עבור לתוכן
alon_a

אימון במולטיפלייר בFS

Recommended Posts

פורסם

בלילה שבין אתמול להיום (אתמול 27 ליוני והיום 28 ליוני) התקיים אימון IP במולטי פלייר של הFS שבו אלירן ושיר לימדו אותנו לטוס ברשת היינו שמה בערך 4 בהתחלה אחרי זה זה גדל ל10 (לא ממש זוכר) בכל מקרה אני לצערי לא המראתי בגלל בעיות שהיו לי בפלייט :cry:

אני רוצה להגיד תודה לאלירן על היוזמה שעזר לכולם להבין פחות או יותר איך מתנהלת טיסה ברשת ורציתי לשאול באותה הזדמנות אם יתקיימו עוד אימונים כאלה [-o< (כדי שאני יוכל להמריא ולהבין גם כן)

ושוב תודה לאלירן לשיר ולכל מי שעזר! =D>

פורסם

זה יפה מאוד שאנשים לוקחים את הזמן הפנוי שלהם כדי ללמד אנשים אחרים, וזה לא משנה מה.

זה יפה מאוד אלירן שאתה עושה את מה שאתה עושה עם עוד כמה אנשים שעוזרים...

באמת יפה לראות מישהו מהחטיבה לוקח על עצמו פרוייקט כזה, שאגב רק על הרעיון מגיע לך תודה ועוד לבצע אותו בעצמך... :P

פורסם

כן כן אכן כל הכבוד אני ואלירן אירגנו את זה בהתחלה כדי שנוכל ללמד טייסים חדשים את החומר לאחר מכן שיר הצטרף אלינו ואז נהיה בלאגן לא נורמלי בגלל שצטרפו עוד ועוד ועוד אנשים וכולם היו על אותו תדר :lol: אז לקחנו יוזמה פתחנו שני תדרים אחד של מגדל ואחד של קרקע כדי לסדר יותר את העניינים אבל אז כבר השעה הייתה 2 בלילה ולא נשארה לנו עבודה אז סגרנו את הבסטה ואנחנו מקווים לעשות משהו כזה היום שהוא הכי מתקרב לטיסה אמיתית ברשת אבל הוא בעצם אופליין כזה למען הטייסים החדשים שרוצים להתאמן עם פיקוח אבל לא ברשת.

פורסם

תודה רבה לכולכם .

בית ספר לטיסה אולי לא עלה על דפי אנטרנט אבל הוא פועל בכול העוצמה עד אשר נקבל כמה אישורים מהחטיבה ואז יעלה לנו אתר מסודר.

האימון הקטנטן שיצא לפועל אתמול התחיל מהדרכה שלי של 2 טיסים (לשנהם קוראים אלון ) ניר הצטרף כדי לעשות לנו תנועה ואז לאט לאט באו אנשים נוספים.

תודה לשיר שנכנס באמצע ופיקח עלינו כדי שיהיה באמת הרגשה של פקח אמיתי ותנועה כמו שהולך ברשת.

אני מצטער שכמה וכמה אנשים שניסו להתחבר ולא הצליחו היה ממש עומס ולא כולם הצליחו להתחבר לשרת הסימלטור.

חגי הכול התחיל בצורה ספונטנית ויש סיכוי לפי המלצתו של אילן כהן לעשות שיעורי טיסה מרוכזים שיפורסמו בנתיים בפורום .

בנתיים אין אף תכנון לאימון ושיעורי טיסה .. אך סביר להניח לאחר בדיקה שלי עם כמה אנשים בבית ספר נפרסם כאן בפורום את הפרטים לגבי אותו שיעור טיסה כמה ימים לפני שכול החדשים יוכלו להתכונן מבחינת חומר הלימוד שנשלח להם.

תודה לניר ולאביאל שסידרו לנו 2 תדרי פיקוח ושרת אירוח של הסימלטור. ולכול המשתתפים באימון.

ותודה רבה על התגובות .

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...