אלעד ברנע פורסם ספטמבר 17, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2009 עלה לי רעיון אם זה אפשרי בכלל לעשות צאט פנימי פה בפורום כמו שיש בפייסבוק ובמקושרים. הצאט זה דבר מצויין ואפשר לשלוח הודעות מייד לבן אדם וזה גם יכול לגרום לאנשים להכיר אחד את השני יותר
Gilad Brutman פורסם ספטמבר 17, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2009 לדעתי מיותר, קח את המסן שלו ותדברו שם.
guy13 פורסם ספטמבר 17, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2009 יש פייסבוק איסיקיו מסנג'ר אימייל מה לא אתה רוצה עוד צ'ט אחד....
תומר עינבר פורסם ספטמבר 17, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2009 למה ישר לפסול? תנו הזדמנות לפתוח דיון אינטיליגנטי על הנושא, בואו נשמע מה אחרים חושבים על זה.
Matan Solomon פורסם ספטמבר 17, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2009 אני בעד שתתחילו להתעסק יותר בלטוס מאשר בלכתוב פורום ולדבר בצ'אט... אמיר פעם ניסח את זה בצורה יפה רעיון נחמד אבל לדעתי מסנג'ר זה בהחלט מספיק ולא צריך באמת צ'אט כאן..
Amir Paz פורסם ספטמבר 17, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2009 רעיון מעולה לי אישית נמאס שיש לי 148 אנשים במסנג'ר ומישהו בשם אבי רושם לי "היי מה קורה" אבי מהולץ? אבי מהיסודי? אבי מ VATIL? עוד אבי מ VATIL? אבי ממונאייר? בקיצור - כאב ראש. צ'ט פנימי יעביר את המכות מהשירשורים אל הערוצים האישיים הרבה יותר מהר :wink: אני חושב שזה צריך להיבדק ברצינות.
תומר עינבר פורסם ספטמבר 18, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2009 בנוסף צ'אט פנימי גם יגביר את כמות התנועה בפורום VATIL, יותר אנשים יהיו מחוברים, יותר נושאים חדשים יפתחו. יותר תנועה = חטיבה חזקה יותר.
אורח פורסם ספטמבר 18, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2009 בנוסף צ'אט פנימי גם יגביר את כמות התנועה בפורום VATIL, יותר אנשים יהיו מחוברים, יותר נושאים חדשים יפתחו. יותר תנועה = חטיבה חזקה יותר. רוצים תנועה במרחב האוירי, לא בפורום ...
Shireto Shahar פורסם ספטמבר 18, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2009 בנוסף צ'אט פנימי גם יגביר את כמות התנועה בפורום VATIL, יותר אנשים יהיו מחוברים, יותר נושאים חדשים יפתחו. יותר תנועה = חטיבה חזקה יותר. חטיבה חזקה יותר תהיה חטיבה שכמות התנועה והפיקוח ברשת תגדל ולא כמות השרשורים וההודעות בפורום.
אלעד ברנע פורסם ספטמבר 18, 2009 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 18, 2009 יש לי רעיון מטורף אבל הוא אפשרי חחחח לייצר מסנגר ואטיל. כמו שיש מסנגר של מיקרוסופט יאהו וicq נבנה תוכנה שהיא שלנו ושם יהיה כולם וככה נוכל במהלך הטיסה לדבר בחופשיות וככה נידע גם שכל מי ששם הוא של ואטיל והרישום שם יהיה לא לפי אימילל אלה לפי המספר האישי. מה אתה חושבים?
Doron_Angel פורסם ספטמבר 18, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2009 במקום להשקיע את המאמצים בעוד טכנולוגית, הייתי מעדיף לראות את המאמצים מושקעים בפיתוח עוד סנרי ל-FSX או צביעה אותנטית של מטוס זה או אחר. אל תשכחו כי עומד לרשותנו ה-TS, אשר יכול לשמש כפלטפורמה לצ'טט. בברכת טיסות רבות ונחיתות בטוחות, לכל חברי החטיבה, דורון