Raz Gueta פורסם ספטמבר 17, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2009 שלום לכולם, לאחרונה השתחררתי מצה"ל (אחרי 6 שנים), ואני עדיין נמצא בתקופת הצינון/ שעמום של ממש אחרי השחרור, עד שאעבור לדירה במרכז הארץ בעוד שבועיים. בינתיים אני לא עושה הרבה, מה שגרם לי לחזור לעיסוק מאסיבי בסימולטור, ובין היתר לחפש שדות וסינרים שונים ומשונים לטוס אליהם. במהלך החיפושים נתקלתי בשדה (אין לי מושג אך לומר אותו בעברית) ZVARTNOTS שבארמניה. למיטב זכרוני אין חברה ישראלית שטסה לשם, אך המרחק ורלוונטיות טיסה מת"א לשם (בסימולטור), וכן הסינרי הבאמת יוצא דופן הזה תפסו את עיני ואת האופציה לעשות טיסה מ/ל ת"א. היוצר: Loai Hamad ניתן להורדה ב FLIGHTSIM.COM, לא בדקתי ב AVSIM. מצ"ב מספר תמונות: רז.
אורח פורסם ספטמבר 17, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2009 סאן דור טסה לשמה ביעדי קיץ סינרי בהחלט מומלץ..
Michael R פורסם ספטמבר 18, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2009 וואו... סינרי שלא יורד מהרמה של הסינרים של החברות הגדולות :shock:
ohad פורסם ספטמבר 19, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2009 סינרי בהחלט מרשים. מיכאל, הסתכלת פעם על הסינרי של בן גוריון?