Moshe Mizrahi פורסם ספטמבר 4, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 4, 2009 חברים יקרים, לאחרונה אני נתקל ביותר ויותר חברים שמבקשים להיות חלק מהצוות המוביל של החטיבה ולתרום לעשייה. צוואר הבקבוק מתרכז כמובן במכרזים שמתפרסמים למקומות פנויים, כמו בצוות החטיבה או בניהול הפורום לדוגמא. מספר המקומות הפנויים בתפקידים כאלה הוא קטן יחסית, ולפעמים צריך להמתין לא מעט כדי שיתפנה מקום או יתחלף צוות. מצב כזה יכול לגרום לעיתים לתסכול אצל חברים שכבר שלחו מספר פעמים מועמדות ולא הצליחו להשתחל לתפקיד מתאים. לאור האירועים האחרונים חשבתי שזה יהיה הוגן להסביר קצת ולא לתת למוטיבציה לשקוע בעקבות כשלון כזה או אחר, אז ישבתי לכתוב שרשור חדש... כמו שמיקי אמר כבר, אין זה אומר שמי שלא נכנס הוא לא טוב, זה רק אומר שבאותו סבב ספציפי של התמודדות נמצא מישהו שהוא לדעתנו יותר מתאים לתפקיד הספציפי שנפתח באותו זמן. אנחנו מודעים לעובדה שיש תפקידים שהם "סקסיים" ו-"נחשבים" ואולי יותר מעניינים, אבל מי שבאמת רוצה לתרום צריך לחפש כל הזמן איפה צריכים עזרה ולתמיכה ולא לשבת בצד ולחכות שיתפנו רק התפקידים האלו. אני משוכנע שחברים שעוזרים ותורמים כל הזמן מקבלים חשיפה באופן כזה, שכאשר מופיע תפקיד שהם מתאימים לו, כולם כבר יודעים מה הם שווים. אני מציע את השרשור הזה כפתח לכל אותם חברים שהחטיבה חשובה להם ושחשוב להם לתרום לנו. כל מי שרואה מקומות שאפשר לתמוך ולעזור בהם מוזמן לכתוב את זה, בסגנון "דרושים" כזה, ואני ממליץ בחום לנסות ולהשתלב בכל דבר פתוח אפשרי. אני למשל יודע שבתחום ההדרכה צריכים הרבה תמיכה, מערך הפיקוח בחטיבה משווע לכח אדם, מי שרוצה להיכנס לפיתוח של סינרים ותוספים יוכל גם לעזור אני מניח, ובאירועים ספציפיים כמו חדרי בקרה וכנסים אנחנו תמיד תמיד צריכים עזרה. ככל שעולים במעלה הפירמידה מספר המקומות הפנויים קטן בדרך כלל, אז עד שתגיעו לשם, לדעתי טוב תעשו אם תנסו לדחוף את עצמכם לעזור בכל תחום אפשרי. בתקווה שהמוטיבציה שלכם תשאר בשמיים תרתי משמע, עם המון הערכה, והרבה אהבה, תודה בשם הצוות
אורח פורסם ספטמבר 4, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 4, 2009 כאחד שהיה בצוות חטיבה ועכשיו הוא כאחד העם, אם אתם חושבים שאתם תורמים רק כשיש לכם VATIL ואיזה מספר, אתם טועים. לטעמי תרמתי הרבה כ VATILX אבל תרמתי ועדין תורם לא פחות כ ran56. יש הרבה אנשים טובים בחטיבה שלא זקוקים לשום Job Title כדי לעשות המון עבור החטיבה שלנו. הרבה שנותנים ימים כלילות מאחורי הקלעים כדי שהחטיבה הזאת כל פעם תייצר שיא חדש. אתם רוצים לתרום, תתרמו, אין צורך להיות בעל תפקיד כדי שידעו שאתם תורמים. ה 2 אג' שלי בנושא זה.
אורח פורסם ספטמבר 4, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 4, 2009 לתרום זה לא רק לפתח סינרים, לפקח, לתכנן אירועים או להיות שותף בחברות וירטואליות, לתרום זה גם לטוס באירועים,לעזור לחברים חדשים,לעזור לחברים לפתור בעיות וכו'.
Moshe Mizrahi פורסם ספטמבר 5, 2009 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 5, 2009 דרוש מתנדב לעדכון הנתונים ב- ServInfo תיאור המשימה: 1. ללמוד איזה בסיס נתונים יש ב- SI ואיך מעדכנים אותו (עיון בפורום VATSIM או בגוגל) 2. בדיקה של כל הנתונים הקיימים עבור LLLL - שדות תעופה, גבולות איזורי פיקוח וכו' 3. לעדכן את כל מה שלא מעודכן 4. להוסיף את כל מה שאפשר להוסיף ועדיין חסר 5. לארוז יפה ולשלוח ל- VATSIM שיעדכנו אצלם המתנדב יכול לפנות לבקשי לקבלת יותר פרטים, לא צריך להיות סיפור ארוך תודה מראש בשם הצוות
אורח פורסם ספטמבר 5, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2009 דרוש מתנדב לעדכון הנתונים ב- ServInfoתיאור המשימה: 1. ללמוד איזה בסיס נתונים יש ב- SI ואיך מעדכנים אותו (עיון בפורום VATSIM או בגוגל) 2. בדיקה של כל הנתונים הקיימים עבור LLLL - שדות תעופה, גבולות איזורי פיקוח וכו' 3. לעדכן את כל מה שלא מעודכן 4. להוסיף את כל מה שאפשר להוסיף ועדיין חסר 5. לארוז יפה ולשלוח ל- VATSIM שיעדכנו אצלם המתנדב יכול לפנות לבקשי לקבלת יותר פרטים, לא צריך להיות סיפור ארוך תודה מראש בשם הצוות לקחתי!
אורח פורסם ספטמבר 5, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2009 תודה בר. תוצאות יהיו שבוע הבא. אני בגדנ"ע עד חמישי.