Gilad Brutman פורסם ספטמבר 29, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2009 היי, לאחר דיון שנערך וסקר. נקבע כי המפגש יערך ביום שני 5.10.09 בתמך המערבי של שדה התעופה בן גוריון. בשעה 11:00 בבוקר!!! מי שרוצה אני ועוד כמה נחכה לכם בשעה היציאה 24 (המערבי ביותר) בשעה 10:45 בשביל ללכת לתמך. אני מאמין שנשאר שם עד סביבות 17:00 - 18:00. אני מזמין את כולם להשתתף ולנסות, בייחוד מי שלא היה. קצת על התמך: התמך הוא נקודת צילום הממוקמת מערבית מחניות התפעול המערביות של שדה התעופה, מאזור תפעול זה ניתן לראות תנועות נוחתות על מסלול 12 וממריאות ונוחתות על מסלול 26 הנה מספר תמונות שצולמו מהתמך ע"י ארז סביר: http://www.vatil.org.il/vatil/board/vie ... acdc43b1fd אז איך מגיעים?? ההגעה לתמך פשוטה מאוד, צריך להגיע לבן גוריון (טרמינל 3) ומשם ללכת מספר דקות. (כ10 דקות) הליכה: מתחנת הרכבת של בן גוריון, צריך לצאת מהתחנה, ללכת לקומת טיסות נכנסות וללכת לכיוון חניית אוטובוסי תיירים. ישנו מרכז קטן ובית קפה ביציאה. (כיוון ההליכה כיוון מערב) אחרי היציאה, עוברים את החניות, ישנו פרדס קטן שיש לחצות אותו, לעבור את האזור הפריקה והעמסה של מטענים (אם אני לא טועה ישנו שם שלט גדול של דואר ישראל) עד הגעה למגרש חנייה גדול ושער גדול. יש לחצות את מגרש החנייה ולהתקדם לכיוון הגדר של השדה. לבעלי מכוניות: להיכנס מהכניסה הרגילה של נתב"ג ולסוע לכיוון אזור תפעול מערבי, עד למציאת מגרש חנייה גדול ושער גדול. יש להמשיך לסוע לכיוון השער הגדול ולפנות שמאלה לכיוון שורת החנייה הראשונה והגדר של שדה התעופה. קצת התמצאות של השטח : בעיגול השחור: התמך המערבי אליו תצטרכו להגיע. עיגול אדום: טרמינל 3 קו סגול: הדרך מהטרמינל לתמך. עיגול צהוב: ציר 12/08 מה צריך להביא?? כסף (מומלץ יותר מ50 ש"ח) מים (מומלץ, ההליכה לטרמינל סתם מעייפת עדיף להביא מים או לקנות שתיה) אוכל (מומלץ להביא משהו קטן, ככל הנראה נלך בשעות השפל לאכול בטרמינל) מצלמות (מומלץ) סקאנר (למי שיש) משקפות תמיד טוב (קרבלללל) ומצב רוח טוב !! לפרטים נוספים ניתן ליצור קשר איתי: במסנג'ר, בטים ספיק, בה"פ בפורום ובטלפון: גלעד ברוטמן-0523766119 אם מצלצלים נא להזדהות ולציין שאתם מVATIL. כל מי שמתכוון לבוא נא לאשר הגעה בדרכי הקשר איתי ! נקווה לראות את כולם, כולל חברי הצוות!! ביינתיים אישרו הגעה: גלעד ברוטמן ליאור אורן בר רודוי זמר יצחק אמיר גלוזמן דוד כהן עמית דורון
Amir Gluzman פורסם ספטמבר 29, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2009 יש לי שאלה:כשאני מגיע מהחלק המערבי אני עולה על גשר ואז בוחר אם לפנות ימינה למושב צפריה לפנות ישר ואז להגיע לטרמינל או בצד שמאל יש סוג של אספלט עם מתקנים. האספלט עם המתקנים ממש ליד מסילת הרכבת וליד הגדר,זה המקום :?:
Idan Traub פורסם ספטמבר 29, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2009 יש לי שאלה:כשאני מגיע מהחלק המערבי אני עולה על גשר ואז בוחר אם לפנות ימינה למושב צפריה לפנות ישר ואז להגיע לטרמינל או בצד שמאל יש סוג של אספלט עם מתקנים.האספלט עם המתקנים ממש ליד מסילת הרכבת וליד הגדר,זה המקום :?: לא . התמך נמצא בתוך השטח של נתב"ג
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 30, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 30, 2009 אני מקווה לקפוץ להגיד שלום לקראת ערב, מאחר ובמהלך היום אני בפירוקי חד"ב.
Lufthansa פורסם אוקטובר 1, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2009 רעיון יפה, לא אוכל להגיע ביום שני, ביום ראשון אני אהיה בנתב"ג עם הרבה תנועה מהבוקר, עדיף היה לדעתי לקיים מפגש ביום ראשון. תהנו.
Lufthansa פורסם אוקטובר 1, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2009 יש לי שאלה:כשאני מגיע מהחלק המערבי אני עולה על גשר ואז בוחר אם לפנות ימינה למושב צפריה לפנות ישר ואז להגיע לטרמינל או בצד שמאל יש סוג של אספלט עם מתקנים.האספלט עם המתקנים ממש ליד מסילת הרכבת וליד הגדר,זה המקום :?: אם אתה מגיע ממערב, סע בכביש 1 לכיוון ירושלים, אתה עולה בהמשך למחלף בן גוריון מצד ימין, יש בהמשך פיתול שמאלה זה הגשר לכניסה החדשה (איפה שהיה המשטרה פעם) לנתב"ג, ממשיך עם הכביש לכיוון טרמינל 3 ויש שילוט עליו כתוב טרמינל 3 וגם כתוב "אזור תפעול המערבי", לוקח נתיב שמאלי לאזור תפעול המערבי (שים לב יש 2 נתיבים, הימיני זה לטרמינל 3) אחרי שלקחת נתיב השמאלי אתה עובר את הטרמינל 3 ובהמשך יש פיתול ימינה ואחרי זה שמאלה ואתה נוסע מתחת לגשר ויש אוטובוסים חונים בצד ימים מתחת לגשר, ממשיך עם הכביש ישר ובפניה השניה ימינה, אחרי זה בפניה השניה לפני שער חשמלי סגור פונה שמאלה, ממשיך עד הסוף יש גנרטור תפנה ימינה יש כביש וגם ואדי מולך זה המקום לחנות.
Gilad Brutman פורסם אוקטובר 2, 2009 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 2, 2009 חברים, נוכחותכם חשובה! אנחנו צריכים עוד אנשים שיגיעו.
Gilad Brutman פורסם אוקטובר 3, 2009 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 3, 2009 אנשים להתעורר... המפגש ביום שני ובינתים בקושי 10 רשומים. אם אתםם מתכוונים להגיע להודיע לי בבקשה!
lior oren פורסם אוקטובר 3, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2009 אנשים להתעורר...המפגש ביום שני ובינתים בקושי 10 רשומים. אם אתםם מתכוונים להגיע להודיע לי בבקשה! גלעד צודק לא יהיה כייף עם נהיה קצת יאאלה תקשמו
Amir Gluzman פורסם אוקטובר 3, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2009 גם אני יביא אפשר לדעת מה קוטר העדשה וההגדלה :?:
lior oren פורסם אוקטובר 3, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2009 לא יודע רשום עליה 12X32 ו242ft ו 1000yds ו81 /m ו1000m
Amir Gluzman פורסם אוקטובר 4, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2009 לא נורא יש אחת אבל אתה מגיע? כן :fadein:
Gilad Brutman פורסם אוקטובר 4, 2009 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 4, 2009 טוב אני מקווה שיבוא כל מי שאמר, נתראה מחר בטרמינל (מי שלא בא עם רכב) בשעה 10:50. אני ועוד כמה נחכה שם ואז נלך לתמך. מי שבא עם רכב, לצלצל אלי 0523766119 אם אתם לא רואים אותנו. יאללה נתראה מחר!!!! :fadein: :fadein:
lior oren פורסם אוקטובר 5, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 5, 2009 איזה כייף היה היינו קצת אבל עדיין היה כיף גלעד תעלה את המאה אלף תמונות שעמית צילם במצלמה שלך
david cohen פורסם אוקטובר 7, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2009 תודתי לגלעד על היוזמה!! היה יום מעניין נהנתי מחברתם של ליאור קסטנר ,עמית דורון,ליאור אורן,עמיר גלוזמן ,כמובן מגלעד ברוטמן!! ממתין למפגשים נוספים!!
Amir Gluzman פורסם אוקטובר 7, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2009 כפי שאמר דוד מעליי היה פצצה :!: הדיילות...... :mrgreen: ותעלה את התמונות שייראו כמה מסטולים היינו,חחח
lior oren פורסם אוקטובר 7, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2009 חחחח גלעד וליאור תעלו את התמונות (מה בסוף עם ההתערבות של 737 גלעד?)
Gilad Brutman פורסם אוקטובר 7, 2009 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 7, 2009 זה היה 737-700 בטוח.. אני יעלה תמונות כשאני יחזור מאילת..