אורח פורסם ספטמבר 14, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2009 אוקי אנשים אני רוצה לדבר פה על משהו מאוד חשוב ולא זה לא בעיה בתפעול של 767, אלה אנחנו החטיבה. אני לא בא לתקוף פה אף אחד אלה אני רק משקיף את דעתי על החטיבה שלנו , לדעתי יש פה אנשים שמביאים את דעתם בצורה שלדעתי היא בסדר, ויש פה אנשים {לא אגיד שמות אבל דיי הרבה אנשים} שפשוט תוקפים בלי טעם בלי ריח ובלי אפילו מחשבה על מה שנאמר ! עכשיו לדעתי בתור חטיבה אנחנו אמורים לגלות סובלנות ונחמדות אחד קלפי השני, דוגמא סתם: אחד מהאנשים כאן כותב שהוא לא יודע איזשהו כפתור או איזשהו חלק חשוב בתפעול של מטוס מסוג מסווים, לגיטימי ! הוא לא למד את המטוס כמו שלמודים במציאות הוא לא התאמן על המטוס במציאות , רק כפתור אחד שהוא לא מבין ! , באו חבורה של אנשים ובמקום לעזור לאותו בחור להשתפר ולענות לשאלתו, תקפו אותו בהאשמות כגון "אתה לא יודע להטיס" "ממליץ לך בחום לקרוא את המדריך של המטוס" וכולי עכשיו בעיני, ראבאק הבן אדם שאל רק שאלה ! למה לתקוף אותו , עכשיו ברצוני לבקש מכל אחד ואחד להירגע לרגע ולחשוב שנייה על מה שאמרתי , בסך הכל אנחנו רוצים שיהיה לנו נעים !! לא מגעיל !! תודה רבה ושיהיה לכולם טיסות נעימות
Moshe Mizrahi פורסם ספטמבר 14, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2009 הי יובל, ראשית תודה רבה על האיכפתיות. אתה יכול בבקשה לצרף לינקים לשרשורים עם המקרים עליהם אתה מדבר כדי שנוכל להתייחס? מכיוון שאנחנו עובדים על שיפור השירות כל הזמן, תשתדל בבקשה שזה יהיה משהו מהחודש האחרון (ולא הודעות שהוקפצו) תודה רבה.
אורח פורסם ספטמבר 14, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2009 בכייף משה , יודע מה , כבר גרמת לי להרגיש יותר כייפי בזה שלא תקפת אותי ודווקא היה לך אכפת על זה אני מדבר. אתה מבין, רק מעצם הגישה של בן אדם לבן אדם אחר יכול לשנות הכל !
Moshe Mizrahi פורסם ספטמבר 14, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2009 תודה, נכון, מסכים, הצוות עם רגליים על הקרקע ולא באוויר ולכן חשוב לנו תמיד לשמוע ולשפר (בשביל זה משלמים לנו)
אורח פורסם ספטמבר 14, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2009 דוגמא מספר 1:http://www.vatil.org.il/vatil/board/viewtopic.php?f=3&t=27753&p=294595#p294595 פה האיש רק הביע דעה ! דוגמא מס 2:http://www.vatil.org.il/vatil/board/viewtopic.php?f=1&t=28230 פה זאת הודעה שלי דווקא אני לא רוצה באמת שאנשים עכשיו יתקפו אותי על זה אבל אני חשתי קצת לא נעים מה לעשות שאנשים כתבו הרבה הודעות ולא ראיתי שכבר מישהו פרסם שרשור בנושא הזה
אורח פורסם ספטמבר 14, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2009 מקווה שאנשים יקחו את זה למחשבה את מה, את זה שאתה לא קורא את חוקי הפורום ומקפיץ הודעות ישנות ? את זה שאתה פותח שרשור על נושא שכבר כולם יודעים לפחות שבועים. אשמח גם אם תעשה טובה ותסדר את הלינקים בהודעה הראשונה שלך, תודה.
Moshe Mizrahi פורסם ספטמבר 14, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2009 שתי הדוגמאות ישנות, ביקשתי כאלה שלא הוקפצו. אני אתייחס להודעה שלך (השניה) קודם כל אתה צודק לגבי שתי התגובות הראשונות. אני לא מצדיק אותם, אבל אני אסביר לך - לעובדה שאנשים שואלים שאלה או מעירים משהו ומקבלים תגובה ופתרון יחסית מיידי יש גם חסרון (צרות של עשירים מה שנקרא, שרק ימשיך ככה) - הפורום מתעדכן בקצב היסטרי ורץ כל הזמן ככה שהודעה שפורסמה אתמול יכולה להיראות כבר ישנה לחברי החטיבה המכורים שנמצאים פה הרבה מאד. זה לא מצדיק את התגובות, ואדם ענה לך תשובה סבירה ורשמית של ניהול הפורום אם לא הייתם הרבה זמן בפורום פשוט תקדישו כמה דקות לעבור על מה שפספסתם ותמנעו לעצמכם פאדיחות מיותרות אני בעד :wink:
אורח פורסם ספטמבר 14, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2009 אתה צודק זה באמת לא נכון לפרסם הרבה מאוד פעמים את אותה הודעה אבל מה לעשות שאני לא נכנס לאתר וואטיל כל 3 דקות לראות מה משתמע ולא ראיתי שכבר פרסמו את זה , וזה היה בעיני חשוב מאוד לפרסם את זה
Moshe Mizrahi פורסם ספטמבר 14, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2009 אתה צודק זה באמת לא נכון לפרסם הרבה מאוד פעמים את אותה הודעה אבל מה לעשות שאני לא נכנס לאתר וואטיל כל 3 דקות לראות מה משתמע ולא ראיתי שכבר פרסמו את זה , וזה היה בעיני חשוב מאוד לפרסם את זה בגלל זה אדם אמר את מה שאמר, וקיווה שאנשים יקחו את זה למחשבה
אורח Yarden Salvi פורסם ספטמבר 14, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2009 אתה צודק זה באמת לא נכון לפרסם הרבה מאוד פעמים את אותה הודעה אבל מה לעשות שאני לא נכנס לאתר וואטיל כל 3 דקות לראות מה משתמע ולא ראיתי שכבר פרסמו את זה , וזה היה בעיני חשוב מאוד לפרסם את זה בחוקי הפורום כתוב, שאם אתה צריך להקפיץ שרשור, או שתהיה סיבה מוצדקת (כמובן אם הוא לא דביק או הכרזה), מוצדקת לא אומר כי חשבת שזה חשוב, אלא דברים חיוניים, כמו עדכון של אירוע(אם לא דביק במקרה). בנוסף, אם תרצה להקפיץ תוכל ליצור קשר עם צוות הניהול וליידע או לקבל רשות, שכן זה מקשה על הקריאה ויגרור עוד תגובות.
אורח פורסם ספטמבר 14, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2009 ירדן קיבלתי הפנמתי , רן , בדיוק על זה אני בא לדבר ! על הטון דיבור ! זה גורם לאנשים לתקוף חזרה וזה לא המטרה שלנו ! המטרה שלנו היא לקדם אותנו ולגרום לכולם להרגיש טוב בחברת וואטיל !!
Moshe Mizrahi פורסם ספטמבר 14, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2009 ירדן קיבלתי הפנמתי , רן , בדיוק על זה אני בא לדבר ! על הטון דיבור ! זה גורם לאנשים לתקוף חזרה וזה לא המטרה שלנו ! המטרה שלנו היא לקדם אותנו ולגרום לכולם להרגיש טוב בחברת וואטיל !! עזוב את רן, אחד המקרים האבודים שלנו, גם כשהוא צועק הוא אוהב ומחבק ויכול שניה אחרי זה לעזור לך שעה לפתור בעיה... אז זו דווקא דוגמא טובה למישהו שאם מכירים את היציאות שלו כבר לא מתרגשים מכלום
אורח פורסם ספטמבר 14, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2009 אז מה משה, אני מצטער אבל גם עם יש לך מזג חם {ותאמין לי אני יודע מה זה מזג חם} בחיאת דינק תשמור לעצמך במיוחד עם בן אדם לא מכיר אותך , יודע מה אוקי עם היתי מכיר את רן היתי מתחשב בעובדה הזאת , אבל אני אתן דוגמא לא קשורה יבוא בן אדם כמו רן להתקבל לאלעל ישלו עבר מרשים בגרויות 12 שנות לימוד היה בחיל האוויר ממש מושלם אבל באותו שנייה האיש שמולו הוא יעמוד יעצבן אותו והוא יתעצבן , כבר הסיכווים שלו ירדו. אתה מבין מה אני אומר פה ?
Moshe Mizrahi פורסם ספטמבר 14, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2009 מבין, מבין... אנחנו לא טמבלים אחי, אבל העולם לא אידיאלי ויש לנו יכולת לקבל כל אחד כמו שהוא עם כל מה שיש לו ואין לו, וגם אותך אותו דבר. כמובן שהשאיפה היא למה שאתה שואף אליו, ואני חושב שאנחנו משתפרים מאד לאחרונה ונמצאים במצב טוב יחסית. אם יש לך עוד דוגמאות חוץ משתי הישנות שצירפת או היציאות של רן נשמח לשמוע.
אורח פורסם ספטמבר 14, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2009 אני מוכן לדבר איתך על זה בפרטי אבל אני יודע שהעולם אכן לא מושלם ואני יודע שגם לי יש יציאות שהן לא במקום אבל באמת במקום שבוא אני מנסה לדבר בדיוק על מה שרן עשה הוא בא ופשוט איך להגיד את זה :/ אז בבקשה שכל אחד יחשוב איפה הוא יכול להשתפר למען הקהילה שלנו !
אורח פורסם ספטמבר 14, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2009 יש אבל אני היתי מעדיף להביא לך אותם בפרטי ככה שאנשים פה לא יפגעו עם יבינו אותי לא נכון
Ido Rosenthal פורסם ספטמבר 14, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2009 על מה המהומה? דווקא יש שיפור משמעותי ביחסי אנוש בחטיבה. 2 הדוגמאות שהבאת אחת מתש"ח כשעוד טסו בשחור לבן והשניה זו על העדכון של AVSIM אני לא מבין מה הבעיה איתה... אמרו לך שזה ידוע לא גידפו לא קיללו לא צעקו לא נתנו לך חל"ת. אולי במקום לבוא בטענות לחטיבה תסתכל איפה אתה לא היית בסדר, במקרה אחד הקפצת הודעה שעבר עליה הקלח, מוצתה הופנמה ויושמה. במקרה שני אם היית מקדיש טיפל'ה תשומת לב היית רואה שדיון זהה קיים באותו עמוד בפורום.
אורח פורסם ספטמבר 14, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2009 בסדר עידו אמרתי שאני לא בא בטענות ואמרתי גם שאני לא היתי בסדר כנראה באותה מידה שהאחרים לא היו בסדר לא אמרתי בשום פנים ואופן שאני "חף מפשע"
Yoni פורסם ספטמבר 14, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2009 אני מסכים עם עידו. בתור מנהל פורום, אני שם לב בזמן האחרון להרבה "בלאגנים", מתוקף תפקידי כמובן לעצור זאת ולמרות זאת אני משתדל לשמור על נועם הליכות ולנסות כמה שפחות ליצור אי נעימויות איתי ועם חברי החטיבה. אני חושב שכל אחד צריך באמת לחשוב עם עצמו מה הוא עושה לא בסדר, ולא לפתוח שרשורים שיכולים לעשות תוהו ובוהו בפורום, ואם הוא כל כך מתעקש - אני מאמין שצוות החטיבה ישמח לקבל את הערותיו ועצותיו ברצינות רבה באימייל. דעתי בלבד.
אורח פורסם ספטמבר 14, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2009 מתקבלת כמו כל דעה פה שבאה בנועם אני לא בא לעורר שום סערה רק להעיר פנים לאנשים פה ועם זאת תיהיה הגישה של האנשים כמו הגישה של יונתן ושל משה לדעתי אנחנו ניהיה חטיבה הרבה יותר נעימה !
Moshe Mizrahi פורסם ספטמבר 14, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2009 טוב. אז כדי לסגור את הדיון אני אזכיר את דרך הדיווח היחידה על הודעה שלא נראית לכם, ובכוונה חשבנו על זה וסידרנו אפשרות כזאת. אם לא נראית לכם תגובה מסויימת ספציפית, ולא חשוב מדוע, יש סימן קריאה אדום משמאל אליה, לדיווח. תשתמשו בו ומכאן והלאה האחריות על הטיפול ועל הפקת הלקחים תהיה של מנהלי הפורום ושל צוות החטיבה, והטיפול יהיה מהיר. ככה לא תתביישו לדווח (אנונימי) ולא יהיו מזה רעש וצלצולים מיותרים. תודה.
אורח פורסם ספטמבר 14, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2009 אני בעד !! אני מקווה שהופקו הלקחים והבנות חדשות מהשרשור הזה מנהלים לדעתי אפשר לנעול D:
אורח פורסם ספטמבר 14, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2009 **נערך על ידי אדם, זו לגמרי הודעה שמקומה בפרטי ולא בפורום הפומבי**