Itamar-ELY1 פורסם אוגוסט 30, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2009 היי חברה! מקווה שאתם נהנים מהאתר וממערכת ה Actual Schedule החדשה שהתווספה השבוע לאתר. הערוץ שלנו ב YouTube פורח ומציע מגוון קליפים מאוד יפים ומעניינים שפשוט חייבים לראות! מי שאחראי לערוץ ולקליפים הוא בחור בשם מארק , צרפתי מפריז שעוזר לנו ומאוד אוהב את אלעל יחד בשיתוף עם חבר הצוות הצרפתי שלנו אנדראס. מקווה שתהנו מהערוץ שפועל כבר שנה ואפילו יותר! http://www.youtube.com/ElAlVirtual יום טוב ונחיתות טובות!
Michael R פורסם אוגוסט 30, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2009 הסרטונים שם מדהימים, הבחור עורך בצורה מדהימה!!! אגב, לגבי הActual Schedule, המערכת לא תומכת בדפדפן אקספלורר (ואני מאמין שהרוב משתמשים בו)
Ron Peer פורסם אוגוסט 30, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2009 על מה אתם מדברים...מה זה חשוב.. סרט מדהים בטירוף גם האתר סבבה ביותר
Amir Paz פורסם אוגוסט 31, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2009 שוק גמור לא יאומן איזה סרטון! איך אנחנו מביאים את הבחור שיבנה לנו אחד כזה ל VATIL ? ואז נקרין אותו לפני הסרט בבתי הקולנוע
Itamar-ELY1 פורסם אוגוסט 31, 2009 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 31, 2009 חחח הבחור בלעדי שלנו איש הצוות שלנו השיג אותו חומר צרפתי משובח!
Amir Paz פורסם אוגוסט 31, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2009 חחחהבחור בלעדי שלנו איש הצוות שלנו השיג אותו חומר צרפתי משובח! בהחלט משובח! אנחנו צריכים לדבר בקיצור
אורח פורסם ספטמבר 1, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2009 שוק גמורלא יאומן איזה סרטון! איך אנחנו מביאים את הבחור שיבנה לנו אחד כזה ל VATIL ? ואז נקרין אותו לפני הסרט בבתי הקולנוע חבר מביא חבר...
Amir Paz פורסם ספטמבר 1, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2009 שוק גמורלא יאומן איזה סרטון! איך אנחנו מביאים את הבחור שיבנה לנו אחד כזה ל VATIL ? ואז נקרין אותו לפני הסרט בבתי הקולנוע חבר מביא חבר... דוד? אח? אולי סתם שכן... כי ב1.1 כולנו מגדלים את מספר החברים חבר מביא חבר... משרד התחבורה, הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים. גל גל גל גלץ....
Itamar-ELY1 פורסם ספטמבר 2, 2009 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 2, 2009 אני מבין שהשכל שלך עוד איפהשהוא שם בבת ים ואתה עדיין בקנדה לפי צורת הכתיבה חחח
Idan Traub פורסם ספטמבר 2, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2009 אני מבין שהשכל שלך עוד איפהשהוא שם בבת ים ואתה עדיין בקנדה לפי צורת הכתיבה חחח עזוב שמה כולם קנדים אדישים להכל . פה הוא פורק יום שלם בחצי פיסקה
אורח פורסם ספטמבר 3, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 3, 2009 סרטונים מדהימים הבחור הזה מוציא. תיקון קטן, לא יודע אם התכוונתם אבל הסלוגן של אלעל באנגלית אם אני לא טועה זה Feeling at home away from home ולא כמו שכתוב בסרטון הראשון. הראתם את זה לאלעל האמיתי ?