Izik Bakshi פורסם ספטמבר 26, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 26, 2009 המטרה של שרשור זה היא לרכז את כל נושא ההזמנה של החולצות לכנס, הרשימה צפויה להינעל ביום חמישי הקרוב כדי לאשפר להכין את החולצות בזמן. אני מזכיר לכם שרישום לחולצות מתבצע דרך רישום לכנס החטיבה. אני דורש שכל מי שהזמין חולצה גם יגיע ויקח אותה, אל תשאירו אותנו עם עודף חולצות, קחו בחשבון שאנחנו משלמים מראש על החולצות וחולצה שנשארת אצלנו זה פשוט כסף שלא מוחזר, לכן גלו אחריות ובגרות בנושא. להלן רשימת החולצות בניתן להזמין ומחירי העלות שלהם: חולצת טריקו עם שרוול קצר המחיר 20 ש"ח חולצת טריקו עם שרוול ארוך המחיר 28 ש"ח חולצת פולו עם שרוול קצר המחיר 30 ש"ח חולצת פולו עם שרוול ארוך המחיר 40 ש"ח כובע מצחייה שחור או לבן המחיר 15 ש"ח אני מבקש שכל חבר חטיבה שמופיע ברשימה הבאה יצור איתי קשר ויציין איזו חולצה הוא רוצה, מידה, וכמה חולצות. חברים שעוד לא נרשמו לכנס ורוצים חולצות מתבקשים להירשם וליצור איתי קשר. ניתן ליצור קשר באמצעות הודעה פרטית בפורום, מסנגר, מייל VATIL2@VATIL.ORG.IL כמה הסברים על הרשימה: X - משמע לא התקבל מידע על ההזמנה V - התקבל מידע על ההזמנה לאחר שתשלחו לי את המידע הדרוש לגבי החולצה אני יעדכן את האות ל-V. להלן רשימת החברים שהזמינו חולצות: איציק בקשי V דוד בן דוד V רון פאר V עמית דורון V דניאל בינדמן V חיים מילרד X ליאור אורן V שלומי נצחון V אמיר גלוזמן V ברק זוהר V מתן אהרון V אהרון דגן V ליאור קסטנר V יובל שטרק V רותם גנץ V שחר שירטו V דוד כהן X יואב חכמו X אביב קרבל V אלעד ברנע X עומר דנקור V טל אובסטבאום X אבי גלעד V אריה הלפרין X פיני כהן X אדם ויזר V רז גואטה X יונתן בן ישראל X איתי זכריה V זיו בוק V אסף בריטברד V משה בנסל V רוי סגל V אלמוג הלל V בר רודוי X ניסים שובל V משה ארגמן V דור שי V מיקי ליפ V שמוליק לין V
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 26, 2009 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 26, 2009 רגע מה שהזמנתי בנושא הקודם נחשב? הנושא הקודם לא היה הזמנה, וזה נרשם מספר פעמים.
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 26, 2009 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 26, 2009 ההזמנה תיסגר ביום חמישי ב-12:00 בצהרים, לאחר מכן לא יהיה ניתן להזמין חולצות.
lior oren פורסם ספטמבר 26, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 26, 2009 אז ככה אני מזמין: חולצת פולו עם שרוול קצר המחיר 30 ש"ח חולצת טריקו עם שרוול ארוך המחיר 28 ש"ח
Amit Doron פורסם ספטמבר 26, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 26, 2009 אז ככה אני מזמין:חולצת פולו עם שרוול קצר המחיר 30 ש"ח חולצת טריקו עם שרוול ארוך המחיר 28 ש"ח הוא רשם שלהזמין בהודעה פרטית או במסנג'ר או בדוא"ל. מה לא מובן?
zvi rodes פורסם ספטמבר 26, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 26, 2009 חברים,כל מי ששלח לי הזמנה בפרטי ,הזמנה זו לא תלקח בחשבון ,לכן יש להרשם שוב בצורה מסודרת.
Amir Gluzman פורסם ספטמבר 26, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 26, 2009 למען הזמנה נכונה ומדויקת על-אף ששלחתי מייל אני אכתוב גם כאן ובכך "אצלוב" את הפרטים ע"מ שלא יהיו טעויות. אז ככה: אני הזמנתי חולצת טריקו עם שרוול קצר במידה LARGE . גמר חתימה טובה וצום קל
lior kestner פורסם ספטמבר 26, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 26, 2009 גם אני יאמת זאת פה אני הזמנתי כובע 15 ש"ח וחולצת פולו קצרה 30 ש"ח מידה מדיום ליאור
AaronDagan פורסם ספטמבר 27, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2009 היי, איציק, לפני כמה דקוחת שלחתי לך הודעה שלי בדו"אל. תודה, גח"ט.....
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 27, 2009 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 27, 2009 תודה, אני יעדכן את הרשימה אחרי הצום
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 30, 2009 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 30, 2009 חברי החטיבה הבאים מתבקשים בדחיפות ליצור קשר כדי להזמין חולצה אחרת לא תהיה להם חולצה לקנות: חיים מילרד ברק זוהר יובל שטרק מתן סולומון עידו רהב דוד כהן יואב חכמו אלעד ברנע טל אובסטבאום אריה הלפרין פיני כהן רז גואטה יונתן בן ישראל בר רודוי
אורח Yarden Salvi פורסם ספטמבר 30, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 30, 2009 איציק, עידו רהב נמצא כרגע בחו"ל, ולא יכול ליצור קשר איתכם.
FlightHut פורסם ספטמבר 30, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 30, 2009 הזמנה בשם דור שי: שתי חולצות T במידה לארג' וחולצה אחת T במידה מדיום
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 30, 2009 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 30, 2009 איציק, עידו רהב נמצא כרגע בחו"ל, ולא יכול ליצור קשר איתכם. אז כנראה שלא תהיה לו חולצה...
אורח Yarden Salvi פורסם ספטמבר 30, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 30, 2009 איציק, עידו רהב נמצא כרגע בחו"ל, ולא יכול ליצור קשר איתכם. אז כנראה שלא תהיה לו חולצה... בסדר, אין מה לעשות, לדעתי תוריד אותו מהחולצות, יהיו עוד כנסים.. :wink:
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 1, 2009 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 1, 2009 הרשימה עודכנה, חברי החטיבה הבאים מתבקשים ליצור עימי קשר בSMS לפלאפון 0544641432 לאישור הזמנה לחולצה אחרת לא תהיה להם חולצה, נא לבצע זאת עד שעות הצהרים. חיים מילרד דוד כהן יואב חכמו אלעד ברנע טל אובסטבאום אריה הלפרין פיני כהן רז גואטה יונתן בן ישראל
אורח Yarden Salvi פורסם אוקטובר 1, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2009 איציק אם עדיין אפשרי אני מבקש להוסיף אותי חזרה לרשימה, עקב זאת שוידאתי את הגעתי ואשלם בעד חולצה. תודה.