Yakov Kraus פורסם ספטמבר 17, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2009 כאשר קוראים את נושאי הפורום כל הזמן באמצע המנהלים מבקשים להוסיף את השם המלא דבר זה מפריע לקוראים לדוגמא "שמעתם מטוס התרסק באיסטנבול" "נא להוסיף את השם המלא" "היה חסר לו דלק" "לא היה חסר לו שמן" "נא להוסיף את השם המלא" "מה זה שייך למטס שהתרסק" "קודם כל תוסיף אתהשם המלא אלה חוקי הפורום" "אבל הוא התרסק" "לא מעניין תוסף את השם המלא" הוספת השם המלא הוא חלק מהרישום הטכני של החבר המצטרף אפשר להודיע לו בפרטי באופן דיסקרטי כל זה לא מוריד מהערכתנו ותודתנו למנהלי הפורום שנה טובה לכולם
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 17, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2009 תודה על הדברים יעקוב, נבדוק את הנושא ברמה הטכנית. אני כבר מזמן הפסקתי להעיר על שם בחתימה, אני פשוט מדווח על ההודעה למנהלים באמצעות "דיווח על הודעה" והנושא מטופל מייד.
Idan Traub פורסם ספטמבר 18, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2009 האם זה אפשרי מבחינה תכנית לאחר אישור הרשמה לשלוח את החבר החדש ישר לעמוד החתימה ולבקש ממנו להוסיף את שמו המלא ?
Adam Waiser פורסם ספטמבר 18, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2009 יעקב ידידי אין פה עניין טכני, מדובר פה בעניין ערכי ומהותי. מבחינתי כמו שבכנס החטיבה או בכל פעם שניפגש לא נעמוד אחד מול השני עם מסכות כך גם בפורום אני מאמין שזהותו האמיתית של כל כותב צריכה להיות גלויה ואני באמת מאמין שכך אנשים אכן חושבים פעמיים לפני כל תגובה, ובוחרים היטב את מילותיהם גם בוויכוחים הסוערים ביותר. הקדשתי בעבר שרשור שלם כדי להסביר את נקודת מבטי על העניין ואשמח אם תחזור אליו כדי שלא אחזור שוב על אותם דברים. בכל מקרה לא נפסיק להשתדל ולאכוף את עניין השם המלא מסיבה זו בדיוק מה שכן, הנחיתי את הצוות להעדיף שימוש בהודעות פרטיות על פני הודעות פומביות כדי להעיר למשתמשים על העניין שכן אני מסכים איתך שאין שום סיבה ששירשורים ענייניים יהפכו לדיונים על חתימות ואני רוצה להתנצל בשם הצוות אם כך אכן היה. שנה טובה וחג שמח