redyoyo פורסם ספטמבר 5, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2009 המטוס הוא מסוג טורבופרופ- The BAe Jetstream 4100 החידושים במטוס: http://forums1.avsim.net/index.php?showtopic=259544 עמוד המטוס: http://www.precisionmanuals.com/priv/pages/prod/fsx/js4100.html סרטון: טיסה נעימה!!
ohad פורסם ספטמבר 5, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2009 הוא עוד לא שוחרר, תראה כתוב The product is not yet released עריכה: ואללה התבלבלתי צודק, סוף סוף!
Michael R פורסם ספטמבר 5, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2009 הם צריכים לטפל ב-NGXV2 ולא בשטויות האלה.. למה שטויות? עוד מטוס איכותי! לגבי הNGX, בוא נקווה שיוציאו אותו גם לFS9 שאפשר יהיה להנות ממטוס עם מידול יותר טוב מהNG הרגיל, וגם להנות מפריימים מצוינים (כי לא צריך שהקרקע תיראה טוב כשטסים בגבהים של מעל 20000 רגל :wink:
אורח פורסם ספטמבר 5, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2009 ב PMDG יש מספר קבוצות פיתוח. ה NGX בפיתוח ע"י קבוצה אחרת.
תומר עינבר פורסם ספטמבר 5, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2009 סוף סוף!! כמה חיכיתי... אני מתכוון לעשות איתו טיסות קצרות עד בינוניות באירופה, מטוס מושלם לטיסות האלה.
WalKMaN` פורסם ספטמבר 5, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2009 הם צריכים לטפל ב-NGXV2 ולא בשטויות האלה.. למה שטויות? עוד מטוס איכותי! לגבי הNGX, בוא נקווה שיוציאו אותו גם לFS9 שאפשר יהיה להנות ממטוס עם מידול יותר טוב מהNG הרגיל, וגם להנות מפריימים מצוינים (כי לא צריך שהקרקע תיראה טוב כשטסים בגבהים של מעל 20000 רגל :wink: אני בכלל לא בטוח שיוציאו אותו ל-9..
redyoyo פורסם ספטמבר 5, 2009 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 5, 2009 מודה ומתוודה שגם אני מחכה לNGX במיוחד לאחר המעבר לFSX. אבל טיסה במטוס כזה טומנת בחובה חווית טיסה אחרת במיוחד במודל מבית PMDG. היה דיון על זה בפורום, שאלו מתי נראה 777 או NGX והתשובה המתומצתת - "This is a pilot's airplane, you actually have to (*gasp*) put your hand on the yoke and throttle in this one. There's no coupled VNAV, autolands, automatic radio tuning and the like. What is there though are a whole bunch of actual piloting related things that can royally mess up your engines, icing to watch out for and deal with, payload and fuel management etc... This is easily as "complex" as learning a jet's systems, much moreso I'd argue given that it's not all automated with the push of a button"... בכ אופן אני כבר קבור עמוק במניואל.. להתראות באוויר..
sagiv-et פורסם ספטמבר 7, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2009 חברים אני ועוד חבר רכשנו אותו אתמול בערב 1. המטוס מדהים בעל גרפחקה מושלמת. 2. אנא הזהרו שרפנו כבר 2 מנועים צריך ללמוד טוב טוב את המערכות. 3. לצערנו אן לו 2D פנאל מה שמקשה מאוד את העבודה איתו 4. הצלחתי לטוס נתב"ג אילת אתמול והיה חוויה. נ.ב. מזכיר באוד את הATR72-500 של FLIGHT 1 FMS לא משהו. ממולץ לבעלי לב חזק וIR TRACKR
sagiv-et פורסם ספטמבר 7, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2009 מבחינת פריימים סביר ביותר אצלי יש מחשב יחסית חלש ואני E4500 עם 4MB עם FSX GLOBAL וACTIVE SKY ובאוויר אני עם כ 30-40 ובקרקע תלוי בסינרי כ 24-17 פרימים. אצל החבר שלי המצב הרבה יותר טוב. המחשב שלו חזק מאוד Q9550 4MB .
redyoyo פורסם ספטמבר 8, 2009 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 8, 2009 לא הייתי אומר שהFMS לא משהו.. הוא שונה מ737 ומMD11 ודורש למידה אבל אחרי קריאת המניואל אני מבטיח לך שתגיע למסקנה שהוא לא רע בכלל ואפילו מעבר. המטוס לא פשוט כלל, מומלץ לקרוא את הAOM ולעשות את הטטוריאל, שריפת מנועים זה חלק מעסק הלמידה בסוף לומדים מתרגלים ויודעים להפעיל את המטוס בצורה טובה יותר! סוף סוף יש מודל שמעניש אותך על טעויות.... לVC מתרגלים ומגלים שחווית הטיסה עולה. מי שבמקרה נתקל בבאג במהלך טעינת תוכנית הטיסה (לי זה קרה בטטוריאל) והסימולטור קורס, אחרי יומיים של עבודה עם מפתח הFMS נמצאה התקלה ויש קובץ תיקון. (רק למקרה ולמישהו זה קורה) להשתמע.. עופר