עבור לתוכן
4x-dor

מי יודע לתקן ILS?

Recommended Posts

פורסם

אין פה הרבה מה לתקן, עזר הניווט נלקח מהדיפולט של הסימולטור שב FSX הוא מדוייק (לפחות לפי גוגל ומפות אחרות) והסנרי שנבנה בזמנו ל 2004 הוסט בכוונה שיתאים ללאנדקלאס ולשאר הסנרים דאז

פורסם
אין פה הרבה מה לתקן, עזר הניווט נלקח מהדיפולט של הסימולטור שב FSX הוא מדוייק (לפחות לפי גוגל ומפות אחרות) והסנרי שנבנה בזמנו ל 2004 הוסט בכוונה שיתאים ללאנדקלאס ולשאר הסנרים דאז

נראה לי שאם הוא אומר שמזייף לו אז מזייף לו...

גם לי הייתה בעיה עם ה ILS של 26

פתחתי את הקובץ של ה AFCAD ב ADE והזזתי אותו לאמצע המסלול, משום מה היתה סטיה.

אתה צריך לפתוח ADE או FLIGHT PLANNER אם אתה יודע להשתמש בהם...

שם תוכל לוודא אם יש זיוף ולתקן אם צריך.

פורסם
נוריאל. נראה לי שאנחנו מדברים על אותו הדבר. אם כבר הזזת ותיקנת אתה יכול בבקשה לשלוח לי את הקובץ המתוקן?

תודה

אני אשלח מחר... עכשיו עם הלאפטופ אין בו כלום...

פורסם

בדקתם עם סינרי דיפולטי של FSX אם הוא מזייף ?

ב"ג 2004 לא מתאים ל FSX מהסיבה שהוא הותאם לFS9.

בFS9 המסלולים בב"ג לא ממוקמים נכון והם בהסט צפונה ממה שהם צריכים להיות בגלל שב FS9 כדרה"א הוקטן.

עוד סיבה להסטה של מי שטס ב FSX נוחת על 12 ומי שעם FS9 או VRC רואה כאילו הוא נוחת על ה K.

ממליץ לבדוק עם סינרי דיפולטי ולא לגעת ב AFCAD של FSX.

פורסם
נוריאל. נראה לי שאנחנו מדברים על אותו הדבר. אם כבר הזזת ותיקנת אתה יכול בבקשה לשלוח לי את הקובץ המתוקן?

תודה

רציתי להעיר לגבי משהו אחר בכלל:

Warning: Visiting this site may harm your computer!

The website at yovel.net contains elements from the site soul-suply.ru, which appears to host malware – software that can hurt your computer or otherwise operate without your consent. Just visiting a site that contains malware can infect your computer.

For detailed information about the problems with these elements, visit the Google Safe Browsing diagnostic page for soul-suply.ru.

Learn more about how to protect yourself from harmful software online.

I understand that visiting this site may harm my computer.

זה מה שאני מקבל כשאני פותח את השרשור הזה, בדקתי ב SOURCE ומסתבר שהאייקון של התמונה של החתימה שלך נמצא שמור ברשת YOVEL שהיא כנראה נפרצה ע"י האקר (כנראה אוטומטי)

לכן מתקבלת אזהרה של GOOGLE.

רצוי שתבדוק מה הקשר שלך עם YOVEL, כי לדעתי מי שאחראי שם על האתר שלהם צריך לשים לב שפרצו להם את האתר והדביקו להם "קוד רע" ב HTML.

היה לי אותו סיפור עם אתר אינטרנט שלי, נפרץ ע"י האקר (אוטומטי) שהכניס שורה ל INDEX.HTML איזה קישור לאתר רוסי משהו כמו שמופיע באזהרה לעיל.

הייתי צריך למחוק את השורות, לשפר אבטחה ולתת ל BOT של GOOGLE לאשר לי את האתר מחדש כ"נקי".

עוד מישהו מקבל את האזהרה הזו?

פורסם

תודה רבה רבה לנוריאל שם-טוב שעזר והדריך אותי בתיקון ILS26.

אכן, יחד עם הסינרי של בן גוריון של 2004 על FSX. הייתה סטייה של 0.8 מעלה בערך ובעזרתו נוריאל הצלחתי לתקן ועכשיו זה נראה לי בסדר.

אם למישהו יש גם את הבעיה הזו ומעוניין בקובץ מוזמן לשלוח לי הודעה בצרוף כתובת מייל.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...