עבור לתוכן
אורח

נושא שאני רוצה לעלות לדיון

Recommended Posts

פורסם

אתה מנסה להווה פה איום אלי ואני פשוט אפנה את זה למנהלים אדוני

פורסם

אתה יכול להפנות את זה לאן שאתה רוצה,

כרגע עוד מילה אחת שלך וזה לא עובר ל DCRM, זה עובר אחד מעליו.

פורסם

חבר'ה הדיון הנורא מעניין הזה מיצה את עצמו לדעתי, כדי שלא נגלוש פה מעבר לחוקי הפורום ונצטרך לנעול אותו בואו נירגע וננשום מעט לפני שאנחנו לוחצים על "שלח".

פורסם

חחח אני ממש לא בענין של אגו אני לא יודע מה רן רוצה ממני ואני אפילו לא מכיר אותו, חוץ מזה שכבר פניתי לאדם בקשר לזה

פורסם
חחח אני ממש לא בענין של אגו אני לא יודע מה רן רוצה ממני ואני אפילו לא מכיר אותו, חוץ מזה שכבר פניתי לאדם בקשר לזה

ואני השקעתי מספיק זמן בלהסביר לך יפה מה קורה בפורום ומה הדרך הנכונה להגיב להודעה שלא נראית לך מכובדת, ואני לא אמרתי להחזיר תשובות ולגרור ויכוח. למה? כי זו לא הדרך. ביקשתי לדווח כנהוג, וזה הכל. אם מנהלי הפורום ימצאו לנכון לטפל, יטפלו. כאן אתה כבר צריך לסמוך על המערכת אם אתה רוצה להיות חלק ממנה, ולא להתחכם.

פורסם

טוב לאחר יום ארוך ומתיש בעבודה אני גם אשחיל מילה ובזה אני מקווה לסיים את הקטע הדי מביך שהלך פה.

ראיתי כאן בחור שרצה להביע את מה שהוא מרגיש בדרך לגיטימית, נתן קצת ביקורת על דברים שהפריעו לו, לא התלהם ולא עשה שום פרובוקציה, ובאמת מגיע לו כל הכבוד על הדרך בה בחר את המילים ובכלל על האכפתיות.

אז בהתחלה היה כאן דיון מאד ענייני ונראה לי שכותב השרשור נתן פה פידבק מאד חשוב שגם התקבל בסבר פנים די יפות מהתגובות הראשונות שקראתי.

ואז העניינים החלו להחליק... פתאום זה נגרר למישהו שבחר להעלב ולהתנסח בצורה פוגענית ולמקומות שהפכו את הפידבק והרצון לשנות משהו קטן בשביל ההרגשה הטובה של כולנו לוויכוח שלא ממש נעים להסתכל עליו.

יפה עשו כל אותם אלו שניסו להחזיר את הדברים לפרופורציות ונראה לי שלאף אחד כולל כותב השרשור אין עיניין להכנס למלחמות ומאבקים על גבי הפורום ושם זה נעצר.

אני החלטתי לערוך את ההודעות שהוציאו אותי ואת הדיון הזה מפוקוס, כיוון שהן לא מכבדת את בעליהן ולא את הפורום שבו הן נכתבו.

מעבר לכך אני לא רוצה לנעול את הדיון כי אחוז גדול ממנו נסוב סביב משהו מאד חיובי ומתוך אכפתיות. ושוב אני מבקש, אם נעלבתם או נפגעתם מדברים שנאמרו תשתדלו להתאפק וללבן דברים בפרטי או דרך DCRM או דרכי או דרך כל אחד שמוכן לנסות ולעזור.

המטרה שלנו כאן היא רק להנות מהתחביב ולפתח אותו ביחד.

את הריבים וההיעלבויות תוציאו מהמשוואה כאן בבקשה כי הם לא עושים טוב לאיש.

לילה טוב

פורסם

שימו לב שאני לא פרסמתי הודעה מזה שנים...

למרות שאני כאן ומסתכל בפורום מידי פעם.

הודעה כמו זאת שפתחה את השרשור היא לא ראשונה.

בתור אחד שמכיר את כל השרוטים בחטיבה ויודע איך לקבלם, לחדשים זה לא כל כך ברור ואני יכול הגיד שהתחושה שהעלה יובל זהה לתחושות של הרבה חדשים כולל אותי בתחילת הדרך. כל הכבוד על על שיובל העלה את תחושותי על המקלדת.

אני בטוח שלאף אחד אין כוונה לפגוע. האנשים בחטיבה באמת איכותיים.

אבל פה בפורום זה כמו עדר שיש בו חוקים כתובים ולא כתובים. חבר חדש שלא מכיר את החוקים הלא כתובים עלול להרגיש לא בנוח.

כך מרחיקים חברים ולא מקרבים.

שרשור מוקפץ זה לא נורא כמו חבר חדש שבורח.

אם חבר נרתע מלכתוב משהו בגלל חשש מהתגובות פיספסנו את המטרה.

כמו שחלק גדול מהחברים עושה, אני ממליץ בחום לחבק גם את אלה שטועים וגם את אלה שלא תמיד מקלים עלינו. הסבלנות הזו הופכת אותנו לחברה טובה יותר.

יאאלה למטוס

ארז

פורסם

תודה ארז על התגובה , באמת נכון מה שאתה אומר גם אני לפעמים חושב שלא כדאי לי להגיב או לפתוח שרשור בנושא מסוים עקב התגובות שאנ מקבל ואני שוב פעם אומר שאני מקווה שהאנשים כאן יקחו זאת לצומת ליבם ויישמו את זה כך שנוכל לקלוט טייסים חדשים :)

פורסם
תודה ארז על התגובה , באמת נכון מה שאתה אומר גם אני לפעמים חושב שלא כדאי לי להגיב או לפתוח שרשור בנושא מסוים עקב התגובות שאנ מקבל ואני שוב פעם אומר שאני מקווה שהאנשים כאן יקחו זאת לצומת ליבם ויישמו את זה כך שנוכל לקלוט טייסים חדשים :)

לצערי מה שמראה כאן הדיון זה דבר אחד בלבד!

שיש כאן אנשים שההנהלה מתייחסת שונה,אנשים וותיקים מקבלים יחס מתון לאומת חברים חדשים שמקבלים "בראש"

רן הגיב בצורה בוטא ופוגעת כלפי בחור חדש שרצה לעלות משהו שמפריע לו,ומה הייתה תגובת המנהלים??? בדיוק לא היה שום תגובה ולא גינוי למה שרן אמר.....

אני בטוח שאם זה היה הפוך אתה הייתה מקבל נזיפה,אזהרה,ואולי השעייה מהפורום

הדיון הזה מראה לנו החדשים כיצד הדברים עובדים בחטיבה שמצהירה שהיא הכי טובה

אני בטוח שאני יקבל כאן תגובות מהסוג של רן.....,אבל זה חשוב לדבר על זה,כי ההרגשה מהדיון הזה פשוט רע במלוא המילה

פורסם

שיש כאן אנשים שההנהלה מתייחסת שונה,אנשים וותיקים מקבלים יחס מתון לאומת חברים חדשים שמקבלים "בראש"

רן הגיב בצורה בוטא ופוגעת כלפי בחור חדש שרצה לעלות משהו שמפריע לו,ומה הייתה תגובת המנהלים??? בדיוק לא היה שום תגובה ולא גינוי למה שרן אמר.....

אני בטוח שאני יקבל כאן תגובות מהסוג של רן.....,אבל זה חשוב לדבר על זה,כי ההרגשה מהדיון הזה פשוט רע במלוא המילה

אני לא חושב שאתה יכול לקבוע דבר כזה..

לפי התגובה שלך אתך לא יודע כ"כ על איך שעובדת המערכת המנהלתית כאן ועד שלא תדע, אני לא חושב שיש זכות לשפוט בצורה הזו, אלא לבדוק דברים לפני האשמה.

המערכת הניהולית פה עובדת בעיקר על טיפול פרטי, זה שמנהל לא בא ונזף על רן ע"ג הפורום, לא אומר שאף מנהל לא פנה אליו בפרטי ודיבר איתו על הנושא וביקש ממנו להפסיק באם נראה שהוא עשה משהו לא בסדר.

אני מבטיח לך שכל דבר כאן מטופל בצורה הטובה ביותר, בשביל זה יש את צוות הנהלת הפורום, שאני בטוח ב100% שהם עושים עבודה מצויינת וסומך עליהם בעיניים עצומות בכל מה שקשור לענייני הפורום.

אם אתה חושב שמשהו לא טופל, כמו שמשה אמר לפני כן, יש לך את כפתור הדיווח ליד כן הודעה, לחיצה עליו תוביל אותך לטופס שיגיע לכל אחד ממנהלי הפורום ויטופל על ידיו.

פורסם

אהלן דור

נראה לי שקצת שחכת לגלול אחורה ולראות מה קרה עם התגובה של רן ומה היתה תגובת מנהל הפורום מול רן ומול יובל

קשה לי קצת עם התחושה הזו שלך ואם זו הסיבה שמעולם לא ראיתי פרסום שלך בפורום אז אולי יש לי עוד הרבה עבודה לעשות עד שתרגיש בנוח לכתוב כאן

בכל מקרה אני אשמח אם תשלח לי בפרטי דוגמאות מהשנה האחרונה לכך שהנהלת הפורום עושה חסד עם הוותיקים ונותנת להם הנחות כל שהן או בכלל מעדיפה מישהו באופן מיוחד משיקולים זרים

תודה מראש

אדם

מנהל פורום ואטיל

פורסם

דור יכול להיות שאתה צודק בחלק מהדברים גם אני חשבתי ככה אבל לדעתי דור היתה יכול קצת לשנות את הגישה כמו שאני עשיתי :) ובכל זאת אתה אולי קצת צודק ועדיין לדעתי כמה אנשים פה הבינו את מה שאנחנו מרגישים ומנסים להעביר וגם הם באותה מידה רוצים ובעד לשנות את זה !

פורסם
דור יעקב,

א. אנא הכנס שם מלא לחתימה בבקשה.

ב. מה זאת אומרת ההנהלה לא הגיבה? בדוק 3 הודעות מעל ההודעה שלך.

שם המשתמש שלו זה שם מלא וזה עומד בקנה אחד עם הדרישה להזדהות בשם מלא בפורום בתקנון

פורסם

תמיד תזכרו שהשינוי מתחיל בכם, אם אתם רוצים לשנות ולהשפיע אז תראו זאת ואתם יכולים להתחיל בכך שתהיו יותר מעורבים בשרשורים בהם חברים חדשים בקהילה משתתפים, שם תראו להם שאיכפת לכם, אל תצפו שצוות החטיבה יהיה בכל השרשורים האלה כי יש המון, עזרת הקהילה פה חשובה מאוד.

דוגמא יפה לכך ניתן לראות בהיסטורית הודעות של אדם וויזר, גם לו זה הפריע והוא עשה מעשה והתחיל להשפיע, והיום גם משפיע פי 10, וכך עוד הרבה חברים.

דור, לדעתי אתה לא רואה נכון, ואני בן אדם של סימוכין וקבלות, ואבקש מספר תשובות לכמה שאלות.

כיצד קבעת שיש יחס שונה? על סמך מה?

האם לקחת בחשבון שצוות הניהול מטפל בהרבה מהבעיות דרך ערוצים נפרדים כמו הודעות פרטיות?

כיצד קבעת שרן לא קיבל נזיפה או אזהרה?

ביקרת בתיבת דואר שלו לפי שקבעת זאת?

אנחנו לא מבצעים כאן לינץ ציבורי בחברים.

פורסם
עידו ובכל זאת אם היית קורא את סעיף 11 עד הסוף היית מגלה דבר מפתיע :-)

תהיה בטוח שקראתי ולא לזה התכוון המשורר, אתה יכול להתנהג כמו בוק עם ראש בקיר ואתה יכול להפעיל קצת את הראש.

פורסם

כמו שאתה מכיר אותי בוק אני לא, קיימים חוקים ויש נהלים שעד שלא ישונו (דגש חזק) עדיין תופסים וצריך לקיים אותם וגם אם המשורר לא התכוון זה מה שיצא.

פורסם

החוק הוא להזדהות בשם מלא וככה הוא עשה, מי שלא מוסיף שם לכל הודעה שלו (כמו שבוקי עושה למשל) או שהכינוי שלו לא מכיל את השם המלא שלו צריך להוסיף שם מלא לחתימה.

על זה בדיוק מדובר כאן בהאר פניך לחדש, חיפשת לעקוץ בקטנה את מר בחור וזה חזר אליך כמו בומרנג

פורסם

עידו, בוא נתחיל מזה ששום דבר לא חזר אלי בבומרנג דרשתי (לא ביקשתי אלא דרשתי) מהבחור להוסיף שם מלא לחתימה ואני עומד על שלי עד שהחוק ישונה.

נמשיך מזה שאין לי שום ענין להתווכח איתך על חוקי הפורום, החוקים הללו ברורים מאוד ואינם ניתנים לפרשנות! וכשכתוב "דאג לצרף את שמך המלא לחתימה" מתכוונים בדיוק לכך ולא לשום דבר אחר, כל המוסיף על זה הרי זה משובח.

ואסיים בברכת לילה טוב ושקט ;-)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...