Amir Paz פורסם אוקטובר 2, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2009 חברים, עוד כמה שעות מתחיל החד"ב. רבים מכם באים לבקר ולפקח... אם כל אחד מכם יביא איזה בקבוק קולה, עוגת הבית, או סתם ביסלי לא מחייבים חליליה - פשוט מנסים לקזז בהוצאות :wink: כל תרומה תתקבל בברכה :fist: תודה רבה!
lior oren פורסם אוקטובר 2, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2009 חחח הרגת אותי עם אגיע אביא משהו לנשנש חחח
Gilad Brutman פורסם אוקטובר 2, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2009 לא לדאוג.. למשמרת לילה שלי יהיה מה לשתות ולאכול P:
דור יעקב פורסם אוקטובר 4, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2009 לפי דעתי שרשור מיותר......מה היה כל כך דחוף לפתוח שרשור על בקבוק קולה??!? היה אפשר לכתוב הודעה בשרשור של חדר בקרה מוזר שדווקא מי שאחראי על הפורום פותח שרשור שאין בו מטרה ופשוט מיותר
אורח פורסם אוקטובר 4, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2009 לפי דעתי שרשור מיותר......מה היה כל כך דחוף לפתוח שרשור על בקבוק קולה??!? היה אפשר לכתוב הודעה בשרשור של חדר בקרה מוזר שדווקא מי שאחראי על הפורום פותח שרשור שאין בו מטרה ופשוט מיותר לדעתי המטרה הושגה ואמיר מתענג על קולה קרה. הדבר המיותר פה, ההערה המיותרת שלך שיוצאת ממשהו שאין לו שמץ של מושג בלהרים חדר בקרה וכמות האנרגיה שצריך כדי להחזיק 24 כפול 3 ימים . אה אבל בעצם הקמת החדר החלה עוד ביום חמישי והפרוק שלו יהיה עמוק לתוך הלילה של היום. עכישו אם אין לך משהו טוב יותר לעשות, לך תרום נקודה ירוקה על המכ"מ של הפקחים בחד"ב כדי שהם יתעייפו ויזדקקו לעוד קולה קרה. לך אני מציע לך גם למזוג משקה קר, אולי יעזור לך להבין שמה שמיותר פה, זה ההודעה שלך.
Adam Waiser פורסם אוקטובר 4, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2009 לפי דעתי שרשור מיותר......מה היה כל כך דחוף לפתוח שרשור על בקבוק קולה??!? היה אפשר לכתוב הודעה בשרשור של חדר בקרה מוזר שדווקא מי שאחראי על הפורום פותח שרשור שאין בו מטרה ופשוט מיותר אין שום בעיה עם השרשור או עם עצם קיומו בפורום, אין לו קשר ישיר לנעשה בשרשור של החד"ב שנועד לפרסם את האירוע ואת הנהלים. מנהלי הפורום מקדישים שעות רבות מזמנם וכוחות רבים מנפשם על מנת לאכוף את חוקי הפורום לטובת כלל המשתמשים, ככאלה הם מכירים את החוקים על בוריים ופועלים תוך שיקול דעת ומחוייבות עמוקה לפורום ולחטיבה וכך היה גם בשרשור שלהלן. בכל מקרה הודעות מסוג זה בפורום הכללי מביאות איתן רק מריבות וויכוחים מיותרים ולכן ראוי מאד לדון בטענות שהועלו אך לא באופן בו בחר כותב ההודעה להשתמש כך גם לגבי הודעת התגובה שבאה בעקבות כך. כל פרסום בפורום הגלוי של הודעות מסוג זה עלול להצית מריבות והתנצחויות שלא מובילות לשום מקום חוץ מבזבוז זמן יקר שבו אפשר למשל לטוס ברשת לכן השרשרור ננעל. המשך הדיון אם ירצו הצדדים המעורבים בכך - בפרטי.