עבור לתוכן
Moshe Mizrahi

עדכון לגבי השעייה של חבר

Recommended Posts

פורסם

שחר חזקלביץ' הושעה הבוקר מהפורום. לאחר שקיבל במה ופרגון יוצאים מהכלל אצלנו וכנראה בגלל שרצה תפקידים שלא מצאנו אותו מתאים אליהם, שבר שחר את הכלים וההתבטאויות שלו על גבי הפורום וגם בפרטי עברו את גבול הטעם הטוב. צר לנו על העיתוי אבל מקווים שתקבלו בהבנה. אשמח אם לא תגיבו כאן, זה מיותר.

חג שמח ושנה טובה למשפחת VATIL, לכל ממלאי התפקידים הנאמנים והמוכשרים ולכל מקבלי ההחלטות האמיצים :)

פורסם
אשמח אם לא תגיבו כאן, זה מיותר

אם לא להגיב אז למה לפרסם??...נראה מיותר !

סבבה להשעות....אבל למה זה צריך לעניין את כולם?!?!

שנה טובה.

פורסם
לדעתי סתם שטות הפרסום של ההודעה הזאת, לא היה חיוב שבשימוש בשם של המושהה כמו שעשו במקרה הקודם.

יכול להיות. אני בכל אופן מצאתי לנכון לעדכן את חברי החטיבה בפרטי המקרה החריג הזה כמו שהוא, גם בגלל שההחלטה לא היתה פשוטה (בכל זאת מדובר בחבר חטיבה שהחזקנו ממנו) וגם בגלל מה שאיציק כתב. בכל מקרה תרשה לי לנצל את ההזדמנות שנתת לי ולהודות לך אישית על ההשקעה הרבה באירוע האז"מים. מזמן לא נדנדו לי כל כך שאבוא להשתתף באירוע וצר לי שלא הגעתי :) גם אם ההצלחה לא נפלה מהשמים במקרה הראשון היוזמה היתה ברוכה ואנחנו נמדדים ביכולות ההתמדה שלנו להמשיך ולייצר.

סיפור לראש השנה: קבוצה של נמלים התחרו ביניהן מי תגיע ראשונה לראש מגדל אייפל. כשהגיעו לקומה הראשונה התחילו להרגיש עייפות ולהגיד כמה קשה ובערך חצי נשרו. בקומה השנייה והשלישית המשיכו להתלונן ועוד קבוצה נשרה. ככה הלאה ולמרבה ההפתעה היתה נמלה אחת שהגיעה לראש המגדל! למטה חיכו לה כל העיתונאים ששאלו אותה בהתלהבות על איך היא הצליחה, אבל היא לא ענתה להם. אף אחד לא הבין מה קורה ולמה היא לא מתייחסת, עד שהתברר לכולם שהנמלה חירשת :idea:

הנמשל ברור אני מקווה, אז שתהיה שנת עשייה, ובפעם המי יודע כמה, שנה טובה ותודה 8)

פורסם
לדעתי סתם שטות הפרסום של ההודעה הזאת, לא היה חיוב שבשימוש בשם של המושהה כמו שעשו במקרה הקודם

גלעד השם זה לא הבעיה

הבעיה היא המסקנה המגוכחת שבגלל שהוא לא קיבל תפקיד בפורום הוא מרים בלאגן...פעם ראשונה שאני שומע את זה!

דודו, הפרסום אינו נועד לצלוב מישהו, אלה להעביר את המסר לשאר חברי החטיבה שהתנהגות כזו אינה מקובלת במחוזותינו.

אין בעיה איציק אבל חקרתם את העניין לעומק שכבר משה מגיש פה דו'ח וינוגרד??

מעריך מאוד את העבודה של כולם פה והיא מקודשת אבל הדברים הקטנים האלה מכערים את החטיבה היפה שלנו, באמת כדיי להוריד את השרשור , לי לא היה מעצור מלהגיב פה.

פורסם
מעריך מאוד את העבודה של כולם פה והיא מקודשת אבל הדברים הקטנים האלה מכערים את החטיבה היפה שלנו, באמת כדיי להוריד את השרשור , לי לא היה מעצור מלהגיב פה.

הדבר היחידי שמכער את החטיבה במקרה הזה זאת ההתנהגות של חבר חטיבה מוערך שאילצה אותנו להרחיק אותו בערב חג. אז לפני שמישהו יורק לבאר שממנה הוא שתה כדאי שיחשוב פעמיים על איך זה נראה. אתה חבר טוב ואתה מנסה להגן וזה בסדר, אבל מבחינתנו זה לא עובר.

פורסם

אני לא מנסה להגן ידוע לי ששחר פלט דברים לא לעניין אבל אני יכול לומר לך בבירור שהסיבה שנראת לך לעין לא נכונה , זה מה שהפריע לי אישית !

שחר יחזור עוד חודש חודשיים לפורום בנתיים הוא ימשיך לטוס ולפקח ולתרום ... אבל קצת מפריע לי שאומרים דבר שהוא לא נכון ולשחר אין את היכולת להגיב פה

חג שמח שנה טובה

פורסם
לדעתי סתם שטות הפרסום של ההודעה הזאת, לא היה חיוב שבשימוש בשם של המושהה כמו שעשו במקרה הקודם.

יכול להיות. אני בכל אופן מצאתי לנכון לעדכן את חברי החטיבה בפרטי המקרה החריג הזה כמו שהוא, גם בגלל שההחלטה לא היתה פשוטה (בכל זאת מדובר בחבר חטיבה שהחזקנו ממנו) וגם בגלל מה שאיציק כתב. בכל מקרה תרשה לי לנצל את ההזדמנות שנתת לי ולהודות לך אישית על ההשקעה הרבה באירוע האז"מים. מזמן לא נדנדו לי כל כך שאבוא להשתתף באירוע וצר לי שלא הגעתי :) גם אם ההצלחה לא נפלה מהשמים במקרה הראשון היוזמה היתה ברוכה ואנחנו נמדדים ביכולות ההתמדה שלנו להמשיך ולייצר.

סיפור לראש השנה: קבוצה של נמלים התחרו ביניהן מי תגיע ראשונה לראש מגדל אייפל. כשהגיעו לקומה הראשונה התחילו להרגיש עייפות ולהגיד כמה קשה ובערך חצי נשרו. בקומה השנייה והשלישית המשיכו להתלונן ועוד קבוצה נשרה. ככה הלאה ולמרבה ההפתעה היתה נמלה אחת שהגיעה לראש המגדל! למטה חיכו לה כל העיתונאים ששאלו אותה בהתלהבות על איך היא הצליחה, אבל היא לא ענתה להם. אף אחד לא הבין מה קורה ולמה היא לא מתייחסת, עד שהתברר לכולם שהנמלה חירשת :idea:

הנמשל ברור אני מקווה, אז שתהיה שנת עשייה, ובפעם המי יודע כמה, שנה טובה ותודה 8)

אני שמח תמיד לקבל תגובות כאלה, אנחנו נעשה הכל בשביל שעיקרון טיסת אז"מים יתפוס ואין סיבה שלא.

חג שמח!

פורסם
אני לא מנסה להגן ידוע לי ששחר פלט דברים לא לעניין אבל אני יכול לומר לך בבירור שהסיבה שנראת לך לעין לא נכונה , זה מה שהפריע לי אישית !

שחר יחזור עוד חודש חודשיים לפורום בנתיים הוא ימשיך לטוס ולפקח ולתרום ... אבל קצת מפריע לי שאומרים דבר שהוא לא נכון ולשחר אין את היכולת להגיב פה

חג שמח שנה טובה

דודו, אין צורך בסנגורים (ואני מבין את האיכפתיות שלך), משה קורא מיילים והודעיות במסנגר, שחר מוזמן לפנות למשה בעצמו, הדלת מעולם לא נסגרה.

פורסם

אני לא בשליחות את שלי כבר אמרתי .. ששחר יעשה מה בראש שלו, לדבר עם משה, לסיים את העונש, לא עניין שלי.

מבחינתי זה הודעה אחרונה שלי בשרשור הזה

פורסם

אני מרגיש מחויב להגיב כאן בשירשור,אני חבר בחטיבה שנים רבות ומכיר טוב את הנהלים ואת האנשים בעלי התפקידים ,אם משהו חושב שלהשעות חבר נעשה בקלות ראש או פזיזות ,הרי טעות בידיו.אני נותן את כל אמוני במקבליי ההחלטות כי רק כך אפשר לנהל פורום ,לפי חוקים ,נקודה.אם ישנם חברים שהחוקים לא נראים או קשים לביצוע עבורם ,הדרך פשוטה וקלה פשוט לפרוש.אישית חבל לי על ההשעיה של שחר או כל חבר אחר בחטיבה.

פורסם

אני בטוח שהמנהלים של החטיבה עושים את העבודה כמו שצריך, בכדי לשמר את החוקים והקווים המנחים של החטיבה......

אבל אני חייב להגיד שיש המון דרכים להתמודד עם בעיות כמו שהוצג כאן,אבל להלבין את שמו של אותו אדם ברבים זה דבר הכי פוגע שיכולים לעשות.....וזו לא הדרך וזה רק מרגיז לראות איך משפילים בן אדם שמעד,כמו שאמרתם הוא עשה המון דברים טובים,בגלל טעות אחת תולים אותו על הגרדום?????

יש פתגם בתורה שאומר "ואהבת לרעך כמוך" וזה כלל גדול בתורה......

פורסם

אם אתה בטוח שאנחנו עושים את העבודה אז הטלת הספק שלך לא במקומה. כמו שאיציק כבר כתב אין ולא היתה מטרה לצלוב, ובטח לא להשפיל. ההודעה היא אינפורמטיבית נטו ויש לה מטרה, הערך של שחר לא ירד וכשהוא יסיים את עונשו אני בטוח שאתה וחדשים אחרים כמוך תוכלו ללמוד ממנו הרבה.

פורסם

עד עכשיו לא הגבתי בכוונה

אבל כבר קצת מתחיל לבעור לי...

א. ההשעיה לא באה לשחר משום מקום וללא התראה מוקדמת

הוא קיבל אזהרה לפני כשלושה שבועות על התבטאות לא הולמת נוספת בפורום

והיינו סלחניים כלפי עוד התבטאויות קשות אחרות כלפי חברים בפורום בהזדמנויות שונות במהלך התקופה האחרונה.

ב. לגבי "ואהבת לרעך כמוך":

אני מבין את הצורך למתוח ביקורת אבל דור יעקב היקר ולכל השאר,

אני לא מאחל לכם לשבת במקום שלי

אני בכוונה לא מגולל כאן את כל פרטי הסיפור כדי לא להשפיל את שחר

ורק אומר שההודעה של משה על ההשעיה הנה כעין וכאפס לעומת הדברים האישיים הקשים, המשפילים והמאד לא רלוונטיים לנושא ההשעייה (שמפאת כבוד לפורום ולשחר לא אפרסם כאן), שנאלצתי אני לספוג משחר בגלל ההחלטה להשעות אותו, אני גם סבור שכל אחד מכם לו עמד במקומי היה שוקל עונש כבד פי שתיים ואף השעייה לצמיתות אם דברים כאלו היו מופנים כלפיו.

אני קיבלתי החלטה מאד קשה עבורי לאפשר לשחר לחזור לפעילות מלאה בפורום בתום תקופת ההשעיה. כיוון שאני מאמין בטוב שבכל אדם ובהזדמנות חוזרת ומעל הכל למרות הפגיעה הקשה בכבודי ובשמי הטוב במקרה הזה הפורום אינו שלי וחלילה לי מלהשתמש בו ככלי לנקמה במבקשי רעתי.

אז אנא מכם

אינכם מכירים את כל הפרטים ואת תהליך קבלת ההחלטות

אשמח אם תקבלו את הדברים כמו שהם, כל החלטה בכל כיוון אינה פשוטה כלל וכל מעשה שלנו נעשה לאחר מחשבה מעמיקה על כל ההשלכות והנה כפי שאתם רואים אנו גם יודעים שלעתים יהיה עלינו לשאת בתוצאות לא נעימות כמו בשרשור הזה

אז בבקשה סמכו עלינו

ואני מקווה שבכך הבהרתי את עצמי ואת מעשי הצוות בעניין תודה וחג שמח

פורסם
עד עכשיו לא הגבתי בכוונה

אבל כבר קצת מתחיל לבעור לי...

שתיקה יפה לכחמים :!: :agrue:

אני הייתי אומר את זה דווקא לך אחרי התגובה הראשונה שלך בשרשור הזה למרות הרמז העבה שלי שהתגובה מיותרת, ובכל זאת התאפקתי. עכשיו אם לך יש משהו לרמוז על החוכמה של אדם אז זה לא המקום, אתה מתחיל בכיוון של לבזות את עצמך כאן.

אורח
This topic is now closed to further replies.

• יצירת חדש...