AaronDagan פורסם ספטמבר 6, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2009 לכל המעוניין, החטיבה הצרפתית נותנת הערב החל מהשעה 1900 UTC (שזה 2200 ז.מ.) פיקוח מוגבר ומלא לשדה LFPG. למי שמכיר את השדה מביקורים קודמים ומי שעדיין לא התנסה בנחיתות שם, מומלץ מאד. מכיוון שטעם הרביולי המשובח שטעמתי ברומא עדיין לא פג, החלטתי שאחרי ארוחת ערב איטלקית למשעי מן הראוי לבצע טיסה מ-LIRF ל-LFPG, משהו כמו 620 NM שזה בערך כשעתיים עם B737-700 של PMDG. כולכם מוזמנים. תהנו.
Noy Farhi פורסם ספטמבר 6, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2009 תודה רבה בדיוק בא לי לטוס עכשיו פריז לונדון :wink:
AaronDagan פורסם ספטמבר 7, 2009 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 7, 2009 סיכום אירוע: 1. חוץ ממני הצטרף גם דור יובל (E5) ואני בטוח שהוא לא הצטער...למרות בעיית MIC שנפתרה.... 2. יצאנו מרומא ללא פיקוח לפי SID על 34L ובנתיב כמעט ישר עד כ-130 מייל מהשדה. בנתיב היה לנו פיקוח במילנו שהעביר אותנו לפיקוח אירופה דרום שליווה אותנו כמעט עד ההנמכה. 3. ההתרשמות שלי שהיתה תנועה בינונית שהתגברה ככל שהתקרבנו ל-CDG, שם כבר היתה חגיגה גדולה עם משהו בסדר גודל של כ-30 מטוסים נכנסים ויוצאים על 4 המסלולים בו זמנית, הכל לפי הספר ונוהל "מסלולים מקבילים". 4. נחתנו ILS26L וסגרנו בטרמינל 2 החדש טיסה יפה עם ACTION בטעם צרפתי...... כל טוב.