Koobe פורסם ספטמבר 27, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2009 שלום ובטחון לכולם, [אנא סלחו לי מראש שאני מפרסם את ההודעה בקרוס קופי, גם בפורום תמיכה טכנית וגם בפורום הראשי...] סיפור לקראת יום כיפור. (?!) לפני מספר ימים, תוך כדי ארוחה משפחתית אצל משפחתה של זוגתי שתחיה, שאל אותי אבי הכלה אם אני אוכל לעזור לו בכמה ענייני מחשוב כאלה ואחרים. השבתי בחיוב, ותוך כמה דקות מצאתי את עצמי מנסה להנחית Learjet45 בג'וליאנה תוך כדי שימוש מאסיבי במקשי המקלדת, צקצוק אינסופי על F2-F3 והזעה מרובה. מסתבר שהאיש התמכר לסימולטורים בשנה האחרונה. כמובן שה-LJ הונחת כלאחר כבוד, כי הרי טייסי VFR אמיתיים יודעים להנחית גם ידנית, ולא רק בעזרת ILS שמביא אותם למינימה וכל מה שנשאר זה לקרוא לדיילת שתפנה את שאריות הקפה בוץ... ;-) ובקצרה - התיאבון שלי חזר. אחרי 3 שנים של גמילה (מוצלחת, יש לציין) - אני מעונין לחזור לביזנס ולהיות כשיר לטיסה, כמו פעם. הבעיה היא שכנראה עברו הרבה מים בנהר - ולך תזכור את הבד"ח הפעלה של הסימולטור... מה מפעילים קודם? FSInn? מזג אויר? התחברות לרשת? "כלבת", כמו שאומר מר פז. מה גם שהמכונה שלי כנראה קצת התיישנה מאז היתה מכונת מלחמה משומנת (מפרט יבוא בהמשך). אז מה כן? אני אפרמט את המחשב בשבוע הקרוב, כנראה, כי באמת שהגיע הזמן. לאחר מכן, אחרי כל השטויות שמסביב (אופיס, סרברים למינהם שרצים על המחשב שלי ועוד שטויות) - אני ארצה להתקין את הסימולטור. FS9 או X? לא יודע. באמת תלוי במי מהם ירוץ טוב יותר על המחשב שלי. בעבר הייתי עם FS9 והייתי מרוצה סה"כ. להתקנת הסימולטור מתווספת ההתקנה הנלווית של כל הסינרים, המטוסים והתוכנות השונות. פה אני אצטרך עזרה באינטגרציה בינהן, למרות שאני מאמין שכבר עשיתי דברים מסובכים מאלה... :-P בקשי, בזמנו, הבטיח לי שיעזור לי לחזור לעניינים. נראה אם יעמוד בהבטחה. ;-) המפרט, כמו שהבטחתי: מעבד 3Ghz ללא ליבה כפולה, 2 ג'יגה זיכרון RAM (אגדיל ל-4 כנראה), כרטיס מסך GT6600 על PCIExpress עם 256mb (ומי שיעז לצחוק - אני אשסה בו את שמשון הכלב שלי). אה, וכמובן - Sidewinder FF2 האגדי, שאין טוב ממנו. ואם כבר בנושא ההיגוי עסקינן - אני רוצה לפנק את חתני בג'ויסטיק כלשהוא. על מה אתם יכולים להמליץ? נראה לי שזהו. מוכן להסעה. גמר חתימה טובה וצום קל לצמים, דורון
תומר עינבר פורסם ספטמבר 27, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2009 ממליץ לך בתוקף להרכיב חומרה חזקה יותר, זו תקופה שהרבה מאוד משתמשים עוברים ל-FSX, עוד קצת השקעה ואתה בדרך המלך. בקשר לתהליכים עצמם, יש כל מיני פוסטים שפתחו כמו: "***חדש בוואטיל? ברוך הבא. כאן תמצא כל מה שצריך כדי להתחיל***" viewtopic.php?f=1&t=27200 פשוט תעבור שם על הדברים, והכל יחזור אליך. הרבה בהצלחה!
zvi rodes פורסם ספטמבר 27, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2009 שלום ובטחון לכולם,[אנא סלחו לי מראש שאני מפרסם את ההודעה בקרוס קופי, גם בפורום תמיכה טכנית וגם בפורום הראשי...] סיפור לקראת יום כיפור. (?!) לפני מספר ימים, תוך כדי ארוחה משפחתית אצל משפחתה של זוגתי שתחיה, שאל אותי אבי הכלה אם אני אוכל לעזור לו בכמה ענייני מחשוב כאלה ואחרים. השבתי בחיוב, ותוך כמה דקות מצאתי את עצמי מנסה להנחית Learjet45 בג'וליאנה תוך כדי שימוש מאסיבי במקשי המקלדת, צקצוק אינסופי על F2-F3 והזעה מרובה. מסתבר שהאיש התמכר לסימולטורים בשנה האחרונה. כמובן שה-LJ הונחת כלאחר כבוד, כי הרי טייסי VFR אמיתיים יודעים להנחית גם ידנית, ולא רק בעזרת ILS שמביא אותם למינימה וכל מה שנשאר זה לקרוא לדיילת שתפנה את שאריות הקפה בוץ... ;-) ובקצרה - התיאבון שלי חזר. אחרי 3 שנים של גמילה (מוצלחת, יש לציין) - אני מעונין לחזור לביזנס ולהיות כשיר לטיסה, כמו פעם. הבעיה היא שכנראה עברו הרבה מים בנהר - ולך תזכור את הבד"ח הפעלה של הסימולטור... מה מפעילים קודם? FSInn? מזג אויר? התחברות לרשת? "כלבת", כמו שאומר מר פז. מה גם שהמכונה שלי כנראה קצת התיישנה מאז היתה מכונת מלחמה משומנת (מפרט יבוא בהמשך). אז מה כן? אני אפרמט את המחשב בשבוע הקרוב, כנראה, כי באמת שהגיע הזמן. לאחר מכן, אחרי כל השטויות שמסביב (אופיס, סרברים למינהם שרצים על המחשב שלי ועוד שטויות) - אני ארצה להתקין את הסימולטור. FS9 או X? לא יודע. באמת תלוי במי מהם ירוץ טוב יותר על המחשב שלי. בעבר הייתי עם FS9 והייתי מרוצה סה"כ. להתקנת הסימולטור מתווספת ההתקנה הנלווית של כל הסינרים, המטוסים והתוכנות השונות. פה אני אצטרך עזרה באינטגרציה בינהן, למרות שאני מאמין שכבר עשיתי דברים מסובכים מאלה... :-P בקשי, בזמנו, הבטיח לי שיעזור לי לחזור לעניינים. נראה אם יעמוד בהבטחה. ;-) המפרט, כמו שהבטחתי: מעבד 3Ghz ללא ליבה כפולה, 2 ג'יגה זיכרון RAM (אגדיל ל-4 כנראה), כרטיס מסך GT6600 על PCIExpress עם 256mb (ומי שיעז לצחוק - אני אשסה בו את שמשון הכלב שלי). אה, וכמובן - Sidewinder FF2 האגדי, שאין טוב ממנו. ואם כבר בנושא ההיגוי עסקינן - אני רוצה לפנק את חתני בג'ויסטיק כלשהוא. על מה אתם יכולים להמליץ? נראה לי שזהו. מוכן להסעה. גמר חתימה טובה וצום קל לצמים, דורון ברוכים השבים דורון,אם אתה קורה לזה גמילה ועוד מוצלחת ,נו טוב שיהיה ,איך שאני מכיר את "הצרה" אז לא כל כך נגמלים עובדה שהבאת סיפור ליום הכיפורים ועוד הדבקת את אבי הכלה (חמך),ואם אתה סופר ואטיל וכבר יש לך "חתני" אז בכלל זה כבר נפלאות הסימולטור,בכל אופן איציק בקשי הכהן הגדול יביא לך את כל חידושי נפלאות הסימולטור בינהם נמצא גם האוירון של סמי שעדת תימנים מלווה את האוירון בדרך למטה.כפי שכבר נכתב הכל יש לך בפורום ,לי יש מערכת היגוי של CH אני ממליץ ואפשר לקנות ברשת באג.אגב,האישה יודעת כי אתה חוזר למוטב? גמר חתימה טובה ושלא נדע מצרות.
Koobe פורסם ספטמבר 27, 2009 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 27, 2009 ממליץ לך בתוקף להרכיב חומרה חזקה יותר, זו תקופה שהרבה מאוד משתמשים עוברים ל-FSX, עוד קצת השקעה ואתה בדרך המלך.בקשר לתהליכים עצמם, יש כל מיני פוסטים שפתחו כמו: "***חדש בוואטיל? ברוך הבא. כאן תמצא כל מה שצריך כדי להתחיל***" http://www.vatil.org.il/vatil/board/vie ... =1&t=27200 פשוט תעבור שם על הדברים, והכל יחזור אליך. הרבה בהצלחה! היי תומר, על איזו חומרה אתה ממליץ? כמו שכתבתי, בזמנו טסתי על FS9 עם סינרים רבים והצלחתי לשמור כמעט תמיד על 25fps. ההשקעה המקסימלית בחומרה, בסשן הנוכחי, לא תהיה למעלה מ-1500 שקלים. יש משהו שיכול לקלוע או לחפוף לאילוצים? תודה על הלינק, בדיוק מה שהייתי צריך. יסייע לי לחזור לעניינים. למרות שזכורה לי סאגה כלשהיא על סדר ההתקנה הנדרש - לפחות בסינרים. לא? ישנה חשיבות להתקנה של הלאנדקלאס של זאב ז"ל לפני האובייקטים עצמם?
Koobe פורסם ספטמבר 27, 2009 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 27, 2009 שלום ובטחון לכולם,גמר חתימה טובה וצום קל לצמים, דורון ברוכים השבים דורון,אם אתה קורה לזה גמילה ועוד מוצלחת ,נו טוב שיהיה ,איך שאני מכיר את "הצרה" אז לא כל כך נגמלים עובדה שהבאת סיפור ליום הכיפורים ועוד הדבקת את אבי הכלה (חמך),ואם אתה סופר ואטיל וכבר יש לך "חתני" אז בכלל זה כבר נפלאות הסימולטור,בכל אופן איציק בקשי הכהן הגדול יביא לך את כל חידושי נפלאות הסימולטור בינהם נמצא גם האוירון של סמי שעדת תימנים מלווה את האוירון בדרך למטה.כפי שכבר נכתב הכל יש לך בפורום ,לי יש מערכת היגוי של CH אני ממליץ ואפשר לקנות ברשת באג.אגב,האישה יודעת כי אתה חוזר למוטב? גמר חתימה טובה ושלא נדע מצרות. "חמי" זו המילה הנכונה, כמובן, ולא "חתני". תודה על התיקון. :-) אז כנראה שלא באמת נגמלתי, אלא רק פסק זמן ארוך. כזה שגורם לך להתגעגע טוב מאוד למה שאהבת. לקחתי את ההמלצה לגבי ההגאים של CH. כבר בזמנו תכננתי לרכוש אותם אך דחיתי ודחיתי. אקנה זוג לי וזוג לחמי. האם הקניה ברשת באג כדאית או שניתן לייבא במחיר שווה יותר? והאישה? האישה מזילה ריר למראה תמונות נוסטלגיה מהסימולטור של קרנף פורק סחורה במנחת מאולתר בהר הנגב, ATR מנתק בשקיעה של שדה-דב ואיילנדר מעל ערפילי בוקר עושה את דרכו למנחת פיק. בקרוב תשמעו פה קול נשי על הקשר, כך לפחות מסתמן.
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 27, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2009 קובה! אז זו הסיבה שהתקשרת אתמול.. אתה בטח תסלח לי שלא עניתי לך מהסיבה שבאותו זמן אני ואמיר קפצנו לביקור אצל גישה ב"ג (האמיתי). בקיצור - תרשום 0544641432 והנה הזדמנות ראשונה לסדר אותך ולהחזיר אותך לעניינים, בסוף שבוע הקרוב יש חד"ב (שוב באזור), תרים טלפון ותבוא, אנחנו כבר נדאג לשאר.
Koobe פורסם ספטמבר 27, 2009 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 27, 2009 קובה! אז זו הסיבה שהתקשרת אתמול..אתה בטח תסלח לי שלא עניתי לך מהסיבה שבאותו זמן אני ואמיר קפצנו לביקור אצל גישה ב"ג (האמיתי). בקיצור - תרשום 0544641432 והנה הזדמנות ראשונה לסדר אותך ולהחזיר אותך לעניינים, בסוף שבוע הקרוב יש חד"ב (שוב באזור), תרים טלפון ותבוא, אנחנו כבר נדאג לשאר. אני אגיע לחד"ב יחד עם נתלי ושמשון (הבן החורג). אתקשר אליך בהמשך השבוע בשביל לתאם... :-) איך בלימודים? ואיך לעזאזל אתה מצליח לשמור את הראש מעל המים ולהספיק גם ללמוד וגם להיות נוכח פה?
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 27, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2009 בלימודים הכל דבש, כרגע חופשת קיץ אז לא חוכמה, יאלה מחכים לך