almoghilel פורסם ספטמבר 25, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 25, 2009 אני בא עם מודלים בתשלום של LAGO - ultralightsמודלים דומים יש באתר של LSA עדיין אשמח אם תפרסם פה קישור למודל דומה לזה שאתה טס איתו :wink: בסוף אני טס עם המטוסים להלן: A-22 שיש באתר של LSA seneca של carenado
David Bendavid פורסם ספטמבר 25, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 25, 2009 מותר לבוא עם כל מטוס נגיד לנחות עם A340? אם אתה חושב שתוכל לנחות שם ואתה שולט ברמה גבוהה על המטוס.
lior oren פורסם ספטמבר 25, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 25, 2009 לא אני סתם ננתי אותו כדוגמא פשוט רציתי לדעת עם אפשר לבוא הכל מטוס
Ido Rosenthal פורסם ספטמבר 25, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 25, 2009 אפשר לבוא עם כל מטוס שאתם מצליחים להנחית שם, יכול להיות שנאריך את המסלול באיזה 200 מטר
lior oren פורסם ספטמבר 25, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 25, 2009 ???? אתה מדבר על פסטעיט??? או על האירוע בשדה תימן?
אורח Yarden Salvi פורסם ספטמבר 25, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 25, 2009 ???? אתה מדבר על פסטעיט??? או על האירוע בשדה תימן? אם הוא רוצה להאריך את שדה תימן ב200 מטר, כדאי לו להתחיל לעבוד לא? :drinking:
lior oren פורסם ספטמבר 25, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 25, 2009 ואי איזה טעטת חשבתי הוא כתב את זה באירוע של שדה תימן טעות שלי סורי
ohad פורסם ספטמבר 26, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 26, 2009 ???? אתה מדבר על פסטעיט??? או על האירוע בשדה תימן? אם הוא רוצה להאריך את שדה תימן ב200 מטר, כדאי לו להתחיל לעבוד לא? :drinking: בוב הבנאי יצליח לתקן :mrgreen:
אורח פורסם אוקטובר 7, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2009 חברים הפסטיעיט מ-ח-ר! לא הרבה אנשים שרשרו פה את המטוס שהם באים איתם, המטרה העיקרית של האירוע היא לבוא עם מטוסים לא סטנדרטים, קדימה חבר'ה!
yuvalshtark פורסם אוקטובר 7, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2009 שימו לב חברה כדי להוריד את המטוס הבא: http://library.avsim.net/download.php?DLID=118957 זה קישור להורדה של הפוגה. כל מי שרוצה לראות את חייל האויר כמו שצריך באירוע :)
Ido Rosenthal פורסם אוקטובר 8, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2009 משתמשי FSX, כל מי שרוצה להנות כמו שצריך מהמפגן של ח"א ועוד כמה הפתעות שיהיו בשדה מוזמן להוריד את התוכנה הבאה: http://www.ifschool.net/vatil/VIAF/dynamicisrael.rar ** התוכנה הינה תוכנת בטא של חיה"א ויתכן כי לא תעבוד כסדרה אצל כלל המשתמשים (מתנצלים אם כך יהיה). ** את התוכנה יש להפעיל רק לאחר תחילת האירוע! התוכנה לא תפעיל כסדרה לפני תחילת האירוע ותגרום לשגיאות אצל המשתמש. הוראות התקנה: 1) את התוכנה יש לחלץ לתיקייה כלשהי (לא משנה איזו תיקייה העיקר שכלל הקבצים יהיה באותה התיקייה).2) לאחר חילוץ הקבצים לתיקייה, אנא כנסו לסימולטור FSX (את התוכנה ניתן להפעיל רק לאחר כניסה לסימולטור).3) לאחר כניסה לסימולטור וטעינת הטיסה, הפעילו את התוכנה, התוכנה תשאל אתכם מה מיקומה של הספרייה הראשית של הסימולטור, הובילו אותה עד לתיקייה הראשית ולחצו על OK. הוראות טכניות: התוכנה מתקשרת עם שרת חיה"א ולכן כדי שהתוכנה תפעל כסדרה יש לאפשר את פעילותה בתוכנות הפיירוואל למינהן.
WalKMaN` פורסם אוקטובר 8, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2009 משתמשי FSX, כל מי שרוצה להנות כמו שצריך מהמפגן של ח"א ועוד כמה הפתעות שיהיו בשדה מוזמן להוריד את התוכנה הבאה:http://www.ifschool.net/vatil/VIAF/dynamicisrael.rar ** התוכנה הינה תוכנת בטא של חיה"א ויתכן כי לא תעבוד כסדרה אצל כלל המשתמשים (מתנצלים אם כך יהיה). ** את התוכנה יש להפעיל רק לאחר תחילת האירוע! התוכנה לא תפעיל כסדרה לפני תחילת האירוע ותגרום לשגיאות אצל המשתמש. הוראות התקנה: 1) את התוכנה יש לחלץ לתיקייה כלשהי (לא משנה איזו תיקייה העיקר שכלל הקבצים יהיה באותה התיקייה).2) לאחר חילוץ הקבצים לתיקייה, אנא כנסו לסימולטור FSX (את התוכנה ניתן להפעיל רק לאחר כניסה לסימולטור).3) לאחר כניסה לסימולטור וטעינת הטיסה, הפעילו את התוכנה, התוכנה תשאל אתכם מה מיקומה של הספרייה הראשית של הסימולטור, הובילו אותה עד לתיקייה הראשית ולחצו על OK. הוראות טכניות: התוכנה מתקשרת עם שרת חיה"א ולכן כדי שהתוכנה תפעל כסדרה יש לאפשר את פעילותה בתוכנות הפיירוואל למינהן. מה התוכנה עושה?
Ido Rosenthal פורסם אוקטובר 8, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2009 עושה סופריצה אגב שימו לב מומלץ בחום להיות על הקרקע ב21:55 בק"ש לטובת המפגן של חיל האוויר, זה הולך להיות משהו שלא נראה כמותו עדיין ברשת וזה רק קצה המזלג, התוכנה הזו בראשית דרכה.
WalKMaN` פורסם אוקטובר 8, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2009 עושה סופריצהאגב שימו לב מומלץ בחום להיות על הקרקע ב21:55 בק"ש לטובת המפגן של חיל האוויר, זה הולך להיות משהו שלא נראה כמותו עדיין ברשת וזה רק קצה המזלג, התוכנה הזו בראשית דרכה. אני במתח :drinking:
lior oren פורסם אוקטובר 8, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2009 עושה סופריצהאגב שימו לב מומלץ בחום להיות על הקרקע ב21:55 בק"ש לטובת המפגן של חיל האוויר, זה הולך להיות משהו שלא נראה כמותו עדיין ברשת וזה רק קצה המזלג, התוכנה הזו בראשית דרכה. אני במתח :drinking: לא רק אתה
Yoav Hahamo פורסם אוקטובר 8, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2009 לצערי לא אוכל להגיע עם X ואבוא עם FS9, מי שיוכל לתעד את הרגעים האלה(כיוון שגם אני במתח) אודה לו מאוד ואשמח!
Yarin_l10 פורסם אוקטובר 8, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2009 לאאאאאאא הסימ' שלי לא פועל :? :cry: :x משום מה איך שאני מתחבר לואטסים זה נותו לי: התעלם,נסה שנית,בטל ניסיתי את שלושת אלה ויוצא מהסימ' אוטומטית. :cry: :cry: :cry: דווקא היום הסימ' החליט שהוא קורס :|
Shoval Cohen פורסם אוקטובר 8, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2009 מאוד נהנתי, היה כיף מאוד! תודה רבה לכל המארגנים!
lior oren פורסם אוקטובר 8, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2009 אחלה אירוע אבל כבר באמצע הדרך לא היה לי פיקוח בכלל מבאס שכל הפקחים התנתקו מאוד מוקדם ולסיכום אירוע מציון
אורח פורסם אוקטובר 9, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2009 טוב, הגיע הזמן לתחקר בצורה רצינית כי אכן קראו כמה פאשלות, בכלליות האירוע לדעתי היה מצוין והצליח,התנועה הייתה יחסית רבה והסינרי והתוכנה היו מושלמים אך למרות זאת, היו כמה בעיות, ואני מתחיל: 1. פקחים מתנתקים לפני הזמן שהוגדר! אפילו שהדגשתי את זה בהודעת פיקוח עדיין פקחים עשו את זה. אם אתם מתחייבים לפקח בין 21:00 ל23:00 להישאר מחוברים! ולא להתנתק באמצע ואפילו לא לטרוח להודיע לי, לא משנה כמה דלה התנועה שלכם הייתה. בכל מקרה אני רוצה להודות לפקחים שהגיעו ופיקחו : רן בן שמואל,אוהד שליו,יוני רביבו,שחר שירטו ודורון עתיק =D> 2. לגבי TFC שהגיעו ממערב, מצטער על כך שלא הגעתם לק"ש, זה לא היה אמור לקרות, יתוחקר בהמשך עם הפקח. 3. חניכי IFS אם אני אומר לכם שאתם לא יכולים לטוס באותו זמן שפניתם אלי, ועוד אתם רואים שאני בעומס, להפסיק לשלוח הודעות פרטיות! ועוד אחר כך לשאול למה אני אומר לכם להפסיק, לא פעם ראשונה שאני מעיר על כך בפורום, פעמים הבאות פשוט אני אסרב להשגיח עליכם באופן קבוע בטיסות. זהו עד כאן מאצלי,לסיום אני חושב שהאירוע היה מוצלח אך עדיין יש עוד מה לתחקר ברמה האישית עם כמה מהאנשים שהשתתפו.
אורח Yarden Salvi פורסם אוקטובר 9, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2009 אני רוצה להוסיף לתחקור את האיחור מצד ח"א. יצאנו עם כמה בעיות טכניות באיחור של 10-12 דק' מהזמן המתוכנן. הבעיה עם התזמון הוא שהCTR נסגר בשבילנו בזמן מסוים, ולכן נוצר עיכוב כללי. בכל מקרה, הסתדרנו ולמרות האיחור הקל ביצענו את היעף ושמחים שנהנו.
lior oren פורסם אוקטובר 9, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2009 אני גם רוצה להוסיף קודם כל אחלה אירוע ותודה רבה לקפחים. אבל הפקחים באירוע הזה,ב10 וחצי כבר התנקו ונשאר רק גרונד שהתנתק גם 10 דקות אחר כך גם הוא התנתק וקרבל אמר היתחיבתם להשאר עד 11 תשארו וגם להבא,תגידו או תרשמו על התדר שאתם מתנתקים כי זה מאוד מבלבל למשלאני הייתי, LOI וקארתי לפלוטו איזה חמש פעמים ורק אחרי זה יצאתי מהסימ,והבנתי שהוא התנתק אז להבא תגידו או תרשמו על התדר שהתנתקם, ליאור אורן.
Ido Rosenthal פורסם אוקטובר 9, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2009 אני רוצה להודות לכל מי שהגיע לפקח ולטוס, היה קצר אבל היה יפה מאוד לראות את כל התנועה הזו. תודה ענקית לצוות חיל האוויר על המפגן המרשים, אני מקווה שלפחות רובכם הצליחו להתרשם מהתוכנה שעומר ואוהד מבשלים לכם למרות שהיא עדיין בשלבי פיתוח מתקדמים.