Yoav Hahamo פורסם אוקטובר 9, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2009 אירוע מעולה, הרבה תנועה מטורפת (היה שווה את זה לטוס ללהבות השן כשבוקי עם ה744 משמאלך טס לVOR ראש פינה) אך לצערי הגעתי עם הFS9 ולא ראיתי את התוספית המגניבים. כן ירבו אירועים כאלו וניפגש בפסטיעיט הבא עם X אמן!
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 9, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2009 תודה לצוות עיט תעופה ולכל מי שלקח חלק, אני תכננתי להגיע ולפקח אך נתקעתי בעבודה באותו ערב, ופיספסתי הכל
Zeev Bucki פורסם אוקטובר 9, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2009 שלום לכולם! תודה לכל הפקחים ומי שלקח חלק באירגון האירוע.אכן היה עומס בקשר והרבה ניתוקים מהפקחים אבל זה צפוי באירוע עמוס שכזה. גם אני טסתי בסינרי של FS9 וביצעתי TOUCH AND GO במסלול הקצר של קריית שמונה בלי התוספת וכל הכבוד לאביב קרבל שהביא אותי במדוייק למסלול שבקושי ראיתי אותו ואכן הגישה בפיינל היא ממש צמודה לרכס ההרים "הדיילת צעקה מפחד" והיה ממש מאתגר.רק חבל ששום טייס מהכבדים לא הצטרף אלי... בוקי זאב:4X-MJB
WalKMaN` פורסם אוקטובר 9, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2009 3. חניכי IFS אם אני אומר לכם שאתם לא יכולים לטוס באותו זמן שפניתם אלי, ועוד אתם רואים שאני בעומס, להפסיק לשלוח הודעות פרטיות!ועוד אחר כך לשאול למה אני אומר לכם להפסיק, לא פעם ראשונה שאני מעיר על כך בפורום, פעמים הבאות פשוט אני אסרב להשגיח עליכם באופן קבוע בטיסות. לא צריך לנקוב בשמות.. :drinking: אני דורש קידום לשירטו!
אורח פורסם אוקטובר 9, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2009 3. חניכי IFS אם אני אומר לכם שאתם לא יכולים לטוס באותו זמן שפניתם אלי, ועוד אתם רואים שאני בעומס, להפסיק לשלוח הודעות פרטיות!ועוד אחר כך לשאול למה אני אומר לכם להפסיק, לא פעם ראשונה שאני מעיר על כך בפורום, פעמים הבאות פשוט אני אסרב להשגיח עליכם באופן קבוע בטיסות. לא צריך לנקוב בשמות.. :drinking: אני דורש קידום לשירטו! אתה מתחיל לחצות את הגבול :roll:
Omer Efrat פורסם אוקטובר 11, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2009 שמעתי שהיה אירוע מוצלח.. מצטער מאד שלא הייתי יכול להגיע.. בקרוב תשמעו עוד על התוכנה המדוברת..