Nisim Shoval פורסם ספטמבר 4, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 4, 2009 שלום חברים רציתי לדעת את דעת האנשים על ארוע בעובדה. הנושא עלה ע"י איציק לפני כמה זמן. באופן עקרוני יש לנו עוד שדה תעופה בקיבלות בין לאומית שאנו לא מנצלים כלל. בעובדה יש שני מסלולים שניתן להשתמש להמראות ונחיתות. ניתן להפוך אותו ממש ל"היטרו קטן" הגישה הינה גישת ראיה שמוסיפה אתגר גם כן. זה קצת יוציא אותנו משיגרת הנחיתות בב"ג. אז תראו את ההודעה הזאת כ"הרמה להנחתה" למחלקת הארועים שלנו. שבת שלום.
Idan Traub פורסם ספטמבר 4, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 4, 2009 מסכים בהחלט . אפשר לשבת להכין אפקד קצת יותר ברמה מאשר מה שיש לFSX . יש גם גישת VOR / DME .
אורח Yarden Salvi פורסם ספטמבר 4, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 4, 2009 אל תשכחו חצרים יש גם סינרי, גם חלק גישות ראיה שרק למסלול אחד זה עם PAPI, וגם שני מסלולים באורך מלא, עוד מסלול בינוני שמתאים לקלים, ועוד מסלול בינוני שחוצה את המקבילים. רכוש vIAF. אחלה רעיון!
Idan Traub פורסם ספטמבר 4, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 4, 2009 אל תשכחו חצרים יש גם סינרי, גם חלק גישות ראיה שרק למסלול אחד זה עם PAPI, וגם שני מסלולים באורך מלא, עוד מסלול בינוני שמתאים לקלים, ועוד מסלול בינוני שחוצה את המקבילים.רכוש vIAF. אחלה רעיון! ששש שקט שליו העיגול הירוק סביב הCTR של חצרים עדיין מסווג :evilbat: חכו חכו מה הולך להסתובב באזור שמה 0X
Moshe Mizrahi פורסם ספטמבר 4, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 4, 2009 יש סינרי של עובדה ל- X בקנה? אני יודע שיונש הוציא ל-9
אורח פורסם ספטמבר 4, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 4, 2009 שלום חבריםרציתי לדעת את דעת האנשים על ארוע בעובדה. הנושא עלה ע"י איציק לפני כמה זמן. באופן עקרוני יש לנו עוד שדה תעופה בקיבלות בין לאומית שאנו לא מנצלים כלל. בעובדה יש שני מסלולים שניתן להשתמש להמראות ונחיתות. ניתן להפוך אותו ממש ל"היטרו קטן" הגישה הינה גישת ראיה שמוסיפה אתגר גם כן. זה קצת יוציא אותנו משיגרת הנחיתות בב"ג. אז תראו את ההודעה הזאת כ"הרמה להנחתה" למחלקת הארועים שלנו. שבת שלום. ניסים, דובר על זה כבר רבות,אין צורך לפתוח שוב דיון, האירוע הקודם שניסינו להרים שמה לא הלך עקב חיסרון בדברים מסוימים. אירוע כזה גם דורש הרבה משאבים במידה ורוצים לעשות אותו בינ"ל, וכן עדיפות שהוא יהיה בינ"ל :mrgreen: אני וב"ד ( ) נשב ביחד וננסה לקבוע תאריך לאירוע בחצי שנה הקרובה. בכל מקרה הצעות לאירועים תמיד נשמח לקבל. תודה בכל מקרה!
Idan Traub פורסם ספטמבר 4, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 4, 2009 אביב אז מה יקרה עם נדבר בעוד מגה בייט של זכרון על איך להחיות שדה תעופה בין לאומי שומם בארץ . וגם אם עושים ארוע אפשר להכניס גם את עובדה ובמקרים של עומס להתחיל לחשוב יותר גם על הפניה לאילת דרך J12 והצבת פקח בעובדה שיקבל את ה"מפונים " מנתב"ג . לדעתי צריך כמו שרשמתי להכין סינרי טיפה יותר טוב ונורמאלי ואז כל מה שנשאר הוא להתחיל בפיקוח על השדה ותנועה . בנוסף להכניס אולי גם את עובדה לארוע השבועי . בין היתר ח"א הווירטואלי רואה בעין יפה את השימוש בשדה ויתבצעו טיסות מגוונות לשדה עובדה .
אורח פורסם ספטמבר 4, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 4, 2009 אביב אז מה יקרה עם נדבר בעוד מגה בייט של זכרון על איך להחיות שדה תעופה בין לאומי שומם בארץ . וגם אם עושים ארוע אפשר להכניס גם את עובדה ובמקרים של עומס להתחיל לחשוב יותר גם על הפניה לאילת דרך J12 והצבת פקח בעובדה שיקבל את ה"מפונים " מנתב"ג . לדעתי צריך כמו שרשמתי להכין סינרי טיפה יותר טוב ונורמאלי ואז כל מה שנשאר הוא להתחיל בפיקוח על השדה ותנועה . בנוסף להכניס אולי גם את עובדה לארוע השבועי . בין היתר ח"א הווירטואלי רואה בעין יפה את השימוש בשדה ויתבצעו טיסות מגוונות לשדה עובדה . לא אמרתי שיקרה משהו, אמרתי שמיותר כי כבר דנו על זה מספר פעמים, ואף אחד לא אוהב להיות דיגר. לא זכור לי אירוע שהיה בו "מפונים" מנתב"ג, ות"א\דרום מכסים מספיק את העומס שיש שמה, הסינרי שיש נורמאלי,אם אתה רוצה לפתח אותו אתה מוזמן, כמובן שפיתוח רשמי יהיה בהמשך,כרגע יותר חשוב להתמקד באילת שבו ISP כרגע מתמקדים, שלא לדבר על זה שלא שוחרר עוד סינרי לב"ג. בנוסף באירוע השבועי כל אחד יכול לטוס לעובדה עם הסינרים הקיימים, ואם יהיה ביקוש תאמינו לי שרב"ש ישמח לעלות באמת שאם יש לכם רעיונות להחיות את השדה אז בכיף,אבל אין שום טעם לדון באותו נושא שלוש פעמים שכבר יש תשובה מתאם מחלקת ארועים. בכל מקרה ניסים תודה שהזכרת, דיברתי עם ב"ד ובחודשים הקרובים יאורגן אירוע, לא יודע עוד מה יהיה סדר גודלו.
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 4, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 4, 2009 לפעמים צריך להתחיל מהכי פשוט כדי להבין כמה זה קל. אז אני יעשה את הצעד הראשון. מחר אני עולה על מגדל עובדה למשמרת ארוכה, שעת התחלה תפורסם מחר.
אורח Yarden Salvi פורסם ספטמבר 5, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2009 אני לא יודע אם שמתם לב, וזה קרה או בזכות שהרבה ראו LLOV_TWR או שפשוט ראו את איציק שעות על העמדה (תודה רבה וכל הכבוד!), אבל די הרבה טייסים זרים יצאו או נכנסו, ובעיקר התחילו טיסות מהארץ, או מעובדה. לא רואים כזו כמות ובייחוד תנועה שנכנסת לעובדה או יוצאת ממנה בדרך כלל, ולפי דעתי אירוע שם באמת יכול להיות מעולה. אפקד או סינרי קטן רק כדי לסדר עוד חניות, או חלוקה נכונה יותר לחניות כבדים/קלים, ואפשר להוציא אירוע ברמה. תודה רבה לאיציק ולכל מי שפיקח!!!
Moshe Mizrahi פורסם ספטמבר 5, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2009 תמונה טיפוסית מהחניה בעובדה היום... התחלתי ללמוד את ה- MD-11 ונהניתי לראות את כולם, בתמונה בוקי 4X-MJB ב-G שאחרי ה-T תודה רבה על ערב נהדר =D>
Zeev Bucki פורסם ספטמבר 5, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2009 אכן משה היה ערב מרתק.למעשה זה התחיל כבר בשעות הבוקר עם ניסים על המגדל והמשיך עם איציק בלילה.היו הרבה טייסים וגם ביקור של אמיר פז.וזה מוכיח שרוצים ויש פיקוח אייכותי אז באים גם הטייסים .אז בואו ונמשיך להפריח את השממה בנגב בעובדה ונקווה לעוד לילות שכאלה. בוקי זאב:4X-MJB
Idan Traub פורסם ספטמבר 5, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2009 בהחלט היה יום שכולו עובדה . היום החל בפטרול ונגיע לבדוק את השטח בעובדה שלאחר מכן הסתימה בחירום כמעט זהה לחירום שהיה ליפני כמה ימים ברמון . מעניין מה יש לסופות האלו :evilbat: בשעות הלילה עלינו לעוד פטרול הפעם ללא סופות אבל עם המון חברה שבאו מהטייסת דרך קומבינה עם סמי אווירונים ועשו שמח על הקשר כמו שלישית נהגי משאיות *** על כביש הערבה (נערך על ידי אדם)