עבור לתוכן
אורח

***פסטיעיט קריית שמונה2009 - שלב הסיכומים***

Recommended Posts

פורסם
אני בא עם מודלים בתשלום של LAGO - ultralights

מודלים דומים יש באתר של LSA :)

עדיין אשמח אם תפרסם פה קישור למודל דומה לזה שאתה טס איתו :wink:

בסוף אני טס עם המטוסים להלן:

A-22 שיש באתר של LSA

seneca של carenado :)

אורח Yarden Salvi
פורסם
???? אתה מדבר על פסטעיט??? או על האירוע בשדה תימן?

אם הוא רוצה להאריך את שדה תימן ב200 מטר, כדאי לו להתחיל לעבוד לא? :drinking:

פורסם
???? אתה מדבר על פסטעיט??? או על האירוע בשדה תימן?

אם הוא רוצה להאריך את שדה תימן ב200 מטר, כדאי לו להתחיל לעבוד לא? :drinking:

בוב הבנאי יצליח לתקן :mrgreen:

פורסם

חברים הפסטיעיט מ-ח-ר!

לא הרבה אנשים שרשרו פה את המטוס שהם באים איתם, המטרה העיקרית של האירוע היא לבוא עם מטוסים לא סטנדרטים, קדימה חבר'ה!

פורסם

משתמשי FSX, כל מי שרוצה להנות כמו שצריך מהמפגן של ח"א ועוד כמה הפתעות שיהיו בשדה מוזמן להוריד את התוכנה הבאה:

http://www.ifschool.net/vatil/VIAF/dynamicisrael.rar

** התוכנה הינה תוכנת בטא של חיה"א ויתכן כי לא תעבוד כסדרה אצל כלל המשתמשים (מתנצלים אם כך יהיה).

** את התוכנה יש להפעיל רק לאחר תחילת האירוע! התוכנה לא תפעיל כסדרה לפני תחילת האירוע ותגרום לשגיאות אצל המשתמש.

הוראות התקנה:

• 1) את התוכנה יש לחלץ לתיקייה כלשהי (לא משנה איזו תיקייה העיקר שכלל הקבצים יהיה באותה התיקייה).
    2) לאחר חילוץ הקבצים לתיקייה, אנא כנסו לסימולטור FSX (את התוכנה ניתן להפעיל רק לאחר כניסה לסימולטור).
    3) לאחר כניסה לסימולטור וטעינת הטיסה, הפעילו את התוכנה, התוכנה תשאל אתכם מה מיקומה של הספרייה הראשית של הסימולטור, הובילו אותה עד לתיקייה הראשית ולחצו על OK.

הוראות טכניות:

התוכנה מתקשרת עם שרת חיה"א ולכן כדי שהתוכנה תפעל כסדרה יש לאפשר את פעילותה בתוכנות הפיירוואל למינהן.

פורסם
משתמשי FSX, כל מי שרוצה להנות כמו שצריך מהמפגן של ח"א ועוד כמה הפתעות שיהיו בשדה מוזמן להוריד את התוכנה הבאה:

http://www.ifschool.net/vatil/VIAF/dynamicisrael.rar

** התוכנה הינה תוכנת בטא של חיה"א ויתכן כי לא תעבוד כסדרה אצל כלל המשתמשים (מתנצלים אם כך יהיה).

** את התוכנה יש להפעיל רק לאחר תחילת האירוע! התוכנה לא תפעיל כסדרה לפני תחילת האירוע ותגרום לשגיאות אצל המשתמש.

הוראות התקנה:

• 1) את התוכנה יש לחלץ לתיקייה כלשהי (לא משנה איזו תיקייה העיקר שכלל הקבצים יהיה באותה התיקייה).
    2) לאחר חילוץ הקבצים לתיקייה, אנא כנסו לסימולטור FSX (את התוכנה ניתן להפעיל רק לאחר כניסה לסימולטור).
    3) לאחר כניסה לסימולטור וטעינת הטיסה, הפעילו את התוכנה, התוכנה תשאל אתכם מה מיקומה של הספרייה הראשית של הסימולטור, הובילו אותה עד לתיקייה הראשית ולחצו על OK.

הוראות טכניות:

התוכנה מתקשרת עם שרת חיה"א ולכן כדי שהתוכנה תפעל כסדרה יש לאפשר את פעילותה בתוכנות הפיירוואל למינהן.

מה התוכנה עושה?

פורסם

עושה סופריצה

אגב שימו לב מומלץ בחום להיות על הקרקע ב21:55 בק"ש לטובת המפגן של חיל האוויר, זה הולך להיות משהו שלא נראה כמותו עדיין ברשת וזה רק קצה המזלג, התוכנה הזו בראשית דרכה.

פורסם
עושה סופריצה

אגב שימו לב מומלץ בחום להיות על הקרקע ב21:55 בק"ש לטובת המפגן של חיל האוויר, זה הולך להיות משהו שלא נראה כמותו עדיין ברשת וזה רק קצה המזלג, התוכנה הזו בראשית דרכה.

אני במתח :drinking:

פורסם
עושה סופריצה

אני במתח :drinking:

לא רק אתה

פורסם

לאאאאאאא :(:(:(:(

הסימ' שלי לא פועל :? :cry: :x

משום מה איך שאני מתחבר לואטסים זה נותו לי:

התעלם,נסה שנית,בטל

ניסיתי את שלושת אלה ויוצא מהסימ' אוטומטית. :cry: :cry: :cry:

דווקא היום הסימ' החליט שהוא קורס :|

פורסם

טוב, הגיע הזמן לתחקר בצורה רצינית כי אכן קראו כמה פאשלות,

בכלליות האירוע לדעתי היה מצוין והצליח,התנועה הייתה יחסית רבה והסינרי והתוכנה היו מושלמים :lol:

אך למרות זאת, היו כמה בעיות, ואני מתחיל:

1. פקחים מתנתקים לפני הזמן שהוגדר! אפילו שהדגשתי את זה בהודעת פיקוח עדיין פקחים עשו את זה.

אם אתם מתחייבים לפקח בין 21:00 ל23:00 להישאר מחוברים! ולא להתנתק באמצע ואפילו לא לטרוח להודיע לי, לא משנה כמה

דלה התנועה שלכם הייתה.

בכל מקרה אני רוצה להודות לפקחים שהגיעו ופיקחו : רן בן שמואל,אוהד שליו,יוני רביבו,שחר שירטו ודורון עתיק =D>

2. לגבי TFC שהגיעו ממערב, מצטער על כך שלא הגעתם לק"ש, זה לא היה אמור לקרות, יתוחקר בהמשך עם הפקח.

3. חניכי IFS אם אני אומר לכם שאתם לא יכולים לטוס באותו זמן שפניתם אלי, ועוד אתם רואים שאני בעומס, להפסיק לשלוח הודעות פרטיות!

ועוד אחר כך לשאול למה אני אומר לכם להפסיק, לא פעם ראשונה שאני מעיר על כך בפורום, פעמים הבאות פשוט אני אסרב להשגיח עליכם באופן קבוע בטיסות.

זהו עד כאן מאצלי,לסיום אני חושב שהאירוע היה מוצלח אך עדיין יש עוד מה לתחקר ברמה האישית עם כמה מהאנשים שהשתתפו.

אורח Yarden Salvi
פורסם

אני רוצה להוסיף לתחקור את האיחור מצד ח"א.

יצאנו עם כמה בעיות טכניות באיחור של 10-12 דק' מהזמן המתוכנן.

הבעיה עם התזמון הוא שהCTR נסגר בשבילנו בזמן מסוים, ולכן נוצר עיכוב כללי.

בכל מקרה, הסתדרנו ולמרות האיחור הקל ביצענו את היעף ושמחים שנהנו.

פורסם

אני גם רוצה להוסיף קודם כל אחלה אירוע ותודה רבה לקפחים. אבל הפקחים באירוע הזה,ב10 וחצי כבר התנקו ונשאר רק גרונד שהתנתק גם 10 דקות אחר כך גם הוא התנתק וקרבל אמר היתחיבתם להשאר עד 11 תשארו וגם להבא,תגידו או תרשמו על התדר שאתם מתנתקים כי זה מאוד מבלבל למשלאני הייתי, LOI וקארתי לפלוטו איזה חמש פעמים ורק אחרי זה יצאתי מהסימ,והבנתי שהוא התנתק אז להבא תגידו או תרשמו על התדר שהתנתקם,

ליאור אורן.

פורסם

אני רוצה להודות לכל מי שהגיע לפקח ולטוס, היה קצר אבל היה יפה מאוד לראות את כל התנועה הזו.

תודה ענקית לצוות חיל האוויר על המפגן המרשים, אני מקווה שלפחות רובכם הצליחו להתרשם מהתוכנה שעומר ואוהד מבשלים לכם למרות שהיא עדיין בשלבי פיתוח מתקדמים.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...