Izik Bakshi פורסם ספטמבר 13, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2009 חברים שלום, במהלך חופשת סוכות בין התאריכים 2 לאוקטובר (יום שישי) עד ל-4 לאוקטובר (יום ראשון) אנחנו צפויים לקיים חדר בקרה בדירה במודיעין. כמו שידוע לכם, כל הציוד שיש בחד"ב הוא ציוד שנתרם ע"י חברי החטיבה, וכמו כל חד"ב גם הפעם אנחנו זקוקים לעזרתכם כדי שהאירוע יצליח. אז תכלס מה דרוש? - מקרן - מסך הקרנה - כבלי רשת - ראוטר (עדיפות לאלחוטי) במהלך האירוע אנחנו צפויים לעבוד עם 7 עמדות מחשב בו זמנית, לכן דרושים 8 (1 גיבוי) מחשבים שיכולים להריץ VRC בצורה סבירה (לא דרוש מחשב חזק במיוחד או משהו). שאני אומר 8 מחשבים אז אני מתכוון לעמדה מלאה שזה: מחשב, מסך, מקלדת ועכבר (חשוב - כרטיס קול תקין) לידיעתכם, בחד"ב האחרון היו לנו הרבה תקלות שנגרמו מציוד מיושן שלא היה תקין, וכאן חשוב לי להזכיר שההירתמות של כולנו לאירוע חשובה כדי שכולנו נעשה חיים ונהנה מהטיסות ופיקוח רציף ללא הפסקה. כדי להקל על צוות ההקמה נשמח לקבל מסכים דקים מאחר ומדובר בהובלה של ציוד רב מהמרכז לדירה ובחזרה. מיותר לציין שאנחנו מתחייבים באופן אישי להחזיר את הציוד בשלמותו וערבים לכך. אז חברים, הרבה תלוי בכם ובעזרתכם, נשמח לקבל הצעות למייל: vatil2@vatil.org.il ולמייל vatil3@vatil.org.il חברים בעלי רכב שיכולים לסייע לנו בהובלה של ציוד מוזמנים גם ליצור קשר. כל שאר הפרטים על משמרות, מיקום וכו' יגיעו בהמשך. אני מבקש להזכיר שוב - עזרתכם נדרשת עבור הצלחת האירוע. תודה מראש!
Amir Gluzman פורסם ספטמבר 13, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2009 היי איציק. אני אשמח לעזור. להביא מחשב זה קצת בעייתי,אבל בכל הנושא של ראוטר וכבלי רשת בעיקר יש לי ואני יכול לעזור. תשלח לי בפרטי אם תרצה לדבר איתי בפלאפון. אני אשמח לתרום לחטיבה
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 13, 2009 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 13, 2009 אהלן אמיר, כמו שכתבתי נשמח לקבל פירוט מלא במייל. תודה רבה!
Amir Paz פורסם ספטמבר 15, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2009 חברים! אין ציוד - אין חד"ב. קדימה להתעורר! מי שיש לו ציוד נא לשלוח מייל בנוסף לעובדה שאתם גם משרשרים פה. אין לנו הרבה זמן!
Amir Gluzman פורסם ספטמבר 16, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2009 היי איציק. שלחתי אימייל ואף אחד לא חזר אליי(זה כבר לא חשוב) :arrow: מכיוון שאני חוזר בי מהודעתי ואני לא אוכל לספק ציוד כפי שרציתי מגורמים ספציפיים. יום טוב.
Moshe Mizrahi פורסם ספטמבר 16, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2009 היי איציק.שלחתי אימייל ואף אחד לא חזר אליי(זה כבר לא חשוב) :arrow: מכיוון שאני חוזר בי מהודעתי ואני לא אוכל לספק ציוד כפי שרציתי מגורמים ספציפיים. יום טוב. אין בעיה אמיר תודה על הכוונה בכל מקרה
Amir Paz פורסם ספטמבר 17, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2009 קדימה חברים תשלחו מיילים. זה שכתבתם פה לא מספיק לנו - בבקשה לשלוח פרטים מלאים למייל. מקום מגורים ופירוט הציוד.
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 17, 2009 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 17, 2009 לידיעתכם שהחד"ב יתבצע באזור (המיקום של הפעם שעברה) ולא במודיעין. עדיין חסרים לנו מספר מחשבים.
Avichai Koor פורסם ספטמבר 18, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2009 מסך הקרנה ביידים שלי כמו תמיד אני אהיה זמין רק בפלאפון.
Moshe Bensal פורסם ספטמבר 18, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2009 איציק, שלחתי מאייל בעניין האפשרות להשאלת מחשב, האם בכל זאת יש חוסרים? בכלל כמה מחשבים חסרים? צור איתי קשר בבקשה.
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 18, 2009 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 18, 2009 היי משה, היה לי שבוע עמוס אז לא הספקתי לענות לך על המייל. לקחתי בחשבון את המחשב שלך שכתבתי שחסרים מחשבים. חסרים עוד 2-3 מחשבים. אגב, המייל שלך הגיע כולו בגיבריש, אבל אני מניח שזה אותו מחשב משנה שעברה.
Moshe Bensal פורסם ספטמבר 18, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2009 אכן כן, אותו מחשב משנה שעברה, ומעניין שהגיע המאייל בג'בריש, אבל לא נורא, העיקר ברור למה הכוונה. צור איתי קשר כמה ימים לפני האירוע, אנסה לארגן משהו עם עדיין יהיה חוסר בציוד כלשהו.
Amir Paz פורסם ספטמבר 18, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2009 אכן כן, אותו מחשב משנה שעברה, ומעניין שהגיע המאייל בג'בריש, אבל לא נורא, העיקר ברור למה הכוונה.צור איתי קשר כמה ימים לפני האירוע, אנסה לארגן משהו עם עדיין יהיה חוסר בציוד כלשהו. אני זוכר שאז עזרת לנו גם עם כבלים תראה אם יש לך כבלי רשת תודה
Moshe Bensal פורסם ספטמבר 18, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2009 נכון אמיר, יש לי גם מפצל ל-16 קווים אם תצטרכו, אני מציע שכמה ימים לפני, תעשה לי רשימה של חוסר, ואני אבדוק אם אוכל להשיג.