zvi rodes פורסם ספטמבר 24, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2009 חברים יקרים שלום רב. כידוע לכם גם השנה יהיה ניתן להזמין חולצות עם הלוגו של החטיבה כאשר צבע החולצה יהיה שחור והלוגו בלבן. ברצוני להדגיש כי כל חבר המזמין חולצה מחויב אישית לשלם עבורה ביום הכנס , לא ניתן לשנות את צבע החולצה ולא את צבע הלוגו. חבר יכול להזמין לעצמו מספר חולצות בכל גודל רצוי ,XS , S , M , L ,XL ,XXL חשוב לציין את מספר החולצות , סוג החולצה וגודל . השנה יהיו לבחירה 2 סוגיי חולצות ,חולצת טריקו ו\או חולצת פולו ( חולצה עם צוורון בתוספת 2 כפתורים מתחת לצוורון ) וכובע מצחייה (מידה קבועה). להלן המחירים. --------------- חולצת טריקו עם שרוול קצר המחיר 20 ש"ח חולצת טריקו עם שרוול ארוך המחיר 28 ש"ח חולצת פולו עם שרוול קצר המחיר 30 ש"ח חולצת פולו עם שרוול ארוך המחיר 40 ש"ח כובע מצחייה שחור או לבן המחיר 15 ש"ח ריכוז החולצות יעשה ברשימה נפרדת.
Omer D פורסם ספטמבר 24, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2009 אני רוצה להזמין חולצת פולו עם שרוול קצר + חולצת פולו עם שרוול ארוך. שניהם מידת L. תודה רבה לכם.
lior oren פורסם ספטמבר 24, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2009 אני רוצה להזמין חולצת פולו קצרה +חולצת טריקו ארוכה
FlightHut פורסם ספטמבר 24, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2009 אני רוצה להזמין חולצת טריקו קצרה מידה M תודה.
mickey lip פורסם ספטמבר 24, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2009 צבי , שוב תודה על הארגון של נושא חולצות חטיבה. למי שטרם לא הבין, צבי ציין במפורש, "ריכוז החולצות יעשה ברשימה נפרדת." משמע, יפתח נושא יעודי להזמנת חולצות. טיפלה סבלנות.
almoghilel פורסם ספטמבר 24, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2009 אשמח לקבל תמונות של החולצות אם אפשר, להשוות טריקו לפולו
4x-asm פורסם ספטמבר 24, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2009 אני מזמין חולצת טריקו קצרה XL וחולצת טריקו ארוכה XL וכובע
אורח פורסם ספטמבר 24, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2009 4x-asm כתב: אני מזמין חולצת טריקו קצרה XL וחולצת טריקו ארוכה XL וכובע למי שטרם לא הבין, צבי ציין במפורש, "ריכוז החולצות יעשה ברשימה נפרדת." משמע, יפתח נושא יעודי להזמנת חולצות. טיפלה סבלנות.
Idan Traub פורסם ספטמבר 24, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2009 almoghilel כתב: אפשר לקבל תמונות של החולצות? התמונות נאספות מהמפעל ביום המפגש .... עד לאותו יום אין לנו גישה למפעלי וואטיל חולצות בע"מ.
zvi rodes פורסם ספטמבר 24, 2009 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 24, 2009 lior oren כתב: אני רוצה להזמין חולצת פולו קצרה +חולצת טריקו ארוכה שימו לב! הזמנה כזו כלל לא תטופל . אני מדגיש ,ההזמנה חייבת להיות ברורה עם פרטים מלאים. להלן דוגמא להזמנה שחבר כבר הזמין: אשמח להזמין: חולצת פולו עם שרוול קצר המחיר 30 ש"ח חולצת פולו עם שרוול ארוך המחיר 40 ש"ח כובע מצחייה שחור המחיר 15 ש"ח סה"כ: 85 ש"ח כולם במידה M בבקשה כפי שמיקי ציין בבירור ורן עוד הוסיף באותיות גדולות (לחברים קצרי הראייה) רשימה מסודרת ברורה וסופית תעבור אלי ,נא לא לשלוח אלי מסרים בפרטי,כל חבר חייב עם ההזמנה להיות מחוייב לתשלום עבור ההזמנה ביום הכנס.
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 24, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2009 צבי יקירי, תודה רבה על העזרה האדירה גם שאתה לא נמצא. כמו שכתבו, אני בהמשך יוציא הודעה מסודרת בה כל אחד ירשום את החולצה שהוא מעדיף, אז בבקשה להתאזר בסבלנות. מיותר לציין שכל מחירי החולצות הם מחירי עלות בלבד, והסכום אינו נכלל בסכום ההשתפות בכנס שנדרש מכל חבר, אלה בנוסף.
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 24, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2009 הלוגו מקדימה - כמובן בקטן בצד שמאל הלוגו מאחורה - על כל החלק האחורי
almoghilel פורסם ספטמבר 24, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2009 דרך אגב, ההזמנה תיגמר ביום הפגישה או לפני?
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 24, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2009 כמובן שלפני, לכן הקפידו להירשם כמה שיותר מהר. הרשמה לחולצות תיסגר כשבוע לפני הכנס.
Ron Peer פורסם ספטמבר 24, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2009 היי, יש לי שתי שאלות ברשותכם.. הראשונה : האם פעם היו חולצות בגוון ירוק כלשהו עם כיתוב לבן שכלל את אותו משפט VIRTUAL IS THE NEW REALITY ומן ציור כזה..של כמו חלליות כאלה ללא המילה VATIL? השניה: מתי יפתח השרשור להזמנה ( הרי אמרתם שיסגר שבוע לפני - שזה שבועיים מעכשיו..)
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 24, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2009 לא היו חולצות בירוק. השרשור יפתח בהמשך - אין לי תאריך מדויק כי זה נורא דינמי.
zvi rodes פורסם ספטמבר 25, 2009 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 25, 2009 שימו לב לעידכון,ניתן לבחור צבע הכובע ,לבן או שחור עם הלוגו הקידמי של החולצה .
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 26, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 26, 2009 בבקשה לא לשלוח לצבי רודס הודעות פרטיות בנושא החולצות, כבר אמרתי שיפתח שרשור בנושא, התאזרו בבקשה בסבלנות.
Or Netzer פורסם ספטמבר 26, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 26, 2009 מנסיון יש לי כבר 2 חולצות פולו של הפלוגה שלי הן אדירות אפשר לצאת איתן למועדון. אם לא ישאלו מזה VATIL גם רוב הסיכויים שילך לכם עם אותה בחורה :wink: