Itamar Koren פורסם אוקטובר 5, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 5, 2003 שלום לכולם רציתי לדעת איך אני יכול לגלוש באינטרנט בזמן טיסה בסימולטור תודה מראש צום קל וגמר חתימה טובה
Elad Zeierman פורסם אוקטובר 5, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 5, 2003 ב- OPTIONS אתה הולך ל- GENERAL ושם מבטל את האופציה שהסימולטור יעצור בזמן העברת חלונות ואז אתה יכול לגלוש בזמן הטיסה..
oz פורסם אוקטובר 6, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 6, 2003 יש שיטה יותר טוב פשוט להוריד את זה: http://www.simviation.com/files/1misc/DVFCKB3.zip להתקין לקרוא את הקובץ קריאה ולהתחיל לטוס ולגלוש בו זמנית הנה דוגמא איך זה נראה בסימולטור:
Elad Zeierman פורסם אוקטובר 6, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 6, 2003 יש משהו בסגנון שמאפשר גם לשמוע MP3 בזמן הטיסה....
Itamar Koren פורסם אוקטובר 6, 2003 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 6, 2003 תודה רבה על העזרה עכשיו איך אפשר לשמוע שירים?
Kobi David פורסם אוקטובר 7, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2003 חייב לציין שעץ ההודעות בנושא הזה, ממש שנוא עליי, אבלל ממש. אתם צריכים לשחק בסופר מריו, לא לטוס... תבלו.
Ilan Jonas פורסם אוקטובר 7, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2003 זה לא נורא כל כך קובי... סה"כ גם טייסים אמיתיים בטיסות ארוכות מעבירים זמן בדרכים אחרות (תאמין לי שהיו מתים לאינטרנט :wink: ). אני דווקא מסתכל על ההיבט ה"מבצעי" של הטריק לגלישה דרך הסימולטור: אני הולך להשתמש בזה לצרכי הטיסה - למשל לעדכוני מזג אויר בנתיב, NOTAMs וכו'. מהבחינה הזו זה דווקא נחמד.
Kobi David פורסם אוקטובר 8, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2003 להבדיל אלף.... הם מדברים פה על MP3 ולראות סרטים....
Itamar Koren פורסם אוקטובר 8, 2003 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 8, 2003 לא נכון מה פתאום אנחנו רוצים (אני לפחות) רק לדעת איך אפשר לעשות דבר כזה ופתאום אמרו שאפשר גם אמ פי 3 אז שאלתי איך אפשר לעשות גם את זה באנו לפה רק בשביל לטוס אחרת לא היינו באים לפה וחוץ מזה אני כבר הרבה זמן בחטיבה ומכיר את העניינים