Nisim Shoval פורסם ספטמבר 26, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 26, 2009 אהלן בקרה דרום יעלה היום בשעה תשע בערב אני מניח גם בערב יום כיפור אם יהיה ביקוש בואו לטוס ניתן להגיע לעובדה ואילת גם בטיסות מחול יום טוב וגמר חתימה טובה
אורח פורסם ספטמבר 26, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 26, 2009 אהלן בקרה דרום יעלה היום בשעה שמונה וחצי בערב אני מניח גם בערב יום כיפור אם יהיה ביקוש בואו לטוס ניתן להגיע לעובדה ואילת גם בטיסות מחול יום טוב וגמר חתימה טובה גישה ייצטרף היום בערב גם ב20:30,
אורח פורסם ספטמבר 26, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 26, 2009 אני יעלה קרקע עם יהיה משגיח... נעלה הרצליה אם קרבל יהיה נחמד.. היום קרבל נחמד
Nisim Shoval פורסם ספטמבר 26, 2009 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 26, 2009 חברים היתה יופי של תנועה בדרום היו לפחות 10-15 המראות ונחיתות באיזור הדרום מחר מי שלא צם יוכל לטוס גם כן, אני מעריך שאעלה מחר בלילה גם כן לילה טוב לכולם
WalKMaN` פורסם ספטמבר 26, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 26, 2009 חברים היתה יופי של תנועה בדרום היו לפחות 10-15 המראות ונחיתות באיזור הדרום מחר מי שלא צם יוכל לטוס גם כן, אני מעריך שאעלה מחר בלילה גם כן לילה טוב לכולם כופר! חח סתם.. אני חושב שאסור לטוס ביום כיפור, אלא אם יש לך אופניים עם כנפיים..
Noy Farhi פורסם ספטמבר 26, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 26, 2009 חברים היתה יופי של תנועה בדרום היו לפחות 10-15 המראות ונחיתות באיזור הדרום מחר מי שלא צם יוכל לטוס גם כן, אני מעריך שאעלה מחר בלילה גם כן לילה טוב לכולם כופר! חח סתם.. אני חושב שאסור לטוס ביום כיפור, אלא אם יש לך אופניים עם כנפיים.. אני לא צם ולא כלום אני טס ללונדון. ניסים נשמח לבוא לטוס
al12 פורסם ספטמבר 26, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 26, 2009 חברים היתה יופי של תנועה בדרום היו לפחות 10-15 המראות ונחיתות באיזור הדרום מחר מי שלא צם יוכל לטוס גם כן, אני מעריך שאעלה מחר בלילה גם כן לילה טוב לכולם כופר! חח סתם.. אני חושב שאסור לטוס ביום כיפור, אלא אם יש לך אופניים עם כנפיים.. אני לא צם ולא כלום אני טס ללונדון. ניסים נשמח לבוא לטוס אני גם לא צם ולא נעליים. אני טס עם נוי מחר ללונדון ונשמח לעשות לך טיסה בסגנון EBU המהולל (המבין יבין). נקווה שיש עוד כמה פקחים שרוצים להוסיף לפעילות של ישראל בכיפור. אני יביא את הELD שלי עם שתי הדיילות והן כבר מחכות!
אורח פורסם ספטמבר 28, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 28, 2009 אלון ונוי, תתבגרו! אתם לא צריכים להשוויץ לכל הפורום על כך שאתם לא צמים, בטח ובטח שלא לעודד את זה בפורום ולעשות "דווקא" לאנשים אחרים, שכן צמים, שכן שומרים את יום כיפור. כמו שלודגמא אני אוכל מאכל שאתם לא אוכלים מסיבות דתיות\מוסריות ואני אבוא ואוכל לכם אותו מול הפנים. תקראו בשרשור השני שניסים פתח מה התחולל שמה ותבינו על מה מדובר.