jambo7 פורסם אוקטובר 6, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 6, 2003 תסלחו לי על שאני משגע אותכם בשאלות בfs2004 כאשר אני לוחץ SHIFT+F4=Reheat/Afterburner On/Off SHIFT+F4 אני מפעיל מבערים בזמן המראה.איך אני יכול לדעת אם המבערים עובדים או מופסקים כשאני לוחץ שוב? אין מנורת ביקורת או משהו שמצביע על מצב המבערים גם אין אפשרות לכבות או להדליק דרך הפנל אלה רק במקלדת אני רוצה לדעת מתי המבערים במצב on תודה
Ilan Jonas פורסם אוקטובר 7, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2003 מאד פשוט: אתה שם נקניקיה מאחורי המטוס וממריא. אם הנקניקיה נהיית מוכנה - המבער תפס. :roll: אפשר גם להוסיף מבט נוסף חיצוני ולראות בעין אם המבער תפס או לא (מהתפריט NEW VIEW).
jambo7 פורסם אוקטובר 7, 2003 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 7, 2003 אחי גמר חתימה טובה אני רואה שהצום השפיע עליך בטח חשבתה כל הצום על הנקניקיה שתוכל בסוף הצום ועכשיו ברצינות אל תצפה שהטייס יצא מהמטוס לראות את המבערים בטח יש לו איזשהו מחוון שמראה לו את מצב המבערים תודה
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 7, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2003 ידידי צביקה מבערים יש רק במטוסי קרב לפי מה שלי ידוע,לכן במטוסי נוסעים רגילים לא תמצא כזה מחוון ומתי שתלחץ על F4 לא יצא אש מהמנוע (לפחות לא המטוסים שאני מטיס)
Ilan Jonas פורסם אוקטובר 7, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2003 מנסיוני המועט על מטוסי קרב, כשהמבער תופס, תאמין לי שמרגישים את זה :wink:
jambo7 פורסם אוקטובר 7, 2003 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 7, 2003 פה הטעות שלי חשבתי שלכול מטוס כבד יש מבערים מה שעזר לי לטעות זה שבפלייט סימולטור האורגינלי2000 2002 2004 אין מטוסי קרב סילונים אבל יש את shift f4 למה צריך מבערים בימולטור אזרחי אם אין שם מטוסי קרב סילונים . בכל אופן תודה על המשוב
yizhaq פורסם אוקטובר 9, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2003 הכן , קונקורד. יש לו מבערים בוערים במיוחד. משום מה לא נימצא ב2004. למה?