עבור לתוכן
אלעד ברנע

תודה רבה לכולם!

Recommended Posts

פורסם
תודה רבה לכל מארגני הכנס, היה באמת יפה. לדעתי הפעם הכנס אפילו אורגן יותר טוב מכל 3 הכנסים שקדמו לו עד כה.

היה יפה לראות שכל שנה רואים פרצופים חדשים בנוסף על כל הפרצופים הותיקים, מי יודע? אולי עוד שנתיים כבר החצר של שמוליק תהיה צרה מלהכיל :lol:

מקווה שבאמת עוד חצי שנה יהיה כנס נוסף עפ"י המתכונת החדשה, ויאללה הגיע הזמן לחזור למציאות, סליחה... לוירטואל, ולהרביץ טיסות ברעל.. ובשבילי אולי קצת לקחת את השפכטל והצבע מידי פעם :wink: :D

ויאללה הגיע הזמן לחזור למציאות, סליחה... לוירטואל

לא שמעת שVirtual is the new reality?

פורסם

ערב טוב, אני מצטרף לכל התודות שרשמו לפני ורוצה להוסיף כמה משלי.. :wink:

בראש ובראשונה תודה ענקית למר שמוליק לין שמארח אותנו בפעם הרביעית אצלו באירוח מקסים שרק הוא יודע לתת.

תודה ענקית למיקי ליפ ורן פינקלס שקמו מוקדם בבוקר ועמלו על ההכנות לכנס.

תודה לצבי רודס היקר שלמרות שלא היה בכנס, הוא זה שדאג לכל החולצות ועזר המון מאחורי הקלעים.

תודה לאסף בריטברד על הסיוע האדיר בהובלה וניהול מכירת כל נושא החולצות בכנס.

תודה לרן בן שמואל, דניאל בינדמן, ומתן אהרון שהגיעו מוקדם בצהרים לסייע בהכנות.

תודה לאלעד זיירמן על המפות ג'פסון מאל על והעזרה בקבלה בכנס.

תודה לדודי מישה על הסיוע עם המקרן.

תודה מיוחדת למר טיסיר העובד של שמוליק שדאג להרבה מאוד מהציוד שהיה בכנס.

תודה למר רוני מירון שהגיע להרצות על פיקוח תל אביב בהרצאה מדהימה!

אפשר להמשיך עוד בהרבה שמות אבל נסכם זאת בקצרה, תודה לכם חברי חטיבת VATIL שהגעתם ועזרתם וגרמתם לכנס הזה להיות פשוט מדהים!

בשעת השיא היו בכנס למעלה מ-90 חברים שזו נוכחות מדהימה, ואנחנו בשאיפה כמובן לשבור את זה בשנה הבאה (או בפסח... :wink: )

בסוף הכנס ולאחר זיכוי התשלומים לכל החברים ששילמו על ההוצאות של הכנס, נשארו 579 שקלים, כסף זה יעבור כמובן להוצאות כנס הבא.

נשמח שכל מי שצילם תמונות יעלה אותם, אני כבר קיבלתי מספר תמונות ואני יעלה אותם מחר.

אשמח גם לקבל תמונות למייל VATIL2@VATIL.ORG.IL

בהמשך אני גם יעלה את התמונות מהסינרים של ב"ג שפורסמו בכנס.

אז שוב תודה לכל מי שלקח חלק, היה תענוג!

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...