Ido Rosenthal פורסם אוקטובר 7, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2009 מישהו יודע את הכתובת המדוייקת? חוף הנכים בהרצליה, מימין למרינה. ואם הוא בא מהים?
אורח פורסם אוקטובר 7, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2009 ממחלף הסירה ישר מערבה על שדרות אבא אבן. ברמזור של רח' וינגייט שמאלה ומייד שמאלה לכיוון החניה של חוף הנחים. זה שביל עפר עם יונייטד שמוליק בוטקה. על השביל עד הסוף, לחנות ברחבה הגדולה. משמאל לרחבה יש שער ברזל גדול, עוברים אותו ומצד ימין מתחם מנהל החופים של VATIL. משלמים לדיילת החיננית ונכנסים פנימה. לאלה שמגיעים מהים, שרי מכרה את הדוגית שלה, אז אפשר לחנות במקומה.
Adam Waiser פורסם אוקטובר 7, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2009 מישהו יודע את הכתובת המדוייקת? חוף הנכים בהרצליה, מימין למרינה. ואם הוא בא מהים? על כך נאמר "מה רע בעשרים דונם מול הרצליה פיתוח אבא?" "מה רע - הוא מכר לי אותם מהצד של הים, יום שלם הסתובבתי בסירה עם בטן מזכוכית כדי לראות את השטח". :mrgreen:
Ron Peer פורסם אוקטובר 7, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2009 תודה רן על התשובה המפורטת.. אדם הרגת אותי מצחוק שרוט אחד , ...טוב בעצם גם רן התחיל עם הים... את האמת חשבתי בדרך לעבור להציץ בשיכון החדש לדגים הצעירים :mrgreen: את האמת אני אבוא כנראה ברגל מכיוון הקניון/מרינה ככה שאני לא צריך לשכור סירה כדי להגיע.. :mrgreen:
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 7, 2009 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 7, 2009 תודה פינקלס, חסכת לי עבודה נציגי החברות הוירטואליות מוזמנים לשלוח לי טקסט או סרטון להצגה בכנס, ואפשר גם לתת במה אם רוצים.
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 8, 2009 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 8, 2009 אבקש מכל החברים שעוד לא נרשמו ומתכוונים להגיע לגשת להירשם, כזכור יש הגבלת מקום, ואנחנו רוצים לדעת מדוייק ככל האפשר כמה חברים יש. אנה אל תגיעו למצב שבו תגיעו לכנס ולא יהיה לכם כסא בגלל שלא נרשמתם, גלו אחריות.
אורח Yarden Salvi פורסם אוקטובר 8, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2009 איציק, כל כמה זמן קו 029 יוצא מתחנת רכבת הרצליה?
Ron Peer פורסם אוקטובר 8, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2009 איציק, כל כמה זמן קו 029 יוצא מתחנת רכבת הרצליה? בערך כל 20 דק.. תבדוק באתר של אגד במקום לשאול ותתאאים רכבת ואוטובוס ולהיפך.. ותיקח בחשבון איחורים אפשריים של הרכבת כלומר זמן ספייר בין לבין
Ron Peer פורסם אוקטובר 8, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2009 היי איציק.. רון אטיאס ביקש ממני לבקש ממך שתרשום אותו.. תודה בשם שנינו
Rony Attias פורסם אוקטובר 8, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2009 היי איציק מה שלומך הבנתי שיש בעיה אם הבאת החולצות מחיפה אין לי בעיה לאסוף אותם מנשר רק צור איתי קשר טלפוני 0578131386
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 8, 2009 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 8, 2009 היי איציק..רון אטיאס ביקש ממני לבקש ממך שתרשום אותו.. תודה בשם שנינו תעביר לרון אטיאס בבקשה לגשת ולהירשם לכנס, לינק להרמה נמצא בתחילת השרשור. אין אפשרות להזמין חולצות, מאחר והעברנו את רשימת החולצות למפעל להדפסה ולכן הרשימה נסגרה.
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 9, 2009 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 9, 2009 מחר יתחיל הליך אישור הרשמה, אז בבקשה לעקוב אחרי מיילים. ההרשמה צפויה להיסגר ביום שלישי ב 23:00.
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 10, 2009 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 10, 2009 נשלח מייל אישור הרשמה, נא לקרוא ולעקוב אחרי ההוראות בו. רשימה של החברים שאישרו הרשמה והגעה תפורסם בשרשור מתעדכן בפורום VATIL. *** אין לבצע השב לכתובת מייל אשר ממנה אתם מקבלים את המייל *** איחורים - לא יתקבלו איחורים לכנס שלא תואמו מראש, חברים שמאחרים יאלצו להמתין עד ההפסקה שתהיה בשעה 18:00 אם אתם יודעים שאתם מאחרים אז אנה הקדישו מספר דקות ותדאגו ליידע אותי באמצעות מייל. vatil2@vatil.org.il או פלאפון 0544641432 ביום הכנס בלבד סכום ההשתתפות בכנס הוא 25 שקל לכל חבר, התשלום מיועד לכסות הוצאות כיבוד ושתיה עבור כלל החברים. אנו מבקש להגיע עם כסף מדוייק ולא עם שטרות של 200 שקל. חברים שהזמינו חולצות מתבקשים להגיע עם סכום כסף מדוייק, גם פה אין לנו עודף מיותר. אש שיהיה לכולנו כנס נעים, מצפים לראותכם!
lior kestner פורסם אוקטובר 10, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2009 איציק, עם אפשר לצרף לכאן מפת הגעה למקום זה יוכל לעזור.. תודה וחג שמח ליאור
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 10, 2009 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 10, 2009 ליאור, דפדף לעמוד 4 בשרשור הזה, פורסמה מפה והסברים.
Amir Gluzman פורסם אוקטובר 10, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2009 היי איציק אישרתי את ההגעה,רק תשים לב שבטעות שלחתי אחד בלי מס' ואטסים,אז תיקנתי עם עוד מייל. חג שמח!
×™×•× ×ª×Ÿ פורסם אוקטובר 10, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2009 *** אין לבצע השב לכתובת מייל אשר ממנה אתם מקבלים את המייל *** מעניין אותי ,אם ישנם חברים נוספים שמקבלים את המייל מ(vatil 8 ) בגיבריש. ד"א לא בפעם הראשונה! בכל אופן אני לא יכול להתיחס למייל הנ"ל. שנשלח בצורה לא קריאה!!!
David Bendavid פורסם אוקטובר 10, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2009 *** אין לבצע השב לכתובת מייל אשר ממנה אתם מקבלים את המייל ***מעניין אותי ,אם ישנם חברים נוספים שמקבלים את המייל מ(vatil 8 ) בגיבריש. ד"א לא בפעם הראשונה! בכל אופן אני לא יכול להתיחס למייל הנ"ל. שנשלח בצורה לא קריאה!!! תן לי את המייל שלך ואני אעביר לך מייל נוסף...
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 11, 2009 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 11, 2009 שחר ובן, תבדקו בדואר זבל, ואם גם שם אין אז צרו קשר ואני יעביר. יונתן, הבעיה היא אצלך בקידוד מאחר ולמעלה מ-20 חברים קיבלו בעברית קריאה וברורה, אז פשוט תשנה את הקידוד והמייל יופיע בעברית.
Gilad Brutman פורסם אוקטובר 11, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2009 גם אני מקבל את ההודעה בג'יבריש.. האם מישהו יכול להעביר לי את ההודעה במסן או משהו אחר?
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 11, 2009 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 11, 2009 צרו איתי קשר ואני יעביר לכם. ההודעה מגיעה לא קריאה בגלל קידוד.