Doron_Angel פורסם ספטמבר 15, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2009 חברים, עקב אילוצים של לפני החג, לא אוכל לקיים את ה-TFC השבוע. :cry: אנו נקיימו ביום ה' לאחר ראש השנה (בין כסה לעשור http://he.wiktionary.org/wiki/%D7%91%D7 ... 7%95%D7%A8). זו ההזדמנות לאחל לכל חברי מועדון התעופה של יום ה' (TFC) וליתר חברי ואטיל שנה טובה ומאושרת, לכם וליקירכם. בברכת חג שמח, דורון
AaronDagan פורסם ספטמבר 16, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2009 מצטרף לברכות ולאיחולים. לכל חברי TFC ולשאר חברי VATIL, בריאות, שפע ואיזון. שנה טובה ובשורות טובות.
אורח פורסם ספטמבר 17, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2009 שנה טובה ומתוקה לחברי TFC ומשפחותיהם. שנה טובה VATIL שנת שגשוג ופריחה, הרבה טיסות וירטואליות ואמיתיות כאחד ובעיקר נחיתות בטוחות.
mickey lip פורסם ספטמבר 17, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2009 שנה טובה לחברי TFC. ננצל את הפגרה לעבודות תחזוקה. R- נא להתייצב בהטסה הערב.
אורח פורסם ספטמבר 17, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2009 שנה טובה לחברי TFC.ננצל את הפגרה לעבודות תחזוקה. R- נא להתייצב בהטסה הערב. אל תשכח להכין את המטוס לבורסייט 0X
AaronDagan פורסם ספטמבר 17, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2009 ברוח הימים האלה: מכיוון שכמעט 18000 יהודים טסו השבוע לאומן כדי לקיים את מצוות הרבי מברסלב, החלטנו להצטרף לעניין ונקיים הערב טיסת המשך מ-LGAV לאודסה UKOO. למי שמעוניין: להכין תכנית ב-RF או ב-VROUTE וקדימה, כמו תמיד ב-2130. אורך הטיסה כ-650 מייל. יש פיקוח באתונה והנחיתה באודסה על מסלול 16 (לפי הרוח כרגע). שנה טובה ונחיתות בטוחות.
Yakov Kraus פורסם ספטמבר 17, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2009 תקלה קרקעה אותי באתונה הגה הכיוון היה תפוס כל הזמן לימין והמטוס הסיע במעגלים (כמו הפגיעה באוניית המערכה ביסמרק) מה שקרה יש לי בין יתר הפאנלים CH THROTTLE QUADRANT תכנתתי אותו בעזרת FSUIPC כידוע גם תוכנת FS9 יש פונקצית "תכנות" הגו'סטיק הזה ומשום מה בטיסה הזאת הוא החליט להפעיל את כל הפונקציות הדיפולתיות וכך היה סלט של מישמש של פקודות שונות ומשונות של המצערות הללו רק לאחר ניקוי הפקודות הדיפולתיות חזר כושר ההיגוי למטוס בינתיים כבר היה מאוחר לטוס לאומן עכשו למדתי דבר חדש לרשימת התיוג XX) בדוק אם ההגדרות הדיפולתיות של הגו'סטיקים מופעלות אם כן נקה אותם במהירות ותמשיך בטיסה. שנה טובה לכולם
AaronDagan פורסם ספטמבר 18, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2009 יעקוב , ידידי, צר לי שלא הגעת בגלל כשל טכני. הצעה: בכל מה שקשור לציוד חיצוני אני משאיר להגדרות המקוריות ולא מנסה "להתחכם" עם כל מיני עזרים למיניהם. בד"כ זה חסך וחוסך לי הרבה כאבי ראש מיותרים. לעניין טיסת אמש: זו היתה אחת מאותן טיסות שאני מגדיר " בית ספר לטיסת סימולטור". הפיקוח באתונה היה ברמה הגבוהה ביותר ומלווה במז"א אמיתי של גשם, עננות נמוכה, רוחות צולבות, ברקים ורעמים, קיצר: כייף אמיתי עד הגעה לשיוט. למרות ששייטתי בגובה 35000 היו רוחות ומערבולות שהקפיצו את המטוס שלי (737-600 עם לוגו אולימפיק) כמו כדור פינגפונג...... בהנמכה ולקראת נחיתה (ללא פיקוח ביעד אבל לפי STAR) המטוס הטלטל והמז"א המשיך להשתולל, ולמרות זאת אני מקווה שהנוסעים נהנו בסך הכל מהשירות ומהעובדה שהם הולכים לקראת ארוע מכונן באומן....... לסיכום - נהנתי על כך שתרמתי את חלקי הצנוע למבצע ההטסות של אלפי יהודים טובים. שנה טובה וכל טוב.