Avi Dudai פורסם יוני 29, 2004 דיווח פורסם יוני 29, 2004 הטיסה הארוכה בעולם: 18 שעות באוויר 17 אלף ק"מ יעברו מי שיטוסו ישירות עם 'סינגפור איירליינס' לניוארק שבניו יורק. החברה שברה את השיא של עצמה: כמעט 15 אלף ק"מ ללוס אנגל'ס סוכנויות הידיעות 'סינגפור איירליינס', חברת התעופה הרביעית בגודלה באסיה, השיקה אתמול (ב') את הטיסה המסחרית הארוכה ביותר בעולם - טיסה ישירה, במשך 18 שעות, לנמל התעופה ניוארק בניו יורק. הטיסה, שאורכה כ-17 אלף ק"מ, מורידה ארבע שעות מהשירות הנוכחי, הכולל חניית ביניים באמסטרדם. שירות הנון-סטופ היומי של סינגפור איירליינס - המחזיקה גם בשיא הקודם, 18 שעות ו-14.7 אלף ק"מ, מסינגפור ללוס אנג'לס - מיועד למשוך אנשי עסקים ומטיילים ולהתחרות בחברות התעופה המוזלות של אסיה. מספר התיירים האמריקנים המגיעים לסינגפור צנח בשנה שעברה ב-23.5 אחוז ל-250 אלף, בגלל התפרצות הסארס. חברות תעופה נוספות צפויות להשיק טיסות ישירות ארוכות, הודות לטווח ההולך וגדל של המטוסים. 'אייר ניו זילנד' כבר מפעילה טיסות ישירות מאוקלנד לסן פרנסיסקו ומכרייסטצ'רץ' ללוס אנג'לס.
×�פיק פורסם יוני 29, 2004 דיווח פורסם יוני 29, 2004 מי מחורשי חציית האוקיינוסים מתנדב לבצע את הטיסה הזאת? :?
Itai Ganor פורסם יוני 29, 2004 דיווח פורסם יוני 29, 2004 כבר סיפרתי על זה אלירן רוצה לעשות תתטיסה הזו
Boeing744 פורסם יוני 29, 2004 דיווח פורסם יוני 29, 2004 אני מתכוון לעשות את הטיסה בקרוב, היות ואני נכנס לתקופת מבחנים וכדי לשבת ללמוד אני חייב "להריח" דלק מטוסים
EvyatarM פורסם יוני 29, 2004 דיווח פורסם יוני 29, 2004 לא הבנתי.... ערכו טיסה ישירה ללא עצירות ביניים מסינגפור לניו יורק? עם 744?
Avi Dudai פורסם יוני 29, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 29, 2004 EvyatarM כתב: לא הבנתי....ערכו טיסה ישירה ללא עצירות ביניים מסינגפור לניו יורק? עם 744? לא הבנת זו מין תגובת פליאה שכזו או שמא לא הבנת על משקל בעיה בהבנת הנקרא. בכל מקרה כתוב ברור ובעברית, התשובה לפליאתך או אי הבנתך היא חיובית למעט סוג המטוס. חוץ מזה נהוג כאן בפורום להשתמש בשם ברור ואמיתי אז אנא תכבד את הנוהג ותוסיף חתימה שתכבד את בעליה.
Itai Ganor פורסם יוני 29, 2004 דיווח פורסם יוני 29, 2004 הטיסה מתבצעת עם איראבס 340-500 אגב בדיוק היה על זה בחדשות היום על הטיסה הכי ארוכה שמסופרת כאן מטוס מדהים
EvyatarM פורסם יוני 30, 2004 דיווח פורסם יוני 30, 2004 Avi Dudai כתב: EvyatarM כתב: לא הבנתי....ערכו טיסה ישירה ללא עצירות ביניים מסינגפור לניו יורק? עם 744? לא הבנת זו מין תגובת פליאה שכזו או שמא לא הבנת על משקל בעיה בהבנת הנקרא. בכל מקרה כתוב ברור ובעברית, התשובה לפליאתך או אי הבנתך היא חיובית למעט סוג המטוס. חוץ מזה נהוג כאן בפורום להשתמש בשם ברור ואמיתי אז אנא תכבד את הנוהג ותוסיף חתימה שתכבד את בעליה. :? מה עשיתי? הא? טוב. מה רע בשם שלי? ואמ..קראתי פעם קודמת בריפרוף, עכשיו קראתי והבנתי. כי ראיתי שם שכתבת משהו עם עצירת ביניים באמסטרדם. ואיך מתשובה של כן או לא הגעת לזה? אם אתה אומר...
Avi Dudai פורסם יוני 30, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 30, 2004 EvyatarM כתב: Avi Dudai כתב: EvyatarM כתב: לא הבנתי....ערכו טיסה ישירה ללא עצירות ביניים מסינגפור לניו יורק? עם 744? לא הבנת זו מין תגובת פליאה שכזו או שמא לא הבנת על משקל בעיה בהבנת הנקרא. בכל מקרה כתוב ברור ובעברית, התשובה לפליאתך או אי הבנתך היא חיובית למעט סוג המטוס. חוץ מזה נהוג כאן בפורום להשתמש בשם ברור ואמיתי אז אנא תכבד את הנוהג ותוסיף חתימה שתכבד את בעליה. :? מה עשיתי? הא? טוב. מה רע בשם שלי? ואמ..קראתי פעם קודמת בריפרוף, עכשיו קראתי והבנתי. כי ראיתי שם שכתבת משהו עם עצירת ביניים באמסטרדם. ואיך מתשובה של כן או לא הגעת לזה? אם אתה אומר... ראשית, תפסיקו להיות כאלו רגישים. כולנו כאן חברים ואם אני או מישהו אחר מותחים ביקורת זה מהצד החיובי של הבקורת מה שמכונה בקורת בונה. שנית, אתה בעצמך כותב ואני מצטט "קראתי פעם קודמת בריפרוף, עכשיו קראתי והבנתי. כי ראיתי שם שכתבת משהו עם עצירת ביניים באמסטרדם." כלומר בפעם הראשונה קראת ב ר י פ ר ו ף ולזה בדיוק מכוונת הבקורת. (הבונה) אם קראת רק ברפרוף, למה אתה מגיב ועוד שואל שאלות שממילא התשובות להן מונחות במאמר? ק א פ י ש? ולגבי שאלתך באשר לרע בשמך... אני לא חושב חלילה שיש משהו רע בשמך, מה שביקשתי אם ניתן זה לחתום בתחתית התגובות בחתימה שתכבד אותך וזאת בהמשך לבקשה הקבועה של מנהלי הפורום, לחתום בשם, אמיתי, ברור ומלא. זה הכל. בקיצור אל תהיו ראש קטן.
Eliran-VFS1 פורסם יוני 30, 2004 דיווח פורסם יוני 30, 2004 Itai2 כתב: כבר סיפרתי על זה אלירן רוצה לעשות תתטיסה הזו אני לטוס 18 שעות??? במחשב?? לא נראה לי שהמחשב שלי יחזיק יותר מ3 4 שעות טיסה... אולי באמיתי זה דיי כייף.... 18 שעות של שיעמום יכולים לגרום לי לטחון איזה 10 ספרים ,ואת האמת אני באמת מחפש קצת זמן כדי לקרא כמה דברים...
the pilot פורסם יוני 30, 2004 דיווח פורסם יוני 30, 2004 אפיק כתב: מי מחורשי חציית האוקיינוסים מתנדב לבצע את הטיסה הזאת? :? לא אכפת לי לבצע אותה, רק לא עם המטוס שהם טסו
Jonathan Perelmuter פורסם יוני 30, 2004 דיווח פורסם יוני 30, 2004 אני מתכנן לבצע אותה על האיירבאס הזה..... אני מאמין בשבוע הקרוב....
Itai Ganor פורסם יוני 30, 2004 דיווח פורסם יוני 30, 2004 אם תמצא תמטוס הזה תגיד לי חיפשתי בכל מקום אפשרי יש את חברת סימפבלד שעושה איראבאסים 340-500 600 אבל היא לא קיימת כבר
Itay Zecharia פורסם יולי 1, 2004 דיווח פורסם יולי 1, 2004 c_e052 כתב: Itai2 כתב: כבר סיפרתי על זה אלירן רוצה לעשות תתטיסה הזו אני לטוס 18 שעות??? במחשב?? לא נראה לי שהמחשב שלי יחזיק יותר מ3 4 שעות טיסה... אולי באמיתי זה דיי כייף.... 18 שעות של שיעמום יכולים לגרום לי לטחון איזה 10 ספרים ,ואת האמת אני באמת מחפש קצת זמן כדי לקרא כמה דברים... אני מוכן לנסות
×�פיק פורסם יולי 1, 2004 דיווח פורסם יולי 1, 2004 שמעו חבר'ה, זה ממש הגזמה :roll: הבנתי, לטוס שעה לקפריסין, 5 שעות לאירופה, מקסימום 12 שעות לקנדה (הכי רחוק!) אבל 18 שעות, בשביל לראות מטוס שטס לבד, הרי להיות על המחשב 18 שעות זה בלתי אפשרי, מקסימום (גג!) 4 שעות ברצף. אני אישית, לא יבצע אותה, לא כשאני יהיה שפוי :wink:
GILG פורסם יולי 1, 2004 דיווח פורסם יולי 1, 2004 אפיק זאת באמת טיסה ארוכה מאוד אבל יש אצלי לפחות סיפוק שאני נוגע בקרקע אלרי טיסה ארוכה ממש ממש(אולי זה רק אצלי...) הנחיתה של המטוס בניוארק בפעם הראשונה... http://www.airliners.net/open.file/610243/M/ ולכל האנשים שרוצים לעשות את הקו הזה מצאתי מודל של סימבילד וצביעה מעולה של בן גונס שהוא אחד הטובים בתחום הצביעות a340-500_singapore.zip זה שם הקובץ מקווה שעזרתי ובהצלחה לטייסים בטיסה הטראנס פסיפית הזאת... :wink:
Itai Ganor פורסם יולי 1, 2004 דיווח פורסם יולי 1, 2004 תודה גיל אגב הורדתי פאנל סאונד ואני הולך לבצע תתטיסה הזו --> כן כן :shock:
the pilot פורסם יולי 2, 2004 דיווח פורסם יולי 2, 2004 בואו נארגן אירוע לטיסה כזאת שכולנו נטוס ביחד. רוצים?