אורח פורסם ספטמבר 3, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 3, 2009 היי, למישהו יש דפית בן גוריון עם SID IRM? גם ברשות התעופה האזרחית אין וגם בדפית של Jeppesen. תודה.
yahavl פורסם ספטמבר 4, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 4, 2009 וואו זה ישן! בבקשה אני בספק אם IRM משדר בימינו
Yarin_l10 פורסם ספטמבר 4, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 4, 2009 אני דווקא זוכר לפני שבועיים בערך בשטסתי תחת פיקוח מגדל ב"ג, ובוקי זאב קיבל עם ה"מלכה" SID IRM בוקי,תוכל לאמת את זכרוני..? :wink:
Zeev Bucki פורסם ספטמבר 6, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2009 נכון מאוד זה סיד שאני מאוד אוהב לבצע לצורך אימון במרחב הTMA. הוא מסתיים בIRM ושם אני מבצע HOLDING שמאלי בגובה שהפקח מאשר לי וכך מראה לנוסעים שלי את הנוף של ירושליים בלילה.אני תמיד טס לפי שעה מדוייקת ולפי מזג אוויר אורגינלי של אקטיב סקאיי אז אם אין עננים רואים יפה את העיר בלילה.משם אני ממשיך לפי SIVAK TALMI SALAM ואז על נתיב J17 ל BGN ומשם לאיזה מסלול שהפקח נותן לבצע TOUCH AND GO עד שנגמר לי הדלק או שלדיילת נמאס.לתרגול כזה עם המלכה אני לוקח תמיד קיבולת של שלושת רבעי נוסעים ויותר דלק מהדרוש 22 טון על מנת שהמטוס יהיה כבד יותר כי אני אוהב אתגרים בנחיתה. בוקי זאב:4X-MJB
Moshe Bensal פורסם ספטמבר 6, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2009 בדפיות החדשות ה-SID הזה כבר לא קיים, הנה קישור לדפיות הישנות. http://www.eng.tau.ac.il/~bensal/MSFS_F ... OldIRM.pdf -