mickey lip פורסם ספטמבר 8, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 8, 2009 שלום חברים. חלק מכם נכנס לקוקפיט בטיסות אלעל דרך שת"פ אלעל וחלק בדרך עצמאית ( בקשות ומכתבים). מהיום ועד הודעה חדשה, אין להכניס מצלמות לתא הטייס. אין טעם לבקש , לא ממני ובטח לא מהטייסים. אני מבקש מכולכם להיצמד לבקשה הזאת על מנת שכולנו נמשיך להנות מביקורים בא הטייס. תודה על ההבנה. מקווה לשיתוף פעולה מצד כולם. הורדה מדביק -מיקי
Ron Peer פורסם ספטמבר 9, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 9, 2009 אין בעיה, האם אפשר לדעת מדוע? האם קרה מקרה כלשהו שבגללו באה הבקשה? דווקא יש כמה סרטים ב YOUTUBE נחמדים ( למרות שכבר דיי ישנים ) עד כמה שידוע לי מותר רק בלי לצלם את פני הטייסים עצמם, או שאני טועה.. (למרות ששם כן רואים את הפנים שלהם קצת..)
mickey lip פורסם ספטמבר 9, 2009 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 9, 2009 אני לא יכול לנמק מדוע בשלב זה. זאת הבקשה ואנו נכבד אותה עד שאצליח לשנות אותה.
Ron Peer פורסם ספטמבר 9, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 9, 2009 אין שום בעיה... לא באתי לבקש ממך לשנות, ניסתי רק במידת האפשר לברר מדוע. וגם ללא קשר לכך, לברר האם אכן יש "חוק בלתי כתוב" או כן כתוב, כחלק מנהלי חברות תעופה שגם עם מצלמים טייס אז ללא פנים שלו. בתודה, רון
Ben Cohen פורסם ספטמבר 10, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2009 אין בעיה,האם אפשר לדעת מדוע? האם קרה מקרה כלשהו שבגללו באה הבקשה? דווקא יש כמה סרטים ב YOUTUBE נחמדים ( למרות שכבר דיי ישנים ) עד כמה שידוע לי מותר רק בלי לצלם את פני הטייסים עצמם, או שאני טועה.. (למרות ששם כן רואים את הפנים שלהם קצת..) הבעייה בישראל היא גודלה של המדינה, שמוקפת באוייבים רבים, חלקם מבית. אם שמם ותמונתם של בעלי תפקידים רגישים (טייסים, אנשי מודיעין וכיוצ"ב) יתפרסמו, בקלות יחסית יוכלו לזהות ולאתר אותם, ומכאן אני מניח שהשתלשלות העניינים דיי ברורה... נכון שהרבה טייסים באלעל הם טייסי חיה"א בעיקר בעבר ומקצתם בהווה, אבל הבקשה לא לצלם את פניהם היא לגמרי מימוש הזכות לפרטיות לה זכאי כל אדם, ולא באה מתוקף תפקידם הצבאי. ֿֿֿֿ
ohad פורסם מרץ 19, 2010 דיווח פורסם מרץ 19, 2010 אהלן מיקי, ההודעה עדיין בתוקף? ועוד שאלה, ההוראה היא כללית או רק כלפי ואטיל?
Yoni פורסם מרץ 19, 2010 דיווח פורסם מרץ 19, 2010 אני מאמין שמיקי היה מודיע אם ההודעה לא הייתה בתוקף. ולגבי השאלה השנייה, אני מאמין שזה פשוט המקום היחידי שניתן לבקש ממספר "מעריצים" של תעופה לא להיכנס עם מצלמות הרי שאין פורום משותף לכל ישראל או משהו כזה :-)
mickey lip פורסם מרץ 20, 2010 מחבר דיווח פורסם מרץ 20, 2010 ההוראה היא כללית. עד להודעה חדשה , אין שינוי בהוראה. זו בקשה של אלעל ואנו נכבד אותה .
raanan פורסם ינואר 18, 2011 דיווח פורסם ינואר 18, 2011 שאלה בהקשר - איך בפועל יוזמים כניסה כזו לקוקפיט? עם מי ואיך צריך לתאם מראש, ברגע שאני יודע שאני עולה לטיסה מסויימת של אל-על?
אורח פורסם ינואר 18, 2011 דיווח פורסם ינואר 18, 2011 קרא בפורום אוף טופיק. השרשור הזה נועד רק לחברי השת"פ שסודר להם ביקור בקוקפיט במהלך טיסה.
Ido Rosenthal פורסם ינואר 18, 2011 דיווח פורסם ינואר 18, 2011 קרא בפורום אוף טופיק.השרשור הזה נועד רק לחברי השת"פ שסודר להם ביקור בקוקפיט במהלך טיסה. לא הוא לא... חלק מכם נכנס לקוקפיט בטיסות אלעל דרך שת"פ אלעל וחלק בדרך עצמאית ( בקשות ומכתבים). אבל בכל מקרה הוא לא קשור ל"איך להכנס לקוקפיט"
אורח פורסם ינואר 18, 2011 דיווח פורסם ינואר 18, 2011 הי עידו, השרשור הזה נועד רק לחברי השת"פ. אני אחראי רק על מי שאני מאשר לו כניסה לקוקפיט. כל אדם אחר שנכנס לקוקפיט לא דרכי, כלומר לא חבר שת"פ, בעיה של מי שאשר לו להכנס לקוקפיט וגילה תמונות שלו בכל העולם. אתה כמובן צודק בזה שהשאלה שלו לא קשורה להודעה הזאת