Doron_Angel פורסם ספטמבר 8, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 8, 2009 חברים, עקב "מסדר כנפיים" שייערך לחניכי מונאייר (על המסלול ב-LLHZ) ביום ה' הקרוב בלילה, (ועלי להיות שם כדי "לענוד אותם" ), לא אערוך השבוע את ה-TFC. בברכה, דורון
AaronDagan פורסם ספטמבר 9, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 9, 2009 מזל"ט מקרב לב. =D> אין כמו העולם האמיתי בתעופה ובכלל....... בהערכה. נ.ב. מזמין "סיבוב" בהזדמנות ראשונה.....
mickey lip פורסם ספטמבר 10, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2009 בירכתי בעבר ואברך אותך שוב. בברכת " עוף גוזל חתוך את השמיים".
AaronDagan פורסם ספטמבר 10, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2009 מכיוון שחברנו דורון עולה ל-"מסדר כנפיים" הערב, ומכיוון ש-"ההצגה חייבת להמשך", הנה הצעתי למי שבכל זאת מעוניין לטוס הערב במסגרת TFC: 1. טיסה מ-LGAV ל-LROP, משהו כמו 500 NM. 2. תכנית טיסה: תכניסו ל-RF וזה מה שצריך. מי שהתמקצע, בידקו ב-VROUTE, שם יחכה לכם כל המידע הדרוש (FP, דפיות, סינרי וכו). ל"עצלנים" , הנה התוכנית שלי: LGAV.SID.ABLON.UB1.SKP.UV652.PEREN.UN133.EVIVI.UM987.SORDU.UT900.FLR.UL5.TUSET.STAR.LROP 3. תוספות מכובדות ובהחלט ראויות: סינרי טוב לאתונה - HSPLGAV1,ZIP - AVSIM סינרי משובח לבוקרסט - LROP2009.ZIP - AVSIM 4. בסינרי של LROP הנ"ל (קובץ של כ-46 מ"ב) תמצאו גם דפיות מעודכנות + AFCAD תואם. 5. המראה מאתונה: 2130 ז.מ. תחשבו על דורון מה הוא מרגיש וחושב באותן דקות של "השלמת פרק א" בתעופה האמיתית... תהנו.
Doron_Angel פורסם ספטמבר 10, 2009 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 10, 2009 תודה לכל המברכים ולכל המפרגנים!!! אני חייב לציין כי מונאייר הרימו אירוע מכובד, רב משתתפים וססגוני למדי. אני מניח כי לעשות אירוע בסדר גודל כזה, במתחם השדה, אשר איפשר למבקרים רבים להגיע, דרש הרבה מאמץ אל מול הרשויות... האירוע צולם, ואני מקווה כי אוכל לשלוח לינק לשתפכם בחוויה... בברכה, דורון. נ.ב. בוגרי הקורסים של השנה האחרונה, אולצו לבלוע ביצה חיה (בקליפתה), וזאת כחיקוי לטקס קבלת כנפיים של ה-NAVY לטייס אשר נחת על נושאת מטוסים בחשיכה... . . . היו חריגים (כולל אנוכי) אשר הנושא לא עמד לדיון
mickey lip פורסם ספטמבר 11, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 11, 2009 למה לא? איזה איש הייטק אתה...... חחחחחחח "זה עושה רעש....זה בריא" , ארליך ...תביא אורז , מקרוני , וביצים. כמה ביצים? כמה שיש.............