו יותר .

זה שיש משימות לדעתי זה מאוד נחמד וכלי שבעתיד גם יכנס למערכי הדרכה . מוסיקה עוד משחר האנושות היוותה בסיס לאישיותו של האדם ולהתפתחות שיכלית . הגיע הזמן שגם בסימולטור יהיה קצת תרבות .

(מי מכין פאנל עם מוסיקה שתתנגן בזמן הנגיעה ? ) :P

FSX יוצא מנקודת פתיחה הרבה יותר טובה מאשר הFS9 . וגם גרפיקה ואיכות תמונה הם חלק לא פחות חשוב מפרימים . אני לא ממש הבנתי על איזה סוג בונים אתה מדבר אבל בכך מקרה מי שבונה תוספים לסימולטור ממה שאני הבנתי הרבה יותר מסתדר עם הFSX מאשר עם קודמיו .

פורסם
אני לא ממש הבנתי על איזה סוג בונים אתה מדבר

viewforum.php?f=8 :wink:

ממה שאני שמעתי / בדקתי / שאלתי אין בעיה מיוחדת עם FSX כל עוד התוסף יוצא נורמאלי.

להפך לדעתי בFSX יש אפשרות לקמבן אפילו יותר דברים מהסוג הזה .

פורסם
אני לא ממש הבנתי על איזה סוג בונים אתה מדבר

viewforum.php?f=8 :wink:

ממה שאני שמעתי / בדקתי / שאלתי אין בעיה מיוחדת עם FSX כל עוד התוסף יוצא נורמאלי.

להפך לדעתי בFSX יש אפשרות לקמבן אפילו יותר דברים מהסוג הזה .

אתה רוצה לבוא לבנות לי את הקוקפיט ?? :lol::lol: אני רואה שאתה בעל ניסיון בבניה 8)

פורסם

עידן, בנושאי מיחשוב, אתה אומר להבין שיושבים בתוך מזגן מקפיא.

ניראה לך שהוא היה נותן לך להתקרב לכלי עבודה מכניים ? לנו הוא לא נותן :D

תביא מעיל, המזגן בקוקפיט מקפיא ...

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...