niv solomon פורסם אוקטובר 20, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 20, 2009 מהצד שלי שיעור הלך טוב מאוד. ואני מקווה שבישביל כולם.... תודה רבה ליובל שטרק שהעביר לנו את השיעור בצורה מצויינת וברורה. מקווה שככה יהיה בהמשך!!!! :fist: :fist: :mrgreen:
Yarden Gotlib פורסם אוקטובר 20, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 20, 2009 חלק מהשיעור אמנם לא הייתי אבל בשניה שהגעתי הבנתי בדיוק מה הולך בזכות שטארק ואל תשכחו את שובל שדאג לסדר את כל הבעיות של כולם ודאג לסדר מאחורי הקלעים !!!!
niv solomon פורסם אוקטובר 20, 2009 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 20, 2009 חח שחכתי.. תודה רבה לשובל שבאמת נישאר איתנו אחרי השיעור ועבר בין כל החניכים (חח כמה שהגיעו) וניסה לאזור לנו לתקן את כל הבעיות הטכניות...
WalKMaN` פורסם אוקטובר 20, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 20, 2009 באמת כל הכבוד לשטרק.. אחלה מדריך! חבל שלא כולם היו..
lior kestner פורסם אוקטובר 20, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 20, 2009 תודה ענקית ליובל שטארק שהכין לנו שיעור מעולה על הטקסן . למרות שההיתי חייב לעזוב, לקראת האמצע. אבל עד איפה שההיתי, נוכח. ראו על רמה והבנה מדהימה במטוס כל הכבוד יובל..! ליאור
Barak Zohar פורסם אוקטובר 21, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2009 חברים אני שמח שהשיעור עבר כמו שצריך, זה אומר שבחרתי אנשים טובים לטייסת קרב :wink: מעבר לזה תשתדלו בבקשה להגיע לכל השיעורים ובלי איחורים ויציאה באמצע השיעור כי אחר כך צריך לחזור שוב על החומר וזה יעכב רק אתכם אז לתשומת ליבכם! שיהיה בהצלחה לכל החניכים והרבה תודה ליובל ושובל על העבודה המדהימה!!!