עבור לתוכן
Moshe Mizrahi

חברים נשארים חברים - Friends Stay Friends

Recommended Posts

פורסם

אני רוצה לספר לכם סיפור קטן על סגירת מעגל. לפני מספר שנים קיבלתי משימה מעיט תעופה וירטואלית (אותה עיט שלנו היום) להביא לארץ מצ'כיה מטוס קל, ZLIN43 ששמו בישראל היום 4X-KMS אם אינני טועה. היה מסע מרתק ומלא הפתעות שבמהלכו פגשתי אנשים מעניינים ועם חלקם אני שומר על קשר עד היום. הוא נמשך מספר שבועות, ובאחד הלגים עברתי גם דרך בלגרד והשתמשתי בשירותי השדה LYBE. פגשתי שם בחור מדהים שפיקח עלי ולפני חדר הבקרה האחרון (אני תמיד מודיע לו על אירועים מיוחדים) הזמנתי אותו כרגיל. להפתעתי הוא אמר שהפעם הוא מתכוון להגיע כמו שאני הגעתי, במטוס קל, ובלי טייס אוטומטי! הבחור טס 5-6 ימים במשך כשבועיים כדי להספיק להגיע לאירוע, ועבר את המסלול הבא:

LYBE-LYNI-LWOH-LGTS-LTBJ-LTAI-LCLK-LLBG

הוא המליץ גם לחבריו להגיע (בכל דרך שיבחרו), וגם מצא אצלם בפורום הזמנה רשמית של קרבל, וקיבלנו נציגות יפה מאד מהם. ראיתי שגם הערב מבקרים שלשה מחבריו (ונוחתים ברגעים אלו ממש) ואמרתי שזה עיתוי נחמד לספר את הסיפור. הנה השרשור שבו הוא מספר על המסע בפורום שלהם :

http://www.scgvacc.net/forum/index.php?showtopic=3793&pid=32253&st=0entry32253

והנה תמונה שלו מגיע לארוע חדר הבקרה האחרון:

yubtpllbg.png

כרגע הוא חונה ברחבת ה- J ומחכה להזדמנות לחזור :) זהו... אז חברים שאתם רוכשים ושומרים בעולם נשארים חברים, ואני מאד שמח שיצא לנו להכיר 8) תודה ענקית לפיקוח המדהים שלנו ב- VATIL =D>

פורסם
נשמע מדהים משה!

אני מקווה שאני סוף סוף אקנה מחשב חדש עם הFSX ולעשות איזה מסע ארוך שימשך יותר משבוע באחד החופשים.

עמית, אני עשיתי לג כל שבוע או שבועיים, 3-4 שעות בערב כל פעם... לא צריך חופש גדול בשביל לטייל בעולם (הוירטואלי :wink: )

ואמיר - בקשר לדמי החניה, הוא מקבל דיל טוב, עשו לו מחיר :mrgreen:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...