adar פורסם אוקטובר 14, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2009 שלום רציתי לדעת אם יש איזה אופציה להתחיל עם כל מטוס בפלייטסים X במצב "קר וחשוך"? ואם לא, אז לפחות ב PMDG jetstream j41 .. תודה
David Bendavid פורסם אוקטובר 14, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2009 קח ססנה דיפולטית, תכבה אותה, שמור כטיסה דיפולטית. לאחר מכן תכנס רגיל לטיסה עם איזה מטוס שבאלך... אני לא יודע אם יעבוד על הPMDG, אבל אמור לעבוד תנסה.
Yarin_l10 פורסם אוקטובר 14, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2009 יש קובץ כלשהו שאפשר להוריד.. אני אנסה לחפש מאוחר יותר אם לא תמצא.
Shoval Cohen פורסם אוקטובר 14, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2009 יש קובץ כלשהו שאפשר להוריד..אני אנסה לחפש מאוחר יותר אם לא תמצא. אני מניח שזהו הקובץ: http://www.simviation.com/cgi-bin/syb2. ... le=CDX.zip
תומר עינבר פורסם אוקטובר 14, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2009 ב-PMDG יש תפריט למעלה שנקרא Panel State, ואז Cold & Dark
sagiv-et פורסם אוקטובר 14, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2009 לגבי ה PMDG אן אופציה ה ADDON אבל גם ככה המטוב הזה מסובך אתה פשוט צריך לשמור מצב כזה לפני כי אחרת מיד בעליה הוא ישרוף לך את המנועים חופשי
adar פורסם אוקטובר 15, 2009 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 15, 2009 אהה אז כי הוא מסובך אני אותר... אם הוא מסובך לך קח איזה יום פנוי לקרוא את כל המניואל שלו, ואז אולי תסתדר..
Yarin_l10 פורסם אוקטובר 15, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2009 יש קובץ כלשהו שאפשר להוריד..אני אנסה לחפש מאוחר יותר אם לא תמצא. אני מניח שזהו הקובץ: http://www.simviation.com/cgi-bin/syb2. ... le=CDX.zip נכון :wink:
redyoyo פורסם אוקטובר 15, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2009 J41 אינו מסוג המטוסים של התנע טוס ושכח... יש להשקיע בו למידה רבה שבעקבותיה חווית הטיסה שלך תעלה פי מונים. המטוס מתנהג מעולה, לא קל להטסה ואינו סלחן לטייס. בנוגע לCold & Dark - כרגע האופציה הטובה ביותר היא - להיכנס לסימולטור להעלות טיסת דיפולט, ולאחר שהטיסה עלתה ללכת ללשוניות למעלה וללחוץ על LOAD להטעין את טיסת הלימוד של המטוס ולאחר שהיא נטענה להעביר את המטוס לכל מקום בעולם. קצת מורכב ומייגע אבל זה הפתרון הטוב ביותר כרגע, לפי המפתחים אולי יהיה לזה פתרון בעדכון שהם יוציאו בקרוב. בנוגע לשריפת המנועים - כיבוי נכון והתנעה על פי סדר מבלי לחתוך תהליכים תביא אותך למצב שלא תצטרך לחייג 102... עופר