David Bendavid פורסם אוקטובר 20, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 20, 2009 ערב טוב חברים, ביום שלישי הקרוב בתאריך 27.10.2009 יערך מטס שלנו עם טייסים זרים מבן גוריון למילאנו שבאיטליה (LIMC). במטס יטוסו טייסים מואטיל וגם טייסים איטלקיים וכל טייס שמעוניין להצטרף יתקבל בברכה. זמן טיסה עומד על כ 3:30 שעות לשדה LIMC. הפיקוח בארץ עולה בשעה 19:00 מקומי ישראל עד השעה 22:00 ואילו במילאנו עולה הפיקוח בשעה 21:30 שעון מקומי ישראל (או 19:30UTC), כלומר הפיקוח ביעד עולה כשעה לפני הנחיתה של המטוס הראשון שינחת. הפיקוח במילאנו ישאר עד השעה 22:00UTC, ויחכה לכל המטוסים הטסים באירוע. טייסים ופקחים בואו נציג להם אירוע שהם לא התשתתפו בו הרבה זמן! פקחים שרוצים להירשם לפקח באירוע, נא לשלוח במייל vatil7@vatil.org.il או ליצור קשר איתי בכל דרך אחרת. פקחים, זכרו, הצלחת האירוע תלויה בכם! אני מאוד מקווה שנוכל לספק לאיטלקים פיקוח מלא ואיכותי אצלנו בדיוק כמו שהם הולכים לספק לנו. העמדות אשר נדרשות לאירוע הן: LLBG_DEL - קלירנס דליברי - מאוייש LLBG_GND - קרקע - מאוייש LLBG_TWR - מגדל - מאוייש LLBG_APP - גישה - מאוייש LLLL_CTR - בקרת ת"א - מאוייש הפקחים ששובצו לאירוע: קישורים שימושיים לאירוע: ISDProject LIMC 2005 - סינרי מומלץ מאוד למילאנו (מנסיון), חינמי ומדהים. אין צורך להרשם לאתר, פשוט ללחוץ Download, ולאחר מכן HTTP. LIMC - FSX (payware) - סינרי מדהים לFSX, שווה כל שקל! VATITA - האתר החטיבה האיטלקית - לפרטים נוספים, דפיות, נהלים וכד'. סינרי חינאמי - LIMC - FSX שיהיה אירוע מוצלח ומהנה לכולם, בברכה, מחלקת אירועים.
אורח Yarden Salvi פורסם אוקטובר 20, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 20, 2009 לקחתי קרקע מושגח, יש זמן להתאמן!
Moshe Mizrahi פורסם אוקטובר 20, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 20, 2009 תודה רבה דוד, נראה מפתה. תרשו לי לנצל את ההזדמנות ולהזכיר את הסינרי של דוד רוזנפלד (בתשלום) ל- LIMC. מעבר לזה שאני מאד אוהב את השדה, הסינרי מומלץ למי שבא לו לפרגן קצת לעשייה משלנו. נמצא בלינק הבא: http://www.sim-giants.com/product.asp?prod=8 אגב, ניסיתי לחפש חינמי ל-X ולא מצאתי, אין לי שמץ איך רמת השדה הדיפולטי ב-X. עם FS9 סיימתי להתעסק אז אם יש מישהו שיכול להוסיף זה מבורך.
David Bendavid פורסם אוקטובר 20, 2009 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 20, 2009 תודה רבה דוד, נראה מפתה. תרשו לי לנצל את ההזדמנות ולהזכיר את הסינרי של דוד רוזנפלד (בתשלום) ל- LIMC. מעבר לזה שאני מאד אוהב את השדה, הסינרי מומלץ למי שבא לו לפרגן קצת לעשייה משלנו. נמצא בלינק הבא:http://www.sim-giants.com/product.asp?prod=8 אגב, ניסיתי לחפש חינמי ל-X ולא מצאתי, אין לי שמץ איך רמת השדה הדיפולטי ב-X. עם FS9 סיימתי להתעסק אז אם יש מישהו שיכול להוסיף זה מבורך. הרמה מדהימה בFSX הדיפולטי (הכל יחסי כן?) במילאנו, אבל אני לא יודע אם יש בעיות תאימות. בכ"מ, אני מוסיף לקישורים את הסינרי של דוד רוזנפלד, נראה מדהים ובהחלט שווה! רן, שמתי אותך על ת"א. ירדן, מי משגיח?
אורח Yarden Salvi פורסם אוקטובר 20, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 20, 2009 תודה רבה דוד, נראה מפתה. תרשו לי לנצל את ההזדמנות ולהזכיר את הסינרי של דוד רוזנפלד (בתשלום) ל- LIMC. מעבר לזה שאני מאד אוהב את השדה, הסינרי מומלץ למי שבא לו לפרגן קצת לעשייה משלנו. נמצא בלינק הבא:http://www.sim-giants.com/product.asp?prod=8 אגב, ניסיתי לחפש חינמי ל-X ולא מצאתי, אין לי שמץ איך רמת השדה הדיפולטי ב-X. עם FS9 סיימתי להתעסק אז אם יש מישהו שיכול להוסיף זה מבורך. הרמה מדהימה בFSX הדיפולטי (הכל יחסי כן?) במילאנו, אבל אני לא יודע אם יש בעיות תאימות. בכ"מ, אני מוסיף לקישורים את הסינרי של דוד רוזנפלד, נראה מדהים ובהחלט שווה! רן, שמתי אותך על ת"א. ירדן, מי משגיח? כרגע יוני רביבו, אם ישתנה אודיע.
lior oren פורסם אוקטובר 20, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 20, 2009 באסה אני לא יודע IFR אבל ננצל את זה כדי לטוס בארץ.
David Bendavid פורסם אוקטובר 20, 2009 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 20, 2009 תודה רבה דוד, נראה מפתה. תרשו לי לנצל את ההזדמנות ולהזכיר את הסינרי של דוד רוזנפלד (בתשלום) ל- LIMC. מעבר לזה שאני מאד אוהב את השדה, הסינרי מומלץ למי שבא לו לפרגן קצת לעשייה משלנו. נמצא בלינק הבא:http://www.sim-giants.com/product.asp?prod=8 אגב, ניסיתי לחפש חינמי ל-X ולא מצאתי, אין לי שמץ איך רמת השדה הדיפולטי ב-X. עם FS9 סיימתי להתעסק אז אם יש מישהו שיכול להוסיף זה מבורך. הרמה מדהימה בFSX הדיפולטי (הכל יחסי כן?) במילאנו, אבל אני לא יודע אם יש בעיות תאימות. בכ"מ, אני מוסיף לקישורים את הסינרי של דוד רוזנפלד, נראה מדהים ובהחלט שווה! רן, שמתי אותך על ת"א. ירדן, מי משגיח? כרגע יוני רביבו, אם ישתנה אודיע. מצטער ירדן, אבל אני מעדיף לאירוע מהסוג הזה פקחים מוסמכים, עקב זאת שצפוי עומס של טייסים מקומיים ולא מקומיים.
prince869 פורסם אוקטובר 20, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 20, 2009 אני לוקח קרקע, עד אז תרד לי ההשגחה. |(אני מאמין)
David Bendavid פורסם אוקטובר 20, 2009 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 20, 2009 אני לוקח קרקע, עד אז תרד לי ההשגחה. |(אני מאמין) דבר איתי כשתרד ההשגחה ואני אשבץ אותך
Amon Schneider פורסם אוקטובר 20, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 20, 2009 סינרי חינמי (LIMC) לכל המעוניינים לFSX - http://www.flightsim.com/kdl.php?fid=121462 דוד - איך אתם פותרים את הבעיה של אילו מאיתנו, החברים ב ELAL VIRTUAL ורוצים לטוס בארוע תחת אות קריאה של אלעל? הרי אי אפשר שיהיו כפילויות (במס' הטיסה)? בחברות וירטואליות אחרות, ניתן לטוס עם אות הקריאה שהוא ה ID האישי של הטייס, והמערכת (של החברה הוירטואלית) יודעת לתרגם זאת למספר הטיסה הנכון בדיעבד. אלעל וירטואל יודעת לעשות זאת? הנחיות בבקשה!
David Bendavid פורסם אוקטובר 20, 2009 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 20, 2009 סינרי חינמי (LIMC) לכל המעוניינים לFSX - http://www.flightsim.com/kdl.php?fid=121462 דוד - איך אתם פותרים את הבעיה של אילו מאיתנו, החברים ב ELAL VIRTUAL ורוצים לטוס בארוע תחת אות קריאה של אלעל? הרי אי אפשר שיהיו כפילויות (במס' הטיסה)? בחברות וירטואליות אחרות, ניתן לטוס עם אות הקריאה שהוא ה ID האישי של הטייס, והמערכת (של החברה הוירטואלית) יודעת לתרגם זאת למספר הטיסה הנכון בדיעבד. אלעל וירטואל יודעת לעשות זאת? הנחיות בבקשה! באל על וירטואל אנחנו לא בודקים בכלל עם איזה קולסיין אתה טס ברשת, ככה שזה לא קריטי .
Amon Schneider פורסם אוקטובר 20, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 20, 2009 צודק.... העניין פתור. מה דעתך לצרף את ELAL VIRTUAL ל VROUTE? יש שם כבר רשימה מכובדת של חברות תעופה וירטואליות. חוץ מזה, שווה לפרסם שם את הארוע, זה לבטח יביא תנועה רצויה נוספת....
prince869 פורסם אוקטובר 20, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 20, 2009 אני לוקח קרקע, עד אז תרד לי ההשגחה. |(אני מאמין) דבר איתי כשתרד ההשגחה ואני אשבץ אותך אבל תשמור לי את המקום הזה, כי הסיכויים גדולים מאוד שיירד לי עד אז. תודה.
David Bendavid פורסם אוקטובר 21, 2009 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 21, 2009 צודק.... העניין פתור.מה דעתך לצרף את ELAL VIRTUAL ל VROUTE? יש שם כבר רשימה מכובדת של חברות תעופה וירטואליות. חוץ מזה, שווה לפרסם שם את הארוע, זה לבטח יביא תנועה רצויה נוספת.... היום בערב אני אוריד VROUTE ואבדוק את הנושא, תודה.
Noy Farhi פורסם אוקטובר 21, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2009 אם יהיה לי משגיח אני יהיה דליברי. מי שיכול להשגיח עלי ליצור איתי קשר noifarhi@nana.co.il
niv solomon פורסם אוקטובר 21, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2009 יכול לעלות DEL אבל אני מעדיף הרבה יותר לעלות על GND..... תגיד מה חסר אני יעלה
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 21, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2009 יכול לעלות DEL אבל אני מעדיף הרבה יותר לעלות על GND..... תגיד מה חסר אני יעלה אם רק ההיתי יכול לקחת חלק באותו ערב אז ההיתי מתחלף איתך, דליברי זה הכי כיף.
niv solomon פורסם אוקטובר 21, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2009 זה באמת כיף אבל אני הרבה יותר אוהב את הקרקע.. חח
David Bendavid פורסם אוקטובר 21, 2009 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 21, 2009 קרקע תפוס. נוי, אם תציץ כמה הודעות לפני תראה שכתבתי שאין מושגחים באירוע הזה...
Noy Farhi פורסם אוקטובר 21, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2009 קרקע תפוס.נוי, אם תציץ כמה הודעות לפני תראה שכתבתי שאין מושגחים באירוע הזה... צודק מתי שראיתי את זה כבר לא יכולתי למחוק את ההודעה אז לא נורא.
Ron Peer פורסם אוקטובר 21, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2009 היי, 3 שאלות לארוע? יש נתיב ספציפי? או שכל אחד בוחר מה נוח לו? יש נתיב מעודכן ב VROUTE? מחוייב לעשות BOOKING או סלוטים או שזה חופשי מי שבא ברוך הבא.. עריכה: מה דעתכם על זה: DEENA H1 TIBBI UH1 PURLA UH1B SUVAS/N460F360 UL53 KRK UL995 FRZ UW706 KALIK LLBG DEENA TIBBI PURLA SUVAS KAROL ABILO PERIM LATMO MASES SOTIX TIPAS MADEX LIKNI AKORO KOR PIKAD IXONI ELVAS GARTA PARNA KRK TIGRA BRD ROBOT LUXIL TOPNO DOGUS EKTOL AMSOR AKAMO TEA ALAXI PEMAR TIBER BOL AMTEL KUGIX FRZ KALIK LIMC