4x-dor פורסם אוקטובר 8, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2009 אם יהיה אישור אני הולך על טאצ'&גו בקרית שמונה..
Amon Schneider פורסם אוקטובר 8, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2009 לידיעת משתמשי FSX שבינינו- התקנתי את הסינרי שהומלץ לקהיר, ונראה שעובד בסדר עם ה FSX.
4x-dor פורסם אוקטובר 8, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2009 שוב שלום הנתיב המלא של היום כולל התיקון של אהרון יהיה: LCLK SID BOSIS UB17 VELOX UB17 MERVA DCT ROP DCT LLKS DCT ROP J14 DESHE J14 NAT J11 BGN H1 PURLA H1 GITLA UW850 PASOS W850 SISIM J863 PSD V602 ISMLH DCT HECA טיסה נעימה
Ido Rosenthal פורסם אוקטובר 8, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2009 למי שבכל זאת מגיע לאזור ק"ש מומלץ להגיע עם הסינרי שפורסם בשרשור הארוע בנוסף לסינרי של ק"ש. האם הסינרי תומך ב-FS9? הסינרי של הארוע הוא לFSX בלבד, יש סינרי לק"ש של אביב לFS9 אאל"ת
Doron_Angel פורסם אוקטובר 8, 2009 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 8, 2009 זהו הנתיב אשר אני אטוס בו. תודה לאהרון ודור על הסיוע והיוזמה!!! נתראה בלרנקה ונהנה בשחקים
Doron_Angel פורסם אוקטובר 8, 2009 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 8, 2009 למי שבכל זאת מגיע לאזור ק"ש מומלץ להגיע עם הסינרי שפורסם בשרשור הארוע בנוסף לסינרי של ק"ש. האם הסינרי תומך ב-FS9? הסינרי של הארוע הוא לFSX בלבד, יש סינרי לק"ש של אביב לFS9 אאל"ת אי לכך, אחלוף בלבד עם ה-767 בגובה 3000QNH ללא T&G...
Doron_Angel פורסם אוקטובר 8, 2009 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 8, 2009 הטרחה היתה לשווא, כי ה-CTR בקרית שמונה היה סגור וגם לא היה בטוח כי יקבלו אותנו. לכן, המשכנו ליעד המקורי תוך טיסה בשמי הארץ ונפנוף לשלום אולם... הפיקוח היה מצויין, בהתחשב שהגענו 7 "כבדים" בגובה נמוך, ורק הוספנו לעומס. חג שמח,
4x-dor פורסם אוקטובר 9, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2009 קצת מוזר לי האמת שאתמול התנהל בו דיון פעיל ביותר איך וכיצד יכול ה TFC להשתתף ולהביע הזדהות עם הארוע. ואחרי נהלים לא שגרתיים של כולם (ובזמן ארוע גדול באזור) ה CTR היה סגור.. מוזר
אורח פורסם אוקטובר 9, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2009 תזמון יקירי תזמון. הגעתם בזמן שהמרחב נסגר עבור מפגן חיל האויר. לא היתי על הערוץ של המרחב, אבל לא רואה כל סיבה לא להכניס אתכם אולי אפילו עם איזה הולד ואז הכנסה שלכם פנימה. בכל מיקרה הלקחים ילמדו לפעם הבאה אולי אפילו אפשר היה לשלב ליווי שלכם פנימה ע"י החיל
AaronDagan פורסם אוקטובר 9, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2009 בקר טוב, כמו שנאמר למעלה: הרבה בחיים - לא הכל - זה עניין של תזמון. אחרי שעיינתי בכותרות הבוקר של "אחרי אירוע", הגעתי למסקנה שבעצם עשיתי טוב (לעצמי) בכך שוויתרתי על ביצוע הסטייה מהנתיב המקורי שתוכנן ל-TFC השבוע וטסתי ישירות לקהיר. האילוץ העיקרי שבו התלבטתי: היסוס של שימוש בסינרי של ק"ש והעדר תאימות אפשרי ל-FS9. אז בכל זאת, לכל משתתפי פסטיעיט לדורותיהם - כולל אלה שחגגו במפגן חי"הא - כה לחי והמשיכו בייצור אירועים כאלה. אישית, הצצתי מידי פעם אחרי מהלך האירוע במשך הטיסה שלי והתרשמתי מסך כל התנועות והפיקוח. כל הכבוד! =D> =D> מילה על קהיר: כמו שצפיתי, הפיקוח היה משובח (לטעמי) והצוות שם עשה עבודה טובה עם כל התנועה שבמהלך האירוע שלהם. חג שמח לכולם.
Ido Rosenthal פורסם אוקטובר 9, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2009 אני מצטער בשם ההנהלה, היתה פה תקלה הארוע יתוחקר והלקחים יופנמו, תודה על הנכונות להשתתף בכל אופן!